Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
lusienn написа:Само Джасосмита ги лови в тоя район,ама си трае-казаха ми и точно къде-по 5 кила ловел

За гьола на Негован - големия става въпрос. А и при колегите май не искаше

-
- разбира нещата
Колеги дайте някакво инфо за негован моля,какво излиза там как се лови...благодаря предварително
Вчера 22.04 минах и аз пре 7-ците ама уви нямаше място! Пазача каза, че първия бил пристигнал в 3 , пазача отворил в 6 часа! И от там на платения на КРИВИНА, пълена нула! Целия гиол нищо не се изкара! Имаше хора за цяла нощ и имаха по 1 удар само! За Времето от 8 сутринта до 15 часа , на дъно - нито едино бутане, а на пувката с 300 зора 1 костур
Много слабо гиолче, никога не бях ходил! Иначе се чуваха истории за шарани по 10 кг, каракуди по 2 кила, щуки по 8-10 кг. и че оня ден били пусна мн мн шарани по 1-2 кг!!!! Ама никои не ги видя!
Прекасна седмица ви желая на всички

Прекасна седмица ви желая на всички
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега Тараторското ли имаш предвидFaweQ написа:Днес на Габра, имам 5 костура по 100-150гр. и тва' е от 7 до 14 часа. Имаше изкарани 3-4 шарана по 1-2 кила.

Вчера (неделя) от 8:30 до 15:00.ogi_peugeot написа:Колеги дайте някакво инфо за негован моля,какво излиза там как се лови...благодаря предварително
Бях до някаква къщичка с барбекю до нея.
При мен излизаха дребни каракуди, а отсреща 2-3 шаранчета по около кило максимум.
около 12:00 се изместих на гьола с пъстървите и успях да хвана една на бял червей, като около мен се разписаха доста хора (за 2 часа имаше 5-6 извадени риби)

И аз да дам малко инфо за Суходол след като пропилях единственият си почивен ден ( неделя )
Много народ, никой нищо не вади с изключение на няколко шарана по 1.5кг - 2 км. Това на фона на 100 хвърлени въдици. Добре, че по обяд един чичо ни "отвори" да хвърляме за уклей.... та сменихме кукуте и започна цъкането... излъга се и една малка каракуда - за 10 лева на пръчка е "чудесно"
И този язовир вече съм го задраскал... Собственика каза, че е пускал риба във вторник. Въпросите с насмешка бяха дали не го е зарибил само с уклей ?
Много народ, никой нищо не вади с изключение на няколко шарана по 1.5кг - 2 км. Това на фона на 100 хвърлени въдици. Добре, че по обяд един чичо ни "отвори" да хвърляме за уклей.... та сменихме кукуте и започна цъкането... излъга се и една малка каракуда - за 10 лева на пръчка е "чудесно"
И този язовир вече съм го задраскал... Собственика каза, че е пускал риба във вторник. Въпросите с насмешка бяха дали не го е зарибил само с уклей ?

Няколко дни подред ходя на Чепинци и дава уклей доволно,който е мераклия за уклей ще си хване но,трябва да знае че,уклея си иска постоянно захранване и на пинки това е основното. 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес аз там до 13ч нищо, но после на Негован беше значително по-добре с уклея само на хляб.pano1964 написа:Няколко дни подред ходя на Чепинци и дава уклей доволно,който е мераклия за уклей ще си хване но,трябва да знае че,уклея си иска постоянно захранване и на пинки това е основното.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Да, адаш за там става въпрос.Миналата седмица комшията хвана 9бр. шарани между 1-2кг.и имал късане на два по-големи.Важното е ,че не миришат,пробвах ме гиMiTaKa™ написа:Колега Тараторското ли имаш предвидFaweQ написа:Днес на Габра, имам 5 костура по 100-150гр. и тва' е от 7 до 14 часа. Имаше изкарани 3-4 шарана по 1-2 кила.

А за Суходол ,незнам какво очакват ,при 100 хвърлени пръчки както казва колегата ,какво очакват ,на всички да кълве шаран

Всичко може,но не всеки го можe.

Мите, има ли пъстърва на Тараторското. На плувка какво излиза въобще?MITKO70 написа:Да, адаш за там става въпрос.Миналата седмица комшията хвана 9бр. шарани между 1-2кг.и имал късане на два по-големи.Важното е ,че не миришат,пробвах ме гиMiTaKa™ написа:Колега Тараторското ли имаш предвидFaweQ написа:Днес на Габра, имам 5 костура по 100-150гр. и тва' е от 7 до 14 часа. Имаше изкарани 3-4 шарана по 1-2 кила.![]()
А за Суходол ,незнам какво очакват ,при 100 хвърлени пръчки както казва колегата ,какво очакват ,на всички да кълве шаранЕдни ловят шаран,други уклей,така е,аз много не им се връзвам на платените ,нищо че ми е под носа Суходол.
Рибата винаги е на другия бряг
Колеги има ли някакво инфо за 7-ците 

излиза всичко обаче е оферта да ходиш през седмицата ако има как иначе е голям цирк !kokuhop написа:Колеги има ли някакво инфо за 7-ците
Na 19-ti bqx s edin priqtel na sedmicite i xvanaxme sedem beli amura m/u 3 i 5 kila, i nqkolko 6arana po dve kila 
Тук се пише на кирилица!

Тук се пише на кирилица!
На каква стръв ги хванахте колега 

s nqkakva belgiiska zaxranka za 6aran i na kukite carevica s bqlkokuhop написа:На каква стръв ги хванахте колега