Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоз 2012г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Карагьоз 2012г
А под Аспаруховия мост (канала) море ли е или вътрешен водоем. Щото миналата година гранична полиция всеки ден бяха там, но за какво не посмях да ги питам
- inki_bg
- научил се да хвърля
Миналата година цяла Варна,че и околностите бяха от вътрешната страна на канала с чепарета за харип.Не съм чувал да правят проблеми за чепаре,но мисля да звънна да питам в морска администрация за по-сигугно.

- atev
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Направих запитване в ИАРА и за риболова в (канала) под Аспаруховия мост и от ИАРА ми отговориха, че до Аспаруховия мост любителски риболов може да се извършва.rap66 написа:А под Аспаруховия мост (канала) море ли е или вътрешен водоем. Щото миналата година гранична полиция всеки ден бяха там, но за какво не посмях да ги питам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
СДРУЖЕНИЕ НА ВАРНЕНСКИТЕ РИБАРИ http://nariba-varna.com
- smel1968
- ще става разбирач
Мерси-но все пак трябва да имаш риболовен билет.Миналата година 2 пъти под моста ни искаха билетите.atev написа:Направих запитване в ИАРА и за риболова в (канала) под Аспаруховия мост и от ИАРА ми отговориха, че до Аспаруховия мост любителски риболов може да се извършва.rap66 написа:А под Аспаруховия мост (канала) море ли е или вътрешен водоем. Щото миналата година гранична полиция всеки ден бяха там, но за какво не посмях да ги питам
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- Моряка
- кандидат преподавател
На колегата Атев му имам пълно доверие,но в горното написано има противоречиеsmel1968 написа:Мерси-но все пак трябва да имаш риболовен билет.Миналата година 2 пъти под моста ни искаха билетите.atev написа:Направих запитване в ИАРА и за риболова в (канала) под Аспаруховия мост и от ИАРА ми отговориха, че до Аспаруховия мост любителски риболов може да се извършва.rap66 написа:А под Аспаруховия мост (канала) море ли е или вътрешен водоем. Щото миналата година гранична полиция всеки ден бяха там, но за какво не посмях да ги питам

А сега де? 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ти гледай да не развалиш пъдпъдъците - има време за риболов все още.miroki написа:Това за билетите не го знаех.

Канала до моста се води придатък към морето - т.е.,
не се иска билет.Другата част на канала минава към езерото,
затворен водоем,за който се иска билет.
Обаче,нищо чудно да имате проблеми по цялата дължина на канала.
И двата канала де.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ади да ва светна защо редовно идват джипките на ИАРА там,(говорил съм лично с служители) и то точно там.
Не проверяват рибарите за билети и тем подобни а дебнат циганите и не само тях дето вадят миди с чувалите и после ги продават на ядки в компотени буркани.
понеже съм един от редовните на 2-3 пъти съм виждал в една от колите им (Нива-пикап) да има отзад по 1-2 чувала с доста добри миди.
п.п. а и имаше няколко инцидента с джетове и заради тях са идвали също

Не проверяват рибарите за билети и тем подобни а дебнат циганите и не само тях дето вадят миди с чувалите и после ги продават на ядки в компотени буркани.
понеже съм един от редовните на 2-3 пъти съм виждал в една от колите им (Нива-пикап) да има отзад по 1-2 чувала с доста добри миди.
п.п. а и имаше няколко инцидента с джетове и заради тях са идвали също

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Ще гледам аз пъдпъдъците, но като видях, че има вече и рибка и почнах да проверявам чепаретатаКИРО написа:Ти гледай да не развалиш пъдпъдъците - има време за риболов все още.miroki написа:Това за билетите не го знаех.![]()
Канала до моста се води придатък към морето - т.е.,
не се иска билет.Другата част на канала минава към езерото,
затворен водоем,за който се иска билет.
Обаче,нищо чудно да имате проблеми по цялата дължина на канала.
И двата канала де.

Но ще е следващите 4 почивни дена най-вероятно.
Поздрави

Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- kobovet
- новобранец
Днес на Морска гара Аз и колегата Атев хванахме по 2 Харипа и по около 0.5кг Трицона.Благодаря на Добрия за чепаретата №1 са!!!!!!!!!!!!!!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- djambaza
- научил се да хвърля
на директни ли клатихте или замятахте навътре?kobovet написа:Днес на Морска гара Аз и колегата Атев хванахме по 2 Харипа и по около 0.5кг Трицона.Благодаря на Добрия за чепаретата №1 са!!!!!!!!!!!!!!!
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- kobovet
- новобранец
С големите гьостерици 8 метра!!!!!!!!djambaza написа:на директни ли клатихте или замятахте навътре?kobovet написа:Днес на Морска гара Аз и колегата Атев хванахме по 2 Харипа и по около 0.5кг Трицона.Благодаря на Добрия за чепаретата №1 са!!!!!!!!!!!!!!!
- djambaza
- научил се да хвърля
Какви цветове предпочитат, да знам като отида да си купувам чепарета какви да вземам 

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- kobovet
- новобранец
Абе сякаш на тиквен цвят налитат и на пилкер 16гр.djambaza написа:Какви цветове предпочитат, да знам като отида да си купувам чепарета какви да вземам
имам информация че тея дни на Бяла колегите са изкарали по някоя риба.ако някои от там моля да потвърди,че не съм видял рибите,значи не е на 100%.иначе колегата каза че е изкарал към 3 кила хариб