Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Всеки с предопределението си -аз от много млад не съм харесвал по-младите от мен същества и съществителни от женския пол -от как се помня като фен по въпроса,все съм рутил наборки или каки и честно да си кажа,не съм бъркал май
И сега,като видя нещо по-младо,за две секунди му намирам поне 15 кусура /масово например са със скапани предни зъби и с лоша обща телесна хигиена !/
lusienn,и със старата,и ремонтираната оптика, печелиш приза за най-ведро настроена личност,с усет към убавостта в природата и добро желание за споделяне с егоисти-темерути като мене в това отношение...
При нас още е доста хладно,плъзнали са разни ентеро и рино вируси,няма превес все още на пролетното настроение,маса болни,то и аз едвам се влача на работа,гърло,заглъхнали уши,хрема като за световно,ама с айрана и мастиката,
не позволявам да настъпят никакви усложнения
Високо държа посраното знаме на прехода,така,че да покапе максимум околни,особено от пребоядисаните новопартийни функционери и службогонци,от сега се стягам за събота и неделя,сдобих се с малко камола,в петък ще има и какавида и всякакви цръве,та ще има нещо като риболов по реките и Доспат за пъстърви,пък на Тешел и за квито риби се обадят-знам ли,за първа година е разрешен за риболов през забраната,дето се вика служебно ще съм задължен да пробвам и там
Лека нощ,приятели-преходници! 

lusienn,и със старата,и ремонтираната оптика, печелиш приза за най-ведро настроена личност,с усет към убавостта в природата и добро желание за споделяне с егоисти-темерути като мене в това отношение...
При нас още е доста хладно,плъзнали са разни ентеро и рино вируси,няма превес все още на пролетното настроение,маса болни,то и аз едвам се влача на работа,гърло,заглъхнали уши,хрема като за световно,ама с айрана и мастиката,

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Малко да се поясня, че да не остане някакво съмнение
- когато използвам определението "девойки" с или без кавички -да се разбира много широк възрастов диапазон същества от женски пол.
Иначе, Годзилата е напълно прав - нямам никакви илюзии относно младите момичета.
Което не пречи да ги харесвам, обаче
!

Иначе, Годзилата е напълно прав - нямам никакви илюзии относно младите момичета.
Което не пречи да ги харесвам, обаче

Мараба колегите.Тука днеска превале малко дъжд и в парка беше по спокойно,като за снимки.Цък с малкото-много обича да я водя на природата.Вече видя снимки от вчера и тренира
Това е един алпинеум-тук съм си играл и аз като дете.Днес се напълни с дъждовна вода и си стана пак езерце
Малко красота за цвят
Е предадох отчет със нащо настроение 

Риболовци.
А испуснах една усмивка
Айде лека нощ.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Е,поддържам си констатациите от предния ми пост за възможностите ти,на бъдещият единствен европейски език,те поздравявам с : "Ашколсун,вундербар!":)Иначе днес се водя пострадал - следобяд, местното ми началство беше организирало една работна среща с местните най-активни НАП-аджии,та трябваше 2 часа да слушам разни "премъдрости"с ярка партийна оцветеност.В един момент се усетих,че съм изписал половин лист със следното :"ММНАП!..ММНАП!..."-абревиатура на "Мамка ви мръсна Нападжийска!"Очевидно,не само аз съм страдал,щото по инициатива на друг колега,в 16.20 часа вече бяхме заседнали в една обширна канцелария да лекуваме душевните рани с "Western Gold" и съм длъжен да ви кажа,че този лидълски продукт е с доста добро качество,още повече,че показва пълна съвместимост сега у нас, с моята двойна утеха и лекарство -М.П. и Айр.Бъдете здрави през прехода,служете и на себе си винаги кога има чалъм за това! 

- GODzillata
Всичко що е бърбън - все е хубаво!INCUBUS написа:...лекуваме душевните рани с "Western Gold" и съм длъжен да ви кажа,че този лидълски продукт е с доста добро качество...

@Люско, ти внимавай с тези снимки, че...
G.Petkov написа:...когато използвам определението "девойки" с или без кавички -да се разбира много широк възрастов диапазон същества от женски пол....

/лек удар под пояса, Петков, не го взимай навътре!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Споко Кире-у фейса са всички мами лели и комшийки и ги следът кви ги вършат младежите и кой с кой е обвързан 

Риболовци.
- G.Petkov
Ей, няма спокойствие !!!GODzillata написа:.../лек удар под пояса/...
Пак "инсинуации", пак "провокации"

Широк диапапазон, ама към горната възможна граница, бре GODzillata

Ще ме вкараш зорлем в проблеми, бе !!!
Долната граница беше В-22

Вечерна проверка.Това на 5 минути от нас
Времето е трепач-топло,имаше 50 човека,това вечерта.
Та ловят шарани на въздух и приятно време
И на мен ми се долови,ама друг път.
Е това го правих 5 минути,толкова че ми е бавен нета.

Риболовци.
- Павел Иванов
Люсиене , в каква посока от Суходол си на пет минути ? Да не се окажем съседи 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Епа нали съм от западния парк-то си личи.Сега това с кола го пиша,с колело повече.Мани ма верно половината форум са ми комшии и все около тунела люлин живеят.

Риболовци.
- Vid
- кандидат преподавател
Днес бях в командировка в Крумовград и на връщане пътувах по стария път, който минава покрай коритото на р.Арда и по стената на яз.Студен кладенец. Уникална природа и уникални гледки, които снимах с тел. поради това че не носех фотоапарата.
Това за колегите, които не са посещавали мястото.

На тези снимки се виждат т.н. карстови кладенци, които местните ги наричат шейтана - става дума за цепнатината където е текла навремето реката намиращи се между стената и ВЕЦ-а. Преди години тук излизаха хубави риби, а сега "грънци"... Дълбочината им достига до 30-40 м., на места са дори "бездънни".

Тук се вижда и самия ВЕЦ.

Това за колегите, които не са посещавали мястото.

На тези снимки се виждат т.н. карстови кладенци, които местните ги наричат шейтана - става дума за цепнатината където е текла навремето реката намиращи се между стената и ВЕЦ-а. Преди години тук излизаха хубави риби, а сега "грънци"... Дълбочината им достига до 30-40 м., на места са дори "бездънни".

Тук се вижда и самия ВЕЦ.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
Верно,че сте много там,ама нека ви е простено -то в такава държава, за да живееш преднамерено в провинцията,се искат особени качества и способности за оцеляване
Стига това,че брат ми,ви се е натресал -още един "столичанин в повече",ама беше в Люлин някъде до към 1992-ра година-после си купи партаментче в "Овча купел-1",но не е интересен,щото... не е риболовец,а и върху прехода се е изтаковал отдавна,плюс това от миналата година служи изключително само на себе си.
Иначе,тук, моят преход продължава да се тътри с променливо време,чат-пат вятър,дъжд,или изключително гнусни,или изключително скучни събития в работата,общо взето нямам с какво да се похваля,купувам дреболийки /куки;микро-вирбелчета;плувки;блесни;воблерчета;цикади /за попълване на запасите,чеша се по... ,въобще - офлянкване през забраната.Броя дните -по график от 06.06. ще ползвам още 15 дни отпуск-изключително за риболов след забраната и от сега душата ми се радва.За Телескоп -изгледах едно 12-серийно произведение от 2007 г.-руско-таджикско,много добро произведение,с доста добра актьорска игра: "Застава".Почнах да съжалявам,че тук нямаме кервани с опиум,та да си задоволя пироманските и садистични наклонности
Настоящата вечер кротко гасне,аз си пия и се заглавиквам с разни работи,а на вас искам да пожелая още един път много здраве и още дълго писане тук!:drinkers:

Иначе,тук, моят преход продължава да се тътри с променливо време,чат-пат вятър,дъжд,или изключително гнусни,или изключително скучни събития в работата,общо взето нямам с какво да се похваля,купувам дреболийки /куки;микро-вирбелчета;плувки;блесни;воблерчета;цикади /за попълване на запасите,чеша се по... ,въобще - офлянкване през забраната.Броя дните -по график от 06.06. ще ползвам още 15 дни отпуск-изключително за риболов след забраната и от сега душата ми се радва.За Телескоп -изгледах едно 12-серийно произведение от 2007 г.-руско-таджикско,много добро произведение,с доста добра актьорска игра: "Застава".Почнах да съжалявам,че тук нямаме кервани с опиум,та да си задоволя пироманските и садистични наклонности

Та на Софиянци основния транспорт-бърз става Метрото под земята-есента се връзваме почти всички квартали и за 20 минути макс стигаш от край до край града.Първата копка беше точно Тунела Люлин-Аз живея тук 

Риболовци.