Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

САФРИД И КАРАГЪОЗ НА ЖУРНАЛИСТ / ВАРНА /
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
САФРИД И КАРАГЪОЗ НА ЖУРНАЛИСТ / ВАРНА /
Днес излязохме срещу Журналист на около 2км,към 18 00ч,и даде доволно сафрид и карагъоз( по 200-400 гр парчето).Но който ще ходи да се запаси с чепарета.Ние бяхме петима и оплетохме към 12 чепарета + 4 за лефер.Общо към 8-9 кг,като повечето е карагъоза.Вървеше до 20 00 ч,и се налагаше да се приберем.Нямам възможност за снимки,но беше ОК.А сафрида тъкмо бе почнал да товари и бе доста едър.Карагъоза много уплита чепаретата и затова действайте бързо.( не мога да намеря ер-малък на клавиатурата затова не мислете че не знам българския).
Успех на колегите,а това ви го пиша защото
МОЯТА РИБА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ХВАНЕ
Успех на колегите,а това ви го пиша защото
МОЯТА РИБА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ХВАНЕ
Re: САФРИД И КАРАГЪОЗ НА ЖУРНАЛИСТ / ВАРНА /
КИРО написа:не мога да намеря ер-малък на клавиатурата затова не мислете че не знам българския

В неделя пътувам за морето и ще пробвам за първи път как се лови сафрид на чепаре.
Дано е излязъл и на юг от Синеморец

На платено не одим !
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя пътувам за морето и ще пробвам за първи път как се лови сафрид на чепаре.
Дано е излязъл и на юг от Синеморец
Между 13-ти и 16-ти бях на Синеморец и ловихме с брат`чеда зарган и платерина. Брат`чеда остана и е там до 31-ви (завиждам му с най-черна завист

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Fakir,сафрида дето е на борсата е от развъдник.Там го хранят с гранули и затова е толкова скъп на борсата и го поят с вино.А за чепаретата по-горе писах,че сам си ги правя с N 8 или 9 само с перушина от див йордеки без такива изгъзици като ламета и там подобни.Когато има сафрид се товарят чудесно,а доколкото за катамарана,не е мой но за сега това ми предложиха за излизане и стана голям риболов.Доволни бяхме всички.
А ИНАЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕШ,МОЙТА РИБА НЕ МОЖЕШ ДА Я ХВАНЕШ.
А ИНАЧЕ КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕШ,МОЙТА РИБА НЕ МОЖЕШ ДА Я ХВАНЕШ.