Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от jasonsmith »

lusienn написа:Само Джасосмита ги лови в тоя район,ама си трае-казаха ми и точно къде-по 5 кила ловел :D
:lol: :lol: , лови ги, ама тая седмица и при мен греда. Местото ми беше заето, и съответно отидох на едно перспективно, но май рибата не искаше и помъчих два часа и си заминах.
За гьола на Негован - големия става въпрос. А и при колегите май не искаше :wink:
ogi_peugeot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ogi_peugeot »

Колеги дайте някакво инфо за негован моля,какво излиза там как се лови...благодаря предварително
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Вчера 22.04 минах и аз пре 7-ците ама уви нямаше място! Пазача каза, че първия бил пристигнал в 3 , пазача отворил в 6 часа! И от там на платения на КРИВИНА, пълена нула! Целия гиол нищо не се изкара! Имаше хора за цяла нощ и имаха по 1 удар само! За Времето от 8 сутринта до 15 часа , на дъно - нито едино бутане, а на пувката с 300 зора 1 костур :) Много слабо гиолче, никога не бях ходил! Иначе се чуваха истории за шарани по 10 кг, каракуди по 2 кила, щуки по 8-10 кг. и че оня ден били пусна мн мн шарани по 1-2 кг!!!! Ама никои не ги видя!
Прекасна седмица ви желая на всички
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

FaweQ написа:Днес на Габра, имам 5 костура по 100-150гр. и тва' е от 7 до 14 часа. Имаше изкарани 3-4 шарана по 1-2 кила.
Колега Тараторското ли имаш предвид :wink:
Изображение
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

ogi_peugeot написа:Колеги дайте някакво инфо за негован моля,какво излиза там как се лови...благодаря предварително
Вчера (неделя) от 8:30 до 15:00.
Бях до някаква къщичка с барбекю до нея.
При мен излизаха дребни каракуди, а отсреща 2-3 шаранчета по около кило максимум.
около 12:00 се изместих на гьола с пъстървите и успях да хвана една на бял червей, като около мен се разписаха доста хора (за 2 часа имаше 5-6 извадени риби)
Изображение
niki_juve
новобранец
новобранец

Мнение от niki_juve »

И аз да дам малко инфо за Суходол след като пропилях единственият си почивен ден ( неделя )
Много народ, никой нищо не вади с изключение на няколко шарана по 1.5кг - 2 км. Това на фона на 100 хвърлени въдици. Добре, че по обяд един чичо ни "отвори" да хвърляме за уклей.... та сменихме кукуте и започна цъкането... излъга се и една малка каракуда - за 10 лева на пръчка е "чудесно"
И този язовир вече съм го задраскал... Собственика каза, че е пускал риба във вторник. Въпросите с насмешка бяха дали не го е зарибил само с уклей ? :)
Аватар
pano1964
новобранец
новобранец

Мнение от pano1964 »

Няколко дни подред ходя на Чепинци и дава уклей доволно,който е мераклия за уклей ще си хване но,трябва да знае че,уклея си иска постоянно захранване и на пинки това е основното. :smt006
Изображение
s.s.georgiev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от s.s.georgiev »

pano1964 написа:Няколко дни подред ходя на Чепинци и дава уклей доволно,който е мераклия за уклей ще си хване но,трябва да знае че,уклея си иска постоянно захранване и на пинки това е основното. :smt006
Днес аз там до 13ч нищо, но после на Негован беше значително по-добре с уклея само на хляб.
Строителни услуги
http://kmbg-group.alle.bg/
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:
FaweQ написа:Днес на Габра, имам 5 костура по 100-150гр. и тва' е от 7 до 14 часа. Имаше изкарани 3-4 шарана по 1-2 кила.
Да, адаш за там става въпрос.Миналата седмица комшията хвана 9бр. шарани между 1-2кг.и имал късане на два по-големи.Важното е ,че не миришат,пробвах ме ги :wink:
А за Суходол ,незнам какво очакват ,при 100 хвърлени пръчки както казва колегата ,какво очакват ,на всички да кълве шаран :roll: Едни ловят шаран,други уклей,така е,аз много не им се връзвам на платените ,нищо че ми е под носа Суходол.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Gad975
фен клуб-скобар

Мнение от Gad975 »

MITKO70 написа:
MiTaKa™ написа:
Да, адаш за там става въпрос.Миналата седмица комшията хвана 9бр. шарани между 1-2кг.и имал късане на два по-големи.Важното е ,че не миришат,пробвах ме ги :wink:
А за Суходол ,незнам какво очакват ,при 100 хвърлени пръчки както казва колегата ,какво очакват ,на всички да кълве шаран :roll: Едни ловят шаран,други уклей,така е,аз много не им се връзвам на платените ,нищо че ми е под носа Суходол.
Мите, има ли пъстърва на Тараторското. На плувка какво излиза въобще?
Рибата винаги е на другия бряг
kokuhop
новобранец
новобранец

Мнение от kokuhop »

Колеги има ли някакво инфо за 7-ците :)
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

kokuhop написа:Колеги има ли някакво инфо за 7-ците :)
излиза всичко обаче е оферта да ходиш през седмицата ако има как иначе е голям цирк !
Аватар
JIBKATA
новобранец
новобранец

Мнение от JIBKATA »

Na 19-ti bqx s edin priqtel na sedmicite i xvanaxme sedem beli amura m/u 3 i 5 kila, i nqkolko 6arana po dve kila 8)

Тук се пише на кирилица!
kokuhop
новобранец
новобранец

Мнение от kokuhop »

На каква стръв ги хванахте колега :D
Аватар
JIBKATA
новобранец
новобранец

Мнение от JIBKATA »

kokuhop написа:На каква стръв ги хванахте колега :D
s nqkakva belgiiska zaxranka za 6aran i na kukite carevica s bql :)
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”