около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
strijok
учете се от него
учете се от него

Re: около Бургас ????

Мнение от strijok »

Написах го и там в темата, ма и тук ще го кажа:
Така току що говорих с Янчо Янев и човека каза, че това са невъзможни неща, тъй като кмета на Бургас няма АБСОЛЮТНО никакви правомощия. Забрана може да се наложи единствено от Министъра и евентуално от шефа на ВИК и то след задължително съгласуване с Министъра.
Затова незнам за източниците ВИ колеги, но престанете да пишете глупости без да сте проверили дори - един чул, как втори казал, че познат на комшията му разказвал че ........
Големи хора сме да си подмятаме партенки :wink:
Верно е само това, че преди почти седмица са конфискували лодка, въдици и мрежи на някакви Шуменлии дето уж били на къмпинг пък в лодката имало парагади за сом :evil:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

strijok написа:Написах го и там в темата, ма и тук ще го кажа:
Така току що говорих с Янчо Янев и човека каза, че това са невъзможни неща, тъй като кмета на Бургас няма АБСОЛЮТНО никакви правомощия. Забрана може да се наложи единствено от Министъра и евентуално от шефа на ВИК и то след задължително съгласуване с Министъра.
Затова незнам за източниците ВИ колеги, но престанете да пишете глупости без да сте проверили дори - един чул, как втори казал, че познат на комшията му разказвал че ........
Големи хора сме да си подмятаме партенки :wink:
Верно е само това, че преди почти седмица са конфискували лодка, въдици и мрежи на някакви Шуменлии дето уж били на къмпинг пък в лодката имало парагади за сом :evil:
Да и аз сега говорех с него
Язовир Камчия е разрешен за риболов
Наслука
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

На Бяла река до яз.Порой вчера 150 бр. кленчета но нямах телефон да ги снимам ,къщата ние на близо та си го оставих да не ме беспокоят. Късмет след забраната,отук до 1 ь-они за попче и сафрид.НАСЛУКА
Аватар
gungana
новобранец
новобранец

Мнение от gungana »

Сряда, 11 Април, кратък излет с брат ми и комшията до Раков дол. Времето хубаво, кълването - вяло. Ловихме на воблер, около час и половина - два. По 5-6 клена на човек. Моите риби бяха между 200-400 грама, само един хубавец около кило. Плуват си по живо, по здраво всички.

Изображение

Реката

Изображение

Изображение

Изображение

Рибките

Catch-Release

http://youtu.be/1vSYnqO9ShE
dolf123
новобранец
новобранец

Мнение от dolf123 »

Във неделя също бях по вирчетата около Раков дол.Имам 6 рибки и доста ударчета на рибки като колегата.Интересното е че пробвах едни китайчета от 1.20 и работят много добре!Единственно трябва да им се сменят тройките с маркови!Най успешна медна нуличка
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

dolf123 написа:Във неделя също бях по вирчетата около Раков дол.Имам 6 рибки и доста ударчета на рибки като колегата.Интересното е че пробвах едни китайчета от 1.20 и работят много добре!Единственно трябва да им се сменят тройките с маркови!Най успешна медна нуличка
Абе Раков дол доколкото знам миналата или по миналата година го обявиха за Резерват и риболова там вече е забранен?!?!
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Резерват и риболова там вече е забранен
Резерват който е окопиран от частни ловни полета???
няма логика.Реката,министъра и заповедта-това е истината. :idea:
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
magnate85
новобранец
новобранец

Мнение от magnate85 »

Имате ли информация за язовира на Пирне, дали има риба :) Какви са таксите ?
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

Вчера на Промет. Много слаб риболов. 2 таранки около 500г. на 7-8 дънни въдици около 18ч. Белевицата кълве слабо около стената на бял червей. 1-2 костура по 100-200г. на блесна. Вижда се отвреме на време как скача рибата из водата но кълване през деня няма. Намерихме и една нещастна сериозно наранена но жива белевица омотана цялата в скъсана парашутка почти на брега заедно със скъсана тройка, олово и 1-2 скъсани блесни. Доволно ръждясали куките, колко време се мъчила рибата с тия "такъми" из водата нз... Иначе на язовира имаше много хора, поне 10-20 коли освен по някоя и друга белевица не видях друг улов. В тоя язовир риба ли не е останала или не иска да взима или са я извадили с мрежи/понеже в единия от ръкавите закчихме в мрежа и след бая дърпане такъма издържа и извадихме и парче лилава мрежа/ не мога още да реша.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Значи за Пирне чух че рибата се е поразмърдала.Имало таранка , шаран и амур за други видове незнам,като се плаща само амура и шарана таранката я давали безплатно а такса за въдиците нямало или поне така ми каза познат
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
magnate
новобранец
новобранец

Мнение от magnate »

Благодаря, че това си е много добра оферта. Аз бях чул, че искат по 2 лв на пръчка .. като такса, а за другото не знам.
Pe6o_Tikvata написа:Значи за Пирне чух че рибата се е поразмърдала.Имало таранка , шаран и амур за други видове незнам,като се плаща само амура и шарана таранката я давали безплатно а такса за въдиците нямало или поне така ми каза познат
fisherman555
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fisherman555 »

Пирне-3лв такса за място без значение броя на въдиците.Шаран -5лв щука-7,каракуда бонус.
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

горе долу бива
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

на моста само за 1 ден е дало едро поп4е а после цаци
Panteleev4
новобранец
новобранец

Мнение от Panteleev4 »

fisherman555 написа:Пирне-3лв такса за място без значение броя на въдиците.Шаран -5лв щука-7,каракуда бонус.
А може ли да връщаш рибата или задължително е вземаш?
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”