около пловдив никои ли не ходи за риба..........

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

около пловдив никои ли не ходи за риба..........

Мнение от CHESTARFILD »

циала седмица никакво инфо. от региона. :shock:
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

Мнение от CHESTARFILD »

само вав куклен ли дава риба, ами бриагово, ме4ка,тракиец,пиасака,колеги стига работа, станахме за смиах на циала балгариа. :D :D :D
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Утре отивам на един платен до с.Стряма.
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

градски миналата седмица на Брягово много и едра каракуда на перо обаче нито 1 удар на дъно . В събота пак съм там .
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

Красимир Кюрпеков написа:градски миналата седмица на Брягово много и едра каракуда на перо обаче нито 1 удар на дъно . В събота пак съм там .
разкажи подробности ако може. благодаря
TRABUCCO
Красимир Кюрпеков

Колега Everton каракудата дава на червен червеи на легнало перо . Повода и първата съчма лежат на дъното .Двама души -15-20кг като всичко под 300гр евръщано веднага във водата . На дъно -4 пръчки на царевичка -2 маломерни шаранчета .Дано съм ти помогнал :lol:
Аватар
CHESTARFILD
новобранец
новобранец

Мнение от CHESTARFILD »

миналата седмица и аз биах на бриагово? за 4 дена 30- данни един 3 кила и 6 по кило, и 5 амура по кило. на перо както казвате вие 10 кила каракуда и 2-3 едри кустура по 400-500г. но много захранка иска и на даното и на перото.вав петак пак отивам за 3 дена, то инфо за друг язовир никои не дава , маи само бриагожо го бади.
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
Иван Манолов
новобранец
новобранец

Мнение от Иван Манолов »

Здравейте!
Скоро ще ходя на язовира в квартал Прослав (аз там живея
:lol: )и дайте на какво удря шарана и на дъно или перо,каква захранка и на какво място да го търся!Благодаря предварително!
EVERTON
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от EVERTON »

Красимир Кюрпеков написа:Колега Everton каракудата дава на червен червеи на легнало перо . Повода и първата съчма лежат на дъното .Двама души -15-20кг като всичко под 300гр евръщано веднага във водата . На дъно -4 пръчки на царевичка -2 маломерни шаранчета .Дано съм ти помогнал :lol:
благодарско колега! 5 лв ли беше таксата на човек? има ли ограничение на пръчките. в горичката дава ли?
TRABUCCO
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Я дайде инфо за тоз язовир в Прослав,че не го знам за какво става дума-такса,риба стръв..
То риба има ама водата е повече.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега Красимир Кюрпеков ,на кой места дава най добре на перо?Аз не съм ходил на този язовир от миналата година но тази информация ме заинтересува.Ловях след стената на скалите и тогава дълбочината беше около 5 метра.Сега как е нивото на язовира?Благодаря ти педварително ,Ако намеря време да ходя тези дни ще дам инфо :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Красимир Кюрпеков

Колега нивото се покачва , каракудата е покрай брега . Дълбочина повече от 2-3мт. няма смисъл да търсиш .Добри места сега има под горичката вдясно . Захранвай с жито ,че другата захранка привлича много толстолобчета, които е... т риболова на перо. :lol: EVERTON ,таксата е 7 лв. без никакви ограничения. Наслука колеги! :D :D
Даката - Пловдив
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

за Брягово....

Мнение от Даката - Пловдив »

Колеги ,и аз бях в неделя на Брягово 20-тина добри каракуди и то само на дъно,както казва колегата играе много толстулоб ,и ти проваля качествения риболов на перо.
Не е лесен занаята ей !!!
didovalk
новобранец
новобранец

Мнение от didovalk »

Аз заедно с един приятел също бяхме в неделя на Брягово, резултат около 3-4 кила риба. На бял излизаше само уклей и чат пат малки костурчета, а на червен каракуди с разнообразни размери. Каракудата беше бая близо до брега, на дъно също излезнаха няколко каракуди. Таксата е 7лв наистина.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”