Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- учете се от него
Re: около Бургас ????
Написах го и там в темата, ма и тук ще го кажа:
Така току що говорих с Янчо Янев и човека каза, че това са невъзможни неща, тъй като кмета на Бургас няма АБСОЛЮТНО никакви правомощия. Забрана може да се наложи единствено от Министъра и евентуално от шефа на ВИК и то след задължително съгласуване с Министъра.
Затова незнам за източниците ВИ колеги, но престанете да пишете глупости без да сте проверили дори - един чул, как втори казал, че познат на комшията му разказвал че ........
Големи хора сме да си подмятаме партенки
Верно е само това, че преди почти седмица са конфискували лодка, въдици и мрежи на някакви Шуменлии дето уж били на къмпинг пък в лодката имало парагади за сом
Така току що говорих с Янчо Янев и човека каза, че това са невъзможни неща, тъй като кмета на Бургас няма АБСОЛЮТНО никакви правомощия. Забрана може да се наложи единствено от Министъра и евентуално от шефа на ВИК и то след задължително съгласуване с Министъра.
Затова незнам за източниците ВИ колеги, но престанете да пишете глупости без да сте проверили дори - един чул, как втори казал, че познат на комшията му разказвал че ........
Големи хора сме да си подмятаме партенки

Верно е само това, че преди почти седмица са конфискували лодка, въдици и мрежи на някакви Шуменлии дето уж били на къмпинг пък в лодката имало парагади за сом

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- вече хвърля и на тежко
Да и аз сега говорех с негоstrijok написа:Написах го и там в темата, ма и тук ще го кажа:
Големи хора сме да си подмятаме партенки![]()
Язовир Камчия е разрешен за риболов
Наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
На Бяла река до яз.Порой вчера 150 бр. кленчета но нямах телефон да ги снимам ,къщата ние на близо та си го оставих да не ме беспокоят. Късмет след забраната,отук до 1 ь-они за попче и сафрид.НАСЛУКА
Сряда, 11 Април, кратък излет с брат ми и комшията до Раков дол. Времето хубаво, кълването - вяло. Ловихме на воблер, около час и половина - два. По 5-6 клена на човек. Моите риби бяха между 200-400 грама, само един хубавец около кило. Плуват си по живо, по здраво всички.

Реката

Рибките
Catch-Release
http://youtu.be/1vSYnqO9ShE

Реката

Рибките
Catch-Release
http://youtu.be/1vSYnqO9ShE
Във неделя също бях по вирчетата около Раков дол.Имам 6 рибки и доста ударчета на рибки като колегата.Интересното е че пробвах едни китайчета от 1.20 и работят много добре!Единственно трябва да им се сменят тройките с маркови!Най успешна медна нуличка
- Go4ev
- новобранец
Абе Раков дол доколкото знам миналата или по миналата година го обявиха за Резерват и риболова там вече е забранен?!?!dolf123 написа:Във неделя също бях по вирчетата около Раков дол.Имам 6 рибки и доста ударчета на рибки като колегата.Интересното е че пробвах едни китайчета от 1.20 и работят много добре!Единственно трябва да им се сменят тройките с маркови!Най успешна медна нуличка
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
- каридата
- учете се от него
Резерват който е окопиран от частни ловни полета???Резерват и риболова там вече е забранен
няма логика.Реката,министъра и заповедта-това е истината.

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Имате ли информация за язовира на Пирне, дали има риба
Какви са таксите ?

-
- научил се да хвърля
Вчера на Промет. Много слаб риболов. 2 таранки около 500г. на 7-8 дънни въдици около 18ч. Белевицата кълве слабо около стената на бял червей. 1-2 костура по 100-200г. на блесна. Вижда се отвреме на време как скача рибата из водата но кълване през деня няма. Намерихме и една нещастна сериозно наранена но жива белевица омотана цялата в скъсана парашутка почти на брега заедно със скъсана тройка, олово и 1-2 скъсани блесни. Доволно ръждясали куките, колко време се мъчила рибата с тия "такъми" из водата нз... Иначе на язовира имаше много хора, поне 10-20 коли освен по някоя и друга белевица не видях друг улов. В тоя язовир риба ли не е останала или не иска да взима или са я извадили с мрежи/понеже в единия от ръкавите закчихме в мрежа и след бая дърпане такъма издържа и извадихме и парче лилава мрежа/ не мога още да реша.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Значи за Пирне чух че рибата се е поразмърдала.Имало таранка , шаран и амур за други видове незнам,като се плаща само амура и шарана таранката я давали безплатно а такса за въдиците нямало или поне така ми каза познат
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Благодаря, че това си е много добра оферта. Аз бях чул, че искат по 2 лв на пръчка .. като такса, а за другото не знам.
Pe6o_Tikvata написа:Значи за Пирне чух че рибата се е поразмърдала.Имало таранка , шаран и амур за други видове незнам,като се плаща само амура и шарана таранката я давали безплатно а такса за въдиците нямало или поне така ми каза познат
-
- ще става разбирач
Пирне-3лв такса за място без значение броя на въдиците.Шаран -5лв щука-7,каракуда бонус.
горе долу бива
на моста само за 1 ден е дало едро поп4е а после цаци
-
- новобранец
А може ли да връщаш рибата или задължително е вземаш?fisherman555 написа:Пирне-3лв такса за място без значение броя на въдиците.Шаран -5лв щука-7,каракуда бонус.