Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас?
Модератор: Paublo_Eskobar
Платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас?
Здравейте колеги,
някой може ли да ме насочи с информация за платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас? Очертават се няколко почивни дни другата седмица и търся къде да отидем с децата на BBQ,а и ако има къде да хвърлим въдичка ще е чудесно:) Не е задължително да е луксозно, дори напротив:)
Предполагам, че на платените вирове няма проблем със забраната.
Нов съм във форума, живял съм навън и нямам абсолютно никаква представа къде може да се отиде! Ще съм много благодарен за всякаква насочваща информация и линкове!!
Алекс
някой може ли да ме насочи с информация за платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бургас? Очертават се няколко почивни дни другата седмица и търся къде да отидем с децата на BBQ,а и ако има къде да хвърлим въдичка ще е чудесно:) Не е задължително да е луксозно, дори напротив:)
Нов съм във форума, живял съм навън и нямам абсолютно никаква представа къде може да се отиде! Ще съм много благодарен за всякаква насочваща информация и линкове!!
Алекс
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Платен водоем и преспиване (хижа,бунгала)до 100км от Бур
незнам в барган/детелина/дали са пуснали бунгалата иначе язовира е частен и забраната неважи,намира се в горичка има бунгала,беседка,барбекю и т.н...още в началото на селото като влизаш от карнобат преди първата къща на селото в дясно има черен път който те води на язовира викат му орехите или на недялко барганския язовира,за такси и така нататък незнам,дори за един ден да отидеш ще си разпуснеш добре.bigbub написа:Здравейте колеги,
Алекс
Приятно прекарване
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Здравей,
благодаря! Но не ми стана ясно за долните (южно от селото) два вира ли става въпрос или за горния, преди селото? Според Google Earth виждам че там е хижа 'Детелина'? Имаш ли инфо за телефони?
благодаря! Но не ми стана ясно за долните (южно от селото) два вира ли става въпрос или за горния, преди селото? Според Google Earth виждам че там е хижа 'Детелина'? Имаш ли инфо за телефони?
-
- вече хвърля и на тежко
колега обясних ти го по най-простия начин...западно от селото..този на юг е забранен другиа на югозапад таксата е 2лв на пръчка а само този е в гора но маи имало само едно бунгало със спалня но няма ток след малко ше ми звънне собственичката и ще ти дам прясно инфоbigbub написа:Здравей,
А,да...сега видях за какво ми говориш:) В горичката чисто на запад от селото.
-
- вече хвърля и на тежко
точно така колегаbigbub написа:А,да...сега видях за какво ми говориш:) В горичката чисто на запад от селото.
ето ти телефона на чорбаджииката 0878715272-ганка
май че имат само едно оправено бунгало за сега така че ии звънни да се разберете ако е необходимо да вземат мерки да оправиат още там вече незнам за цени и т.н. ще говориш с нея иначе мястото за отдих е страхотно и риба има на язовира,но там вече зависи дали можеш да я хвашташ а и от късмета си зависи,но капо няма начин да си...вземи повечко торен червей с теб и захранка...има и костур и каракуда шаран и ко беше още...ония ден мой познат изкара 600-700грамов костур там...ако си разбирател си вземи и рачило или вентер да си извадиш малка рибка от там сигурно ще одари на нея...мисля че няма ток там но това не ми се вярва да ти е проблем ще си вземеш лампи а ако си за повече дни може да си ги зареждаш в тях те имат къща на около 2-2,5км от язовира....айде колега толкова от мен ако ти хареса което не се съмнявам ще почерпиш една ракийца....наслука и приятно изкарване

-
- вече хвърля и на тежко
забравих да ти кажа че сигурно може да си опънеш и палатка там мястото е супер...в детелина има 4 язовира първия е преди селото в ляво там е голямата хижа той е забранен хижата не работи и се продава после преди първата къща от дясно има път черен малко минаваш през бордюра за да го хванеш от който само направо се отива на орехите дето е в гората с бунгалата а на 500м преди него до едно дърво има път наляво дето води до локвата другия платен язовир/ония ден бях там-умряла работа/след селото в дясно има още един забранен и на 3-4км има още един крушевския той е доста голям и пак е забранен..чети форумите на ямбол и бургас там май пак съм писал нещо за барган...като идваш от бургас по магистралата хвашташ първата пресечка за карнобат то ти се пада точно преди ляв завой на около 2-3км след края на магистралата - качваш се по баира около 1км и там имаш У убразно кръстовище на ляво е карнобат на дясно е детелина или старото барган като хванеш за барган след 2-3км минаваш по мост над магистралата..от това по точно здраве му кажи гоогле лайна да яде....да не забравиш за ракийцата..
....айде приятно изкарване....

- Go4ev
- новобранец
Здравей колега! Виждам, че вече имаш едно предложение та и аз да си дам мойто може и да ти допадне
яз. Средец 25км от последния светофар на Меден Рудник. Язовира има добра риба и дава достатъчно, за да си направиш кеф-а миналата седмица бях там и вадих таранки (каракуди) по 800 гр. с мека карбонова пръчка и е голямо удоволствие. Вход 3лв на човек който ще лови риба (няма значение от пръчките) Цената на рибата е 4лв шарана 1лв таранката 1 лв червеноперката в язовира има още и щука амур сом уклей кефал и нз още точно какво но горе споменатите видове са най-срещани. Язовира е чист и следователно рибата е вкусна. Не я хранят в момента и не е мазна. Може да се отседне на 5км от язовира туристическа местност Божура. Там има и бунгала и хотели каквото ти душа иска. Ако те интересува цената на бунгалата има и по 25 има и по 30 и по 45 (ако не са ги увеличили). Местността е хубава чиста и с приятен въздух има достатъчно място и за децата да си играят. Неправя реклама на язовира или местността просто съм от гр. Средец и ходя често на язовира когато е забранена рибата по реките знам за какво става въпрос и лично на мене много ми допада ако напишеш в www.Google.bg туристическа местност Божура област Бургас може би ще ти излезе и повече информация хижата (едната която има и бунгала) се казва Странджа ако не се бъркам или нещо такова. Мястото е приятно и тихо.

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Благодаря ви много колеги за изчерпателната информация!!
За съжаление Детелина ще отпадне засега. Все още е малко хладно за преспиване с малки деца в бунгало без ток. Лятото може да опънем палатка.
А за Средец ще го посетя-още тия дни:)
Благодаря пак и наслука!!!
За съжаление Детелина ще отпадне засега. Все още е малко хладно за преспиване с малки деца в бунгало без ток. Лятото може да опънем палатка.
- Go4ev
- новобранец
Прясно инфо! В Средец на пружина пукат таранката едра хубава таранка аз смятам още днес да отида да пробвам, но казаха че давало само на пружина а аз сам оптимист ще отида с ваглерчетоbigbub написа:Благодаря ви много колеги за изчерпателната информация!!

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Благодаря пак на 'kamaka' за инфото за Детелина:)
Два дена бяхме там и прекарахме страхотно. Нямаше никаква риба (освен каракудки), но явно в момента не е на кеф да яде другата. Няма значение, важното е, че го 'открихме' за нас и пак ще го посетим. Надявам се по нататък да тръгне и рибката:))
Явно е много чист водоема, защото по-вкусна каракуда не съм ял. Опекохме я на място на BBQ-то и беше превъзходна!!
Два дена бяхме там и прекарахме страхотно. Нямаше никаква риба (освен каракудки), но явно в момента не е на кеф да яде другата. Няма значение, важното е, че го 'открихме' за нас и пак ще го посетим. Надявам се по нататък да тръгне и рибката:))
Явно е много чист водоема, защото по-вкусна каракуда не съм ял. Опекохме я на място на BBQ-то и беше превъзходна!!
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси радвам се че ти хареса наистина е чист и рибата е вкусна там има и шаран но меже дето си хвърля хайвера да не кълвеbigbub написа:Благодаря пак на 'kamaka' за инфото за Детелина:)