Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониерите от Плевенски окръг
Модератор: bobopeli
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Re: Бракониерите от Плевенски окръг
Малко преди закриването пуснах тема със случка на яз.Искър . Тогава направих всичко което трябваше ,за да може ИАРА да си свърши работата , даже с колега седяхме до късно вечерта в дъжда да чакаме някой да се появи след сигнал на 112 , описах мястото , колата на бракониерите , казах че ще ги чакам на място и моята кола и имената ми абе всичкооо и какво стана - тия си събраха мрежата в 6 сутринта и отидоха да си пият , а ние добихме още по-голямо доверие към могъщата институция ИАРА. Колега Върбанов записах си номера ти ще звъня на него след като се обадя на дежурен телефон на ИАРА или 112.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
С.Върбанов написа:0885930955 - щом никой не го е еня от горепосочените има и по висши инстанции ! Ако може да запишете и разговор с ИАРА от подобно естество ще съм Ви безкрайно благодарен ! Много бързо ще Ви помогна да си смените всички заемащи НЕ полагащи им се постове ! Нещата ще се поправят само с ВАШЕТО участие ! Който не иска да работи няма работа на даденото работно място ! Има доста безработни съвестни хора , които с радост ще заемат освободените места от мързеливците ! Звънете по всяко време когато имате 100% информация подплатена с доказателства !!!
Какъв е начина човек да започне работа във ИАРА..Гарантирам ви че ако почна работа във вашето подразделение ще ги изловя само за 3-4 нощи всичкитв бракониери..Толкова ли е сложно да се проследят въпросните лица и да се хванат на място..

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Колкото и да е неприятно за някой и да не иска ,истината е ,че трябва звънене на институциите ,притискане от наша страна .Затова трябва да се казват истинските имена на наглеците ,дори и снимки ако може ,но и тия които звънят трябва да излизат със истинската си същност както колега та по горе чакайки ИАРА ЦЯЛА НОЩ .(за да няма оправдания от фалшиви обаждания , каквито навярно има много за съжеление от нагли бракониери .
С.Върбанов
риболовец
риболовец
Галерия: 0 снимки
0885930955 - щом никой не го е еня от горепосочените има и по висши инстанции ! Ако може да запишете и разговор с ИАРА от подобно естество ще съм Ви безкрайно благодарен ! Много бързо ще Ви помогна да си смените всички заемащи НЕ полагащи им се постове ! Нещата ще се поправят само с ВАШЕТО участие ! Който не иска да работи няма работа на даденото работно място ! Има доста безработни съвестни хора , които с радост ще заемат освободените места от мързеливците ! Звънете по всяко време когато имате 100% информация подплатена с доказателства !!!
Този телефон на кого е и за нехайства в цялятя страна ли се отнася
риболовец
риболовец
Галерия: 0 снимки
0885930955 - щом никой не го е еня от горепосочените има и по висши инстанции ! Ако може да запишете и разговор с ИАРА от подобно естество ще съм Ви безкрайно благодарен ! Много бързо ще Ви помогна да си смените всички заемащи НЕ полагащи им се постове ! Нещата ще се поправят само с ВАШЕТО участие ! Който не иска да работи няма работа на даденото работно място ! Има доста безработни съвестни хора , които с радост ще заемат освободените места от мързеливците ! Звънете по всяко време когато имате 100% информация подплатена с доказателства !!!
Този телефон на кого е и за нехайства в цялятя страна ли се отнася
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Телефона е мой личен ! Да , ако имате доказателства за бракониерски набези може да се свържете с мен !didooo написа:С.Върбанов - 0885930955 - Звънете по всяко време когато имате 100% информация подплатена с доказателства !!!
Този телефон на кого е и за нехайства в цялата страна ли се отнася
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Положението в цялата страна е плачевно!!! Факт е ,че около Плевен рибата не се оставя на спокойствие! Факт е и ,че след обаждания нищо не се върши. Един приятел им звъни от Дунава да съобщи за нередност. Приеха обаждането и едва след като се уточни мястото на което се бие с ток рибата казаха ,че има грешка и не звъни на правилният номер!!!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еми пуснете жалба до по висша инстанция ,че не си гледат работата в даденото звено на агенцията и да се заемат с тях ! Лесно е просто се иска малко повече от Ваша страна , а не да подминавате проблема с лека рака !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
didooo,
Ти като Красьо Черничкия от Свищов ли се изявяваш ? Та оправяш бракониерските
проблеми с един личен телефон в цяла България ?
Може... Много си продуктивен - около 800 мнения за няма 3 месеца...
Какво точно работиш, та така категорично гарантираш оправяне на проблеми и уволняване
на корумпирани служители от ИАРА (като ти чета постовете).
Лично аз не те взимам на сериозно.Няма човек с такава власт в България.Съмнително е...
Или трупаш мнения ??
С.Върбанов,Този телефон на кого е и за нехайства в цялятя страна ли се отнася
Върбанов, ще извиняваш, ама това ти ли си на снимката?Телефона е мой личен ! Да , ако имате доказателства за бракониерски набези може да се свържете с мен !
Ти като Красьо Черничкия от Свищов ли се изявяваш ? Та оправяш бракониерските
проблеми с един личен телефон в цяла България ?
Може... Много си продуктивен - около 800 мнения за няма 3 месеца...

Какво точно работиш, та така категорично гарантираш оправяне на проблеми и уволняване
на корумпирани служители от ИАРА (като ти чета постовете).
Лично аз не те взимам на сериозно.Няма човек с такава власт в България.Съмнително е...
Или трупаш мнения ??
да се включа и аз колеги!тази напаст не само в плевенско ами е в цяла българя.аз съм родом от казанлък,познавам един,които е безработен, жена му не работи има 3 деца но си живее като цар!щте попитате как може?еми всичко може в българия,човека ако мога да го нарека човек вече 15 години се занимава само с бракониерство по яз.копринка и не само там.што коли смени апартамент си купи и винаги има пари.хващали са го само 1 ,2 пъти за толкова години и е минавал с глоби от по 100,200 лева!ще кажете не може да бъде,не може ама може и ще ви кажа защо?много просто той си има аверчета в иара казанлък,лично аз съм го чувал да говори по телефона-баце,тая вечер ще проверявате ли,аха дообре,тогава аз ще пускам пак там че шарана е на тънкото вчера извадих 100 кила,аиде и ако има нещо ми звънкай!!!
ами я сега деца кажете как да ги хващат като те са комбина вееееееее!
и не само тук ами в цяла българия.
после се чудите че не идвали на сигнал, еми как щте дойдат, като знаят че тяхния човек е там в момента-никога!!!не казвам че всички от иара са такива но повечето са
криза,ко да праиш?
поздрави на всички колеги и неподкупни иараджии! 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз съм на снимката да , за разлика от рисунката на твоя аватар ( анонимен потребителю ) ! Правя каквото мога за разлика от теб примерно и след , като хората не могат да се оправят със служителите в дадения окръг ще им помогна с каквото мога ! Каква власт какви 5лв ,че нещо не мога да те разбера ?!? Има качени телефоните на всички подразделения на ИАРА и всеки може да звъни на тях при констатирано нарушение ! Не работя в ИАРА ! Не трупам мнения и се старая да правя каквото мога за да могат хора , като теб да има какво да ловят на свободен водоем ! Други въпроси имаш ли ?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Нали ти пишем тук пред цяла България че въпросните лица от по горе денонощно върлуватС.Върбанов написа:Телефона е мой личен ! Да , ако имате доказателства за бракониерски набези може да се свържете с мен !didooo написа:С.Върбанов - 0885930955 - Звънете по всяко време когато имате 100% информация подплатена с доказателства !!!
Този телефон на кого е и за нехайства в цялата страна ли се отнася
във река Искър..вчера са продавали мрени и морунажи на пазара във Червен Бряг..става въпрос
са 150-200 кг. риба..е ЗА КАКЪВ да ти звъня на тела.Просто си свърши работата..Ако искате ще ви съдействам да го хванеме..Знам го кога излиза и ако го чакаме пред тях ще го хванем барабар със апаратурите и със рибата..А ако го проследим ще го хванем и във водата..,.толкова ли е сложно...

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
И ти май не четеш - НЕ РАБОТЯ В ИАРА !!! Щом го знаете кой е какво ЧАКАТЕ , че не се сещам или трябва , като на малоумни да Ви се обяснява ??? ИМАШ ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ ТОЗИ ИНДИВИД ??? КОЛКО ПО ЯСНО ДА ГО НАПИША НЕ ЗНАМ ?! Или да дойда до Плевен да решавам проблемите Ви защото сте малки и се напикавате ли това ли искаш да направя , а ? Я чети внимателно какво съм писал и тогава пишиribolovcho написа:Нали ти пишем тук пред цяла България че въпросните лица от по горе денонощно върлуват
във река Искър..вчера са продавали мрени и морунажи на пазара във Червен Бряг..става въпрос
са 150-200 кг. риба..е ЗА КАКЪВ да ти звъня на тела.Просто си свърши работата..Ако искате ще ви съдействам да го хванеме..Знам го кога излиза и ако го чакаме пред тях ще го хванем барабар със апаратурите и със рибата..А ако го проследим ще го хванем и във водата..,.толкова ли е сложно...

Четете тук ВНИМАТЕЛНО !!!
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=153&t=60581
Кога най-накрая ще разберете ,че ИАРА нямат достатъчен ресурс за да се справят сами с тази напаст ? Кога ще разберете ,че трябва да помагате да се опази ВАШАТА риба в региона в който живеете ? Кога ще имате доказателства , а не само голи писаници написани от неизвестни никому хора ? Нещата не стават с вълшебна пръчка , а с Ваша помощ и съвестна работа от страна на оторизираните за това органи ! И последно ribolovcho намери сега кой е телефона на местния началник на ИАРА и се свържи с него , ако не ти се свидят стотинките за разговор разбира се и му кажи това , което написа тук !
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Точно от такива саморазправи със бракониери имам 2 дела,и куп пари наливам на адвокати..
А ЧЕ ИАРА не си върши работата аз не съм длъжен да си го завирам отзад..Като се саморазправиш отиваш във съда и там те изкарват тебе виновен...Така че недей да ми казваш че съм се насрал..и не виждам ти как ще ми помогнеш..като ти се обадя по телефона..Аз пиша тук понеже никой от въпросните служби не реагира...а не че ме е хванала свободията...
А ЧЕ ИАРА не си върши работата аз не съм длъжен да си го завирам отзад..Като се саморазправиш отиваш във съда и там те изкарват тебе виновен...Така че недей да ми казваш че съм се насрал..и не виждам ти как ще ми помогнеш..като ти се обадя по телефона..Аз пиша тук понеже никой от въпросните служби не реагира...а не че ме е хванала свободията...
Последно промяна от ribolovcho на Нед Апр 22, 2012 3:01 pm, променено общо 1 път.

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кой и къде е писал за саморазправа ? Помолих те да четеш ! Чети за какво съм казал да ми се обадиш по телефона ! Явно няма смисъл да се обяснява каквото и да било след , като не се чете , а се пише ей така да си кажа аз какво ми е !
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ето това е начина..само така ще ги изловим..и като се забрани продажбата на тези уреди..
http://nariba.com/newsdetail/259.html
http://nariba.com/newsdetail/259.html