Piranha MAX 160

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

borba_777
новобранец
новобранец

Piranha MAX 160

Мнение от borba_777 »

Здравейте колеги какво мислите за Piranha MAX 160 дали заслужава сонара търсих много но няма много писа за този модел и какво е разликата между Piranha MAX 160 и Piranha MAX 170 и от къде мога да изтегля указание за употреба или ръководство за употреба на български език на Piranha MAX 160?
dimitar rashev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Piranha MAX 160

Мнение от dimitar rashev »

ЗДРАВЕЙ
Колега,зависи за какво ще го използваш ? Ако е за риболов на мирни риби ти е напьлно достатьчен ! Това е мое мнение.Що се отнася до инструкция за експлоатация дори не ти е нужна-просто ти трябва 1 час да поработиш за да го изучиш.Това е мое мнение.
ПОЗДРАВИ
krasenikolov
новобранец
новобранец

Мнение от krasenikolov »

аз съм със 170,елементарен е за работа...настройките се правят много лесно,просто си влизаш по менютата и опциите и си задаваш каквото искаш.не знам дали има книжка ,но мисля че не ти е нужна спорд мен.
borba_777
новобранец
новобранец

Мнение от borba_777 »

Шего ползвам за релеф за дълбочина,риболов на шарана и за размерите на рибите можели дами каците нещо моят сонар съм настроил да пищи само на голяма риба колко са големи тия риби горе долу можели дами кажите някакъв размер аз съм чул ,че 200 грама на горе всичко голямо се вижда вие ко мислите колеги?
krasenikolov
новобранец
новобранец

Мнение от krasenikolov »

има 3 размера и синволи за риби,най -малкия са риби докъм педя,после среден докъм кило и голям размер от кило нагоре.може да си изключиш малките от менюто да не ти ги показва и няма да ти свири.
gogibo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gogibo »

Колкото до символите за големината на рибите,направи си следния експеримент: сондата- около
живарника с рибета до една педя,които сонара ще отчете като малки.Вкарай някоя платика
30-40см.Сонара ще я отчете,като средна.От там нагоре докъде ще отчита средни-незнам.
Бяла риба 80 см я отчете,със символа за големи.
Аз съм с GARMIN 140,но вероятно софтуера им е сходен.
п.п. Не е нужно рибите за експеримента да са твои.Колегите наоколо, вярвам, ще ти съдействат.
borba_777
новобранец
новобранец

Мнение от borba_777 »

gogibo написа:Колкото до символите за големината на рибите,направи си следния експеримент: сондата- около
живарника с рибета до една педя,които сонара ще отчете като малки.Вкарай някоя платика
30-40см.Сонара ще я отчете,като средна.От там нагоре докъде ще отчита средни-незнам.
Бяла риба 80 см я отчете,със символа за големи.
Аз съм с GARMIN 140,но вероятно софтуера им е сходен.
п.п. Не е нужно рибите за експеримента да са твои.Колегите наоколо, вярвам, ще ти съдействат.
Така ше направя колега.
Аватар
_ribar4eto_
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от _ribar4eto_ »

Аз съм със 160,и съм доволен,е не сканира ама за тези парички съм доволен
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”