Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Избор на мач въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
- М. Сталев
- разбира нещата
Re: Избор на мач въдица
А някой чувал ли някакви отзиви за въдиците на Drennan ,че съм си харесал 1 а никъде не намерих мнение дали са хубави или лоши 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Drennan за мен са еталон за качество и на твое място не бих се чудил много. Къде в България си намерил въдица на ДРЕНАН ако не е тайна.
И като стана дума за Дренан това знаете ли го вече:Алън Скотърн подписа вчера - няколко дни след като напусна Шимано, договор с английския производител и спонсор на на английскиа няционален отбор DRENNAN. Очакваше се, че новия "работодател" може да е само едно от "Големите имена", колкото по-британско толкова по-обвързващо. Подписването се състоя, на 9-ти февруари. По думи на Алън с подписването се е збъднала една мечта. 1993 Алън става член на английския национален отбор, от този момент DRENNAN постоянно е подкрепял петкратният световен шампион. Сега Алън има възможност да се отблагодари за дългата и ползотворна подкрепа, като помогне при развиването нови и фантастични продукти. Голяма част от роизводството на DRENNAN е в Англия. "Така мога да винаги да съм в близост и да проследявам развитието и резултатите. Моята сила е в типично английските методи и техники на риболов. Да подкрепям английска фирма с това е фантастично".
Новия договор на Алън съдържа клауза която го освобождава от задължението да ползва само продукти на DRENNAN.
Шефа на DRENNAN Питър Дренан: Много сме щастливи от работата ни с Алън.От 1993-та в националния отбор и като петкратен световен шампион, знанията му могат да се сравняват само с енциклопедия и изключително богатство за нас. Заводите ни в Англия правят възможно развитието и производството на продукти по задание на Алън. С подписването на договра се збъдна една мечта за DRENNAN. Много сме горди.
И като стана дума за Дренан това знаете ли го вече:Алън Скотърн подписа вчера - няколко дни след като напусна Шимано, договор с английския производител и спонсор на на английскиа няционален отбор DRENNAN. Очакваше се, че новия "работодател" може да е само едно от "Големите имена", колкото по-британско толкова по-обвързващо. Подписването се състоя, на 9-ти февруари. По думи на Алън с подписването се е збъднала една мечта. 1993 Алън става член на английския национален отбор, от този момент DRENNAN постоянно е подкрепял петкратният световен шампион. Сега Алън има възможност да се отблагодари за дългата и ползотворна подкрепа, като помогне при развиването нови и фантастични продукти. Голяма част от роизводството на DRENNAN е в Англия. "Така мога да винаги да съм в близост и да проследявам развитието и резултатите. Моята сила е в типично английските методи и техники на риболов. Да подкрепям английска фирма с това е фантастично".
Новия договор на Алън съдържа клауза която го освобождава от задължението да ползва само продукти на DRENNAN.
Шефа на DRENNAN Питър Дренан: Много сме щастливи от работата ни с Алън.От 1993-та в националния отбор и като петкратен световен шампион, знанията му могат да се сравняват само с енциклопедия и изключително богатство за нас. Заводите ни в Англия правят възможно развитието и производството на продукти по задание на Алън. С подписването на договра се збъдна една мечта за DRENNAN. Много сме горди.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- М. Сталев
- разбира нещата
Аз от Ebay мисля да я купувам ,а въдицата е фидер ,но тъй като това е тема за мачове няма да ви занимавам, а също мисля да я комплектовам със новата макара на Drennan ,била мн качествена за парите си които не са много 54 паунда 

- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Направих севтето на моя фил стар с акция 10-30,много съм доволен (аз харесвам с по голяма акция пръти).Направих една снимка как се огъва на малки рибки уклейка и дребни бабушки.
- Прикачени файлове
-
- 2012-03-18 10.50.34.jpg (112.78 KiB) Преглеждано 1688 пъти
-
- 2012-03-18 10.50.26.jpg (110.36 KiB) Преглеждано 1688 пъти
-
- ще става разбирач
Ами честито!И пожелания през новия сезон да се огъва повече и по-често ...
!

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Привет на всички 
Купих си Tica Excel Match на 3.90m с акция 5-25(това ми е първият мач)
Още не съм го ползвал,заради лошото време.
Притеснява ме обаче,че ми се вижда много мек(знам че има аванс на макарата
...но,там където предимно ходя,шараните и амурите са по 5-6 килограма
Дали не сбърках?

Притеснява ме обаче,че ми се вижда много мек(знам че има аванс на макарата

Дали не сбърках?

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
Честито с здраве да си е ползваш и много да те радва и все големи риби да ловиш.shimano77 написа:Привет на всички
Притеснява ме обаче,че ми се вижда много мек(знам че има аванс на макарата...но,там където предимно ходя,шараните и амурите са по 5-6 килограма
![]()
Дали не сбърках?

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Притеснява ме малко акцията но....
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- SammY
- фен клуб-скобар
Какво те притеснява акцията ? На фидера акцията ми е 5/25 ... Аз си поръчах 1 Шимано Аливио 5/15 акция
Харесвам меки пръчки , омръзнало ми е да ловя с шаранджииски сопи 
п.п. Акцията нали показва колко може да изхвърли , не каква риба може да се извади или има разлика при мача
( сега ще навлизам в този риболов)

п.п. Акцията нали показва колко може да изхвърли , не каква риба може да се извади или има разлика при мача

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси колега 
"малко" ме притеснява че е "мекичка",но ако се закачи нещо по сериозно,поне ше има шоу
Поздрави на всички!

"малко" ме притеснява че е "мекичка",но ако се закачи нещо по сериозно,поне ше има шоу

Поздрави на всички!
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Точно така е и при мача но това се гъне като ластик
.Аз съм свикнал на по твърди въдици и сега това ми се струва лигаво.Иначе е перце 207g 

някои със мнение за шекспир-3.90 мач-взех го преди дни още не съм го опитал във риболов от три снаднки е- взех си и макара Мичел 300 X -Gold---но вече разбрах че макарата била боклук поне от форумите така под разбирам 

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Oт 4 години ловя с тази пръчка и никога до сега не съм съжалил, че си я купих...и от сантимент, няма намерение да я махам. Доставя удоволствие както с дребени каракуди, такаи и с едри риби в рамките на 2-3 кг.shimano77 написа:Точно така е и при мача но това се гъне като ластик.Аз съм свикнал на по твърди въдици и сега това ми се струва лигаво.Иначе е перце 207g
Повече от перфектна пръчка... а за цена-качество, може би най-доброто. Това, че е мека пръчка, в никакъв случай не е недостатък, абсорбира по добре ударите и напъните на рибата, а и в комбинация с макара и добър аванс...абе супер си е пръчката...махни я от раздел продава и си лови с нея.
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В момента е пред мен,оборудвана с чисто ново Shimano Exage 300MRB,с влакно Colmic Arwen Inglese-0.18,и готова за бой
...и колкото повече я гледам,толкова повече се разубеждавам да се разделям с нея 
Няма да я продавам!

Няма да я продавам!