Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

около пловдив никои ли не ходи за риба..........
Модератор: sapuna
- CHESTARFILD
- новобранец
около пловдив никои ли не ходи за риба..........
циала седмица никакво инфо. от региона. 

АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
- CHESTARFILD
- новобранец
- CHESTARFILD
- новобранец
миналата седмица и аз биах на бриагово? за 4 дена 30- данни един 3 кила и 6 по кило, и 5 амура по кило. на перо както казвате вие 10 кила каракуда и 2-3 едри кустура по 400-500г. но много захранка иска и на даното и на перото.вав петак пак отивам за 3 дена, то инфо за друг язовир никои не дава , маи само бриагожо го бади.
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
-
- новобранец
-
- научил се да хвърля
благодарско колега! 5 лв ли беше таксата на човек? има ли ограничение на пръчките. в горичката дава ли?Красимир Кюрпеков написа:Колега Everton каракудата дава на червен червеи на легнало перо . Повода и първата съчма лежат на дъното .Двама души -15-20кг като всичко под 300гр евръщано веднага във водата . На дъно -4 пръчки на царевичка -2 маломерни шаранчета .Дано съм ти помогнал
TRABUCCO
-
- разбира нещата
Колега Красимир Кюрпеков ,на кой места дава най добре на перо?Аз не съм ходил на този язовир от миналата година но тази информация ме заинтересува.Ловях след стената на скалите и тогава дълбочината беше около 5 метра.Сега как е нивото на язовира?Благодаря ти педварително ,Ако намеря време да ходя тези дни ще дам инфо

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Колега нивото се покачва , каракудата е покрай брега . Дълбочина повече от 2-3мт. няма смисъл да търсиш .Добри места сега има под горичката вдясно . Захранвай с жито ,че другата захранка привлича много толстолобчета, които е... т риболова на перо.
EVERTON ,таксата е 7 лв. без никакви ограничения. Наслука колеги!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
за Брягово....
Колеги ,и аз бях в неделя на Брягово 20-тина добри каракуди и то само на дъно,както казва колегата играе много толстулоб ,и ти проваля качествения риболов на перо.
Не е лесен занаята ей !!!