Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Piranha MAX 160
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Piranha MAX 160
Здравейте колеги какво мислите за Piranha MAX 160 дали заслужава сонара търсих много но няма много писа за този модел и какво е разликата между Piranha MAX 160 и Piranha MAX 170 и от къде мога да изтегля указание за употреба или ръководство за употреба на български език на Piranha MAX 160?
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Piranha MAX 160
ЗДРАВЕЙ
Колега,зависи за какво ще го използваш ? Ако е за риболов на мирни риби ти е напьлно достатьчен ! Това е мое мнение.Що се отнася до инструкция за експлоатация дори не ти е нужна-просто ти трябва 1 час да поработиш за да го изучиш.Това е мое мнение.
ПОЗДРАВИ
Колега,зависи за какво ще го използваш ? Ако е за риболов на мирни риби ти е напьлно достатьчен ! Това е мое мнение.Що се отнася до инструкция за експлоатация дори не ти е нужна-просто ти трябва 1 час да поработиш за да го изучиш.Това е мое мнение.
ПОЗДРАВИ
-
- новобранец
аз съм със 170,елементарен е за работа...настройките се правят много лесно,просто си влизаш по менютата и опциите и си задаваш каквото искаш.не знам дали има книжка ,но мисля че не ти е нужна спорд мен.
Шего ползвам за релеф за дълбочина,риболов на шарана и за размерите на рибите можели дами каците нещо моят сонар съм настроил да пищи само на голяма риба колко са големи тия риби горе долу можели дами кажите някакъв размер аз съм чул ,че 200 грама на горе всичко голямо се вижда вие ко мислите колеги?
-
- новобранец
има 3 размера и синволи за риби,най -малкия са риби докъм педя,после среден докъм кило и голям размер от кило нагоре.може да си изключиш малките от менюто да не ти ги показва и няма да ти свири.
Колкото до символите за големината на рибите,направи си следния експеримент: сондата- около
живарника с рибета до една педя,които сонара ще отчете като малки.Вкарай някоя платика
30-40см.Сонара ще я отчете,като средна.От там нагоре докъде ще отчита средни-незнам.
Бяла риба 80 см я отчете,със символа за големи.
Аз съм с GARMIN 140,но вероятно софтуера им е сходен.
п.п. Не е нужно рибите за експеримента да са твои.Колегите наоколо, вярвам, ще ти съдействат.
живарника с рибета до една педя,които сонара ще отчете като малки.Вкарай някоя платика
30-40см.Сонара ще я отчете,като средна.От там нагоре докъде ще отчита средни-незнам.
п.п. Не е нужно рибите за експеримента да са твои.Колегите наоколо, вярвам, ще ти съдействат.
Така ше направя колега.gogibo написа:Колкото до символите за големината на рибите,направи си следния експеримент: сондата- около
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Аз съм със 160,и съм доволен,е не сканира ама за тези парички съм доволен