Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ще осъдаят ли Максим
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
мммм да напълно съм съгласен с мисленето ти ! мисля че 100 % си прав !dimitar_ написа:Ако Максим не беше известен , нямаше да се получи тази трагедия , популярността му "изяде" главата , защото , ако беше някой от многото , като нас , полицаите изобщо нямаше да го пуснат , още на първото спиране ... , а за тях , нямам коментар , това ще им остане на съвестта !!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
най ме подразни изказването на Максим, че сега щял да му се промени живота и този на Албена завинаги... А какво да кажат покойният Петър и роднините
иначе той си действа по кампанията... /Стигни жив! ... и той си е жив/...
Много "грешки"са се натрупали едновременно... Алкохол, агресивно каране, навлизане в насрещното...
Като ти се пие - карай по-полека, като ти се кара бързо - не пий!
ако наистина е било 1.1/1000, това са 100-200гр водка, в никой случай не може да се каже "пиян и неадекватен"...
Навлизането в насрещното си е БГ патент - 3 пъти съм ходил в Гърция - като видя кола да "сече" завоите, когато я настигна все е с БГ-номер... За Европа да не говорим - изпреварва се много рядко, защото всички карат с почти еднаква скорост, а като видят, че се каниш да ги изпревариш, веднага минават плътно вдясно...

иначе той си действа по кампанията... /Стигни жив! ... и той си е жив/...
Много "грешки"са се натрупали едновременно... Алкохол, агресивно каране, навлизане в насрещното...
Като ти се пие - карай по-полека, като ти се кара бързо - не пий!
ако наистина е било 1.1/1000, това са 100-200гр водка, в никой случай не може да се каже "пиян и неадекватен"...
Навлизането в насрещното си е БГ патент - 3 пъти съм ходил в Гърция - като видя кола да "сече" завоите, когато я настигна все е с БГ-номер... За Европа да не говорим - изпреварва се много рядко, защото всички карат с почти еднаква скорост, а като видят, че се каниш да ги изпревариш, веднага минават плътно вдясно...
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Я да си кажем,ама честно,ако искате и в нова тема/което не е много целесъобразно/ :"Кой от нас НИКОГА не е шофирал,след като е употребил алкохол?"
Лично аз...пия бира и си шофирам.За мен пет бирички са нищо,но за апарата...не ми се мисли!
Всеки греши,а съдбата ни дебне.Предопределени сме,но е въпрос на време!
Лично аз...пия бира и си шофирам.За мен пет бирички са нищо,но за апарата...не ми се мисли!
-
- и господ не е толокова добър
Преди 8г.ми взеха книжката за алкохол.Карах от Слънчев бряг до Влас,без проишествия благодаря на бога.Отогава несъм се качил дори и при една бира.Полицаите ме настигнаха до Влас,някой им казал,че кола се движи много бавно.Толкова съм внимавал да не се издъня,че съм се олял със скороста.Умолявам колегите не карайте след употреба на алкохол,някой решил да се самоубие и пак вие ще сте виновни.
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз. НИКОГА не пия НИКАКЪВ алкохол и НИКОГА не съм пил.sapuna1971 написа:Я да си кажем,ама честно,ако искате и в нова тема/което не е много целесъобразно/ :"Кой от нас НИКОГА не е шофирал,след като е употребил алкохол?"
По въпроса за Максим - последно чух, че прокурорът бил в отпуск, та щели да се занимават с този въпрос някъде около средата на септември...Сещайте се по-нататък какво следва...Написал съм го на стр. 3 от настоящата тема...
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Бе не съм много съгласен щото ако некой пишман шофер се усветка в тебе и тромпета(дрегера) каже ,че той няма алкохол , а ти имаш 0.1 тогава отнасяш плувката много яко. Така един познат е без книжка за 3 години . Премества си колата която даже не е запалена на 3м. зада я вижда от прозореца и един дядо пиян разбирасе с колелото се разбива в калника и си самонанася сериозни поражения. Идва линейка да го съберат , но с тях идва и кат дават на момчето да духа и верно го издуха.bisko71 написа:Две бири могат да се пият, не повече.
ТА И ЕДНА БИРА Е ПРОБЛЕМ КАТО СТАНЕ САКТЛЪК. ВСЕ ПАК 0 < 0.1 ИЛИ ПО-ГОЛЕМИЯ Е ПО ВИНОВЕН(както в случая с дядото или някой самоубиец).
Колкото по-добър джип караш,
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
толкова повече трябва да ходиш ,за да повикаш човека с трактора.
https://www.facebook.com/466042410074126
- hendekltd
- научил се да хвърля
С 1.1/1000, бай ГовнЮ сигур е лъхнал най-много две малки водки. Все пак хайванът тежи... колко тежи... има ли 65кг? За мен, примерно, 100гр водка ще е 0.8/1000, а за Лекето може и да подмине 1.1.
Ама да се върна на темата - нямам идея дали ще го осъдят! Шансът е 50/50. Хубавото е, че този казус се следи много отблизо от западната 'публика', а всички големи вестници из Европа имат ежедневни публикации по въпроса. Лошото е, че Мухльо ще вади от 99 дола вода (...или бира), за да отърве нежното дупЕ от пандизчийските чурки, ще хвърли мангизи, или пък ще се позове на руския си произход и ще си намери някакъв повод за изчезне от сцената нацяло.
Представяте ли го как се е фучил с подарения си Хъмър? Човечето с пишка кат на пинчер с увреждане на хипофизата следва да се е чувствало по-силно от трифазния ток в голяаааамото Бу! "Я Максим Ставийски! Я не просто человек - я что-то специялно... И я чувствуюсь оооочен болшьiм и сильньiм в етот машине! Чувствуюсь как хуй у меня...появился!"...
Долно, скапано, смрадливо лайно недоизсрано - т'ва е Максимчо, а не едно от лицата на България.
п.п. Моля да извините грубия ми речник. Просто рядко ми се случва да мразя.
Ама да се върна на темата - нямам идея дали ще го осъдят! Шансът е 50/50. Хубавото е, че този казус се следи много отблизо от западната 'публика', а всички големи вестници из Европа имат ежедневни публикации по въпроса. Лошото е, че Мухльо ще вади от 99 дола вода (...или бира), за да отърве нежното дупЕ от пандизчийските чурки, ще хвърли мангизи, или пък ще се позове на руския си произход и ще си намери някакъв повод за изчезне от сцената нацяло.
Представяте ли го как се е фучил с подарения си Хъмър? Човечето с пишка кат на пинчер с увреждане на хипофизата следва да се е чувствало по-силно от трифазния ток в голяаааамото Бу! "Я Максим Ставийски! Я не просто человек - я что-то специялно... И я чувствуюсь оооочен болшьiм и сильньiм в етот машине! Чувствуюсь как хуй у меня...появился!"...
Долно, скапано, смрадливо лайно недоизсрано - т'ва е Максимчо, а не едно от лицата на България.
п.п. Моля да извините грубия ми речник. Просто рядко ми се случва да мразя.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!