Платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
bigbub
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас?

Мнение от bigbub »

Здравейте колеги,
някой може ли да ме насочи с информация за платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас? Очертават се няколко почивни дни другата седмица и търся къде да отидем с децата на BBQ,а и ако има къде да хвърлим въдичка ще е чудесно:) Не е задължително да е луксозно, дори напротив:)

Предполагам, че на платените вирове няма проблем със забраната.

Нов съм във форума, живял съм навън и нямам абсолютно никаква представа къде може да се отиде! Ще съм много благодарен за всякаква насочваща информация и линкове!!

Алекс
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бур

Мнение от kamaka »

bigbub написа:Здравейте колеги,
някой може ли да ме насочи с информация за платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас? Очертават се няколко почивни дни другата седмица и търся къде да отидем с децата на BBQ,а и ако има къде да хвърлим въдичка ще е чудесно:) Не е задължително да е луксозно, дори напротив:)

Предполагам, че на платените вирове няма проблем със забраната.

Нов съм във форума, живял съм навън и нямам абсолютно никаква представа къде може да се отиде! Ще съм много благодарен за всякаква насочваща информация и линкове!!

Алекс
незнам в барган/детелина/дали са пуснали бунгалата иначе язовира е частен и забраната неважи,намира се в горичка има бунгала,беседка,барбекю и т.н...още в началото на селото като влизаш от карнобат преди първата къща на селото в дясно има черен път който те води на язовира викат му орехите или на недялко барганския язовира,за такси и така нататък незнам,дори за един ден да отидеш ще си разпуснеш добре.
Приятно прекарване
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
bigbub
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbub »

Здравей,
благодаря! Но не ми стана ясно за долните (южно от селото) два вира ли става въпрос или за горния, преди селото? Според Google Earth виждам че там е хижа 'Детелина'? Имаш ли инфо за телефони?
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

bigbub написа:Здравей,
благодаря! Но не ми стана ясно за долните (южно от селото) два вира ли става въпрос или за горния, преди селото? Според Google Earth виждам че там е хижа 'Детелина'? Имаш ли инфо за телефони?
колега обясних ти го по най-простия начин...западно от селото..този на юг е забранен другиа на югозапад таксата е 2лв на пръчка а само този е в гора но маи имало само едно бунгало със спалня но няма ток след малко ше ми звънне собственичката и ще ти дам прясно инфо
Аватар
bigbub
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbub »

А,да...сега видях за какво ми говориш:) В горичката чисто на запад от селото.
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

bigbub написа:А,да...сега видях за какво ми говориш:) В горичката чисто на запад от селото.
точно така колега
ето ти телефона на чорбаджииката 0878715272-ганка
май че имат само едно оправено бунгало за сега така че ии звънни да се разберете ако е необходимо да вземат мерки да оправиат още там вече незнам за цени и т.н. ще говориш с нея иначе мястото за отдих е страхотно и риба има на язовира,но там вече зависи дали можеш да я хвашташ а и от късмета си зависи,но капо няма начин да си...вземи повечко торен червей с теб и захранка...има и костур и каракуда шаран и ко беше още...ония ден мой познат изкара 600-700грамов костур там...ако си разбирател си вземи и рачило или вентер да си извадиш малка рибка от там сигурно ще одари на нея...мисля че няма ток там но това не ми се вярва да ти е проблем ще си вземеш лампи а ако си за повече дни може да си ги зареждаш в тях те имат къща на около 2-2,5км от язовира....айде колега толкова от мен ако ти хареса което не се съмнявам ще почерпиш една ракийца....наслука и приятно изкарване
:drinkers:
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

забравих да ти кажа че сигурно може да си опънеш и палатка там мястото е супер...в детелина има 4 язовира първия е преди селото в ляво там е голямата хижа той е забранен хижата не работи и се продава после преди първата къща от дясно има път черен малко минаваш през бордюра за да го хванеш от който само направо се отива на орехите дето е в гората с бунгалата а на 500м преди него до едно дърво има път наляво дето води до локвата другия платен язовир/ония ден бях там-умряла работа/след селото в дясно има още един забранен и на 3-4км има още един крушевския той е доста голям и пак е забранен..чети форумите на ямбол и бургас там май пак съм писал нещо за барган...като идваш от бургас по магистралата хвашташ първата пресечка за карнобат то ти се пада точно преди ляв завой на около 2-3км след края на магистралата - качваш се по баира около 1км и там имаш У убразно кръстовище на ляво е карнобат на дясно е детелина или старото барган като хванеш за барган след 2-3км минаваш по мост над магистралата..от това по точно здраве му кажи гоогле лайна да яде....да не забравиш за ракийцата.. :D ....айде приятно изкарване....
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Здравей колега! Виждам, че вече имаш едно предложение та и аз да си дам мойто може и да ти допадне :) яз. Средец 25км от последния светофар на Меден Рудник. Язовира има добра риба и дава достатъчно, за да си направиш кеф-а миналата седмица бях там и вадих таранки (каракуди) по 800 гр. с мека карбонова пръчка и е голямо удоволствие. Вход 3лв на човек който ще лови риба (няма значение от пръчките) Цената на рибата е 4лв шарана 1лв таранката 1 лв червеноперката в язовира има още и щука амур сом уклей кефал и нз още точно какво но горе споменатите видове са най-срещани. Язовира е чист и следователно рибата е вкусна. Не я хранят в момента и не е мазна. Може да се отседне на 5км от язовира туристическа местност Божура. Там има и бунгала и хотели каквото ти душа иска. Ако те интересува цената на бунгалата има и по 25 има и по 30 и по 45 (ако не са ги увеличили). Местността е хубава чиста и с приятен въздух има достатъчно място и за децата да си играят. Неправя реклама на язовира или местността просто съм от гр. Средец и ходя често на язовира когато е забранена рибата по реките знам за какво става въпрос и лично на мене много ми допада ако напишеш в www.Google.bg туристическа местност Божура област Бургас може би ще ти излезе и повече информация хижата (едната която има и бунгала) се казва Странджа ако не се бъркам или нещо такова. Мястото е приятно и тихо.
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Аватар
bigbub
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbub »

Благодаря ви много колеги за изчерпателната информация!!
За съжаление Детелина ще отпадне засега. Все още е малко хладно за преспиване с малки деца в бунгало без ток. Лятото може да опънем палатка.
А за Средец ще го посетя-още тия дни:)
Благодаря пак и наслука!!!
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

bigbub написа:Благодаря ви много колеги за изчерпателната информация!!
За съжаление Детелина ще отпадне засега. Все още е малко хладно за преспиване с малки деца в бунгало без ток. Лятото може да опънем палатка.
А за Средец ще го посетя-още тия дни:)
Благодаря пак и наслука!!!
Прясно инфо! В Средец на пружина пукат таранката едра хубава таранка аз смятам още днес да отида да пробвам, но казаха че давало само на пружина а аз сам оптимист ще отида с ваглерчето :D
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Аватар
bigbub
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbub »

Благодаря пак на 'kamaka' за инфото за Детелина:)
Два дена бяхме там и прекарахме страхотно. Нямаше никаква риба (освен каракудки), но явно в момента не е на кеф да яде другата. Няма значение, важното е, че го 'открихме' за нас и пак ще го посетим. Надявам се по нататък да тръгне и рибката:))
Явно е много чист водоема, защото по-вкусна каракуда не съм ял. Опекохме я на място на BBQ-то и беше превъзходна!!
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

bigbub написа:Благодаря пак на 'kamaka' за инфото за Детелина:)
Два дена бяхме там и прекарахме страхотно. Нямаше никаква риба (освен каракудки), но явно в момента не е на кеф да яде другата. Няма значение, важното е, че го 'открихме' за нас и пак ще го посетим. Надявам се по нататък да тръгне и рибката:))
Явно е много чист водоема, защото по-вкусна каракуда не съм ял. Опекохме я на място на BBQ-то и беше превъзходна!!
Мерси радвам се че ти хареса наистина е чист и рибата е вкусна там има и шаран но меже дето си хвърля хайвера да не кълве
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”