Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

уклей на Лобош
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: уклей на Лобош
Има ли смисъл да се ходи и да се пробва на стръв, колеги ?
миналата неделя имаше общо 10 човека нито един на стръв не извадиmartination написа:Има ли смисъл да се ходи и да се пробва на стръв, колеги ?
Дали става риболов на понтоните
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Преди две седмици имаше 40см лед и нямаше удар.
-
- новобранец
На 18-ти ходихме с баща ми. Още с отиването Кире ни каза, че само ще си загубим времето и че скоро никой не е ловил. Поразбихме малко лед все пак и пуснахме плувките, но както и очаквахме даже не пипна.
Ако някой има по-прясна информация да споделя.
Ако някой има по-прясна информация да споделя.
Леда трябва да се е стопил вече и корморана да е изтласкал рибата кам брега ( на понтоните, защото там има хора и корморанът се плаши) , утре съм там, ще ви информирам за резултата.
-
- ще става разбирач
Ледът си стои приятели, изтънял, но е там 

Колега, в събота лед на лобош нямаше ( добре че не те послушах и отидох), на понтоните имаше народ и уклей колкото искаш. От 7 до 12 имам над 200 уклея и десетина перки.
Ново инфо дали е тръгнало нещо на Лобош има ли ?
-
- новобранец
Продължава да се лови основно Уклей и Перки!Някой ловят и Костур на дъното на торен,но са единични бройки(около 300гр+++,добри).Интересно ,Корморани не видях(на Понтоните)!
В събота (07.04.) обиколихме целия язовир от едната страна и нищо - няма даже кълване. Тръгнахме от базата с хангарите от страната на Радибош и стигнахме до устието на Ковачевската река. Колегите, които срещнахме също нямаха кълване. Водата, че е студена, студена е, ама пък толкова да не клъвне веднъж, все едно бях хвърлил у дедовия бунар. За стръв ползвахме - бял, торен, пинки, жито и захранка също.
-
- новобранец
Колеги, мисля утре да ходя с едни приятели до понтоните. Само да попитам монтажа на дъно за костура дали знаете какво представлява и на какво разстояние да го търсим? Иначе си взимаме малко захранка и дано да половим уклеи 
Благодаря предварително, ще споделя какво се е случило ; )

Благодаря предварително, ще споделя какво се е случило ; )
-
- новобранец
Никой не се отзова, но аз ще си спазя обещанието. Уклейчета има бол (среден размер), бабушки излизат в по-дълбокото (дребнички) и по някое случайно костурче. Времето беше хубаво, хора имаше много, но си направихме готино излетче.
-
- новобранец
колеги за понтоните билет трябва ли или има такса....
- emo vasilev
- сериозен играч
Такса няма , трябва ти само билет .