Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Изображение Тая година дано да е добра реколтата по полето,това е стършел опрашва цвят.И пак от западен парк СофияИзображение Изображение Тая тема я обявявам за такива работи ако сте съгласни.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Всеки с предопределението си -аз от много млад не съм харесвал по-младите от мен същества и съществителни от женския пол -от как се помня като фен по въпроса,все съм рутил наборки или каки и честно да си кажа,не съм бъркал май :wink: И сега,като видя нещо по-младо,за две секунди му намирам поне 15 кусура /масово например са със скапани предни зъби и с лоша обща телесна хигиена !/
lusienn,и със старата,и ремонтираната оптика, печелиш приза за най-ведро настроена личност,с усет към убавостта в природата и добро желание за споделяне с егоисти-темерути като мене в това отношение...
При нас още е доста хладно,плъзнали са разни ентеро и рино вируси,няма превес все още на пролетното настроение,маса болни,то и аз едвам се влача на работа,гърло,заглъхнали уши,хрема като за световно,ама с айрана и мастиката, :lol: не позволявам да настъпят никакви усложнения :drinkers:Високо държа посраното знаме на прехода,така,че да покапе максимум околни,особено от пребоядисаните новопартийни функционери и службогонци,от сега се стягам за събота и неделя,сдобих се с малко камола,в петък ще има и какавида и всякакви цръве,та ще има нещо като риболов по реките и Доспат за пъстърви,пък на Тешел и за квито риби се обадят-знам ли,за първа година е разрешен за риболов през забраната,дето се вика служебно ще съм задължен да пробвам и там :lol:Лека нощ,приятели-преходници! :drinkers:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Малко да се поясня, че да не остане някакво съмнение :D - когато използвам определението "девойки" с или без кавички -да се разбира много широк възрастов диапазон същества от женски пол.
Иначе, Годзилата е напълно прав - нямам никакви илюзии относно младите момичета.
Което не пречи да ги харесвам, обаче :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Мараба колегите.Тука днеска превале малко дъжд и в парка беше по спокойно,като за снимки.Цък с малкото-много обича да я водя на природата.Вече видя снимки от вчера и тренира :D Изображение Изображение Изображение Това е един алпинеум-тук съм си играл и аз като дете.Днес се напълни с дъждовна вода и си стана пак езерцеИзображение Изображение Изображение Изображение Малко красота за цвятИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Е предадох отчет със нащо настроение :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

А испуснах една усмивкаИзображение Айде лека нощ.

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е,поддържам си констатациите от предния ми пост за възможностите ти,на бъдещият единствен европейски език,те поздравявам с : "Ашколсун,вундербар!":)Иначе днес се водя пострадал - следобяд, местното ми началство беше организирало една работна среща с местните най-активни НАП-аджии,та трябваше 2 часа да слушам разни "премъдрости"с ярка партийна оцветеност.В един момент се усетих,че съм изписал половин лист със следното :"ММНАП!..ММНАП!..."-абревиатура на "Мамка ви мръсна Нападжийска!"Очевидно,не само аз съм страдал,щото по инициатива на друг колега,в 16.20 часа вече бяхме заседнали в една обширна канцелария да лекуваме душевните рани с "Western Gold" и съм длъжен да ви кажа,че този лидълски продукт е с доста добро качество,още повече,че показва пълна съвместимост сега у нас, с моята двойна утеха и лекарство -М.П. и Айр.Бъдете здрави през прехода,служете и на себе си винаги кога има чалъм за това! :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:...лекуваме душевните рани с "Western Gold" и съм длъжен да ви кажа,че този лидълски продукт е с доста добро качество...
Всичко що е бърбън - все е хубаво! :D :drinkers:

@Люско, ти внимавай с тези снимки, че...
G.Petkov написа:...когато използвам определението "девойки" с или без кавички -да се разбира много широк възрастов диапазон същества от женски пол....
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
/лек удар под пояса, Петков, не го взимай навътре! :wink: /
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Споко Кире-у фейса са всички мами лели и комшийки и ги следът кви ги вършат младежите и кой с кой е обвързан :P

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

GODzillata написа:.../лек удар под пояса/...
Ей, няма спокойствие !!!
Пак "инсинуации", пак "провокации" :lol: !

Широк диапапазон, ама към горната възможна граница, бре GODzillata :lol: !
Ще ме вкараш зорлем в проблеми, бе !!!

Долната граница беше В-22 :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Вечерна проверка.Това на 5 минути от насИзображение Времето е трепач-топло,имаше 50 човека,това вечерта.Изображение Изображение Та ловят шарани на въздух и приятно времеИзображение И на мен ми се долови,ама друг път.Изображение Е това го правих 5 минути,толкова че ми е бавен нета.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Люсиене , в каква посока от Суходол си на пет минути ? Да не се окажем съседи :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Епа нали съм от западния парк-то си личи.Сега това с кола го пиша,с колело повече.Мани ма верно половината форум са ми комшии и все около тунела люлин живеят.

Риболовци.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Днес бях в командировка в Крумовград и на връщане пътувах по стария път, който минава покрай коритото на р.Арда и по стената на яз.Студен кладенец. Уникална природа и уникални гледки, които снимах с тел. поради това че не носех фотоапарата.
Това за колегите, които не са посещавали мястото.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
На тези снимки се виждат т.н. карстови кладенци, които местните ги наричат шейтана - става дума за цепнатината където е текла навремето реката намиращи се между стената и ВЕЦ-а. Преди години тук излизаха хубави риби, а сега "грънци"... Дълбочината им достига до 30-40 м., на места са дори "бездънни".
Изображение
Тук се вижда и самия ВЕЦ.
Изображение
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Верно,че сте много там,ама нека ви е простено -то в такава държава, за да живееш преднамерено в провинцията,се искат особени качества и способности за оцеляване :lol:Стига това,че брат ми,ви се е натресал -още един "столичанин в повече",ама беше в Люлин някъде до към 1992-ра година-после си купи партаментче в "Овча купел-1",но не е интересен,щото... не е риболовец,а и върху прехода се е изтаковал отдавна,плюс това от миналата година служи изключително само на себе си.
Иначе,тук, моят преход продължава да се тътри с променливо време,чат-пат вятър,дъжд,или изключително гнусни,или изключително скучни събития в работата,общо взето нямам с какво да се похваля,купувам дреболийки /куки;микро-вирбелчета;плувки;блесни;воблерчета;цикади /за попълване на запасите,чеша се по... ,въобще - офлянкване през забраната.Броя дните -по график от 06.06. ще ползвам още 15 дни отпуск-изключително за риболов след забраната и от сега душата ми се радва.За Телескоп -изгледах едно 12-серийно произведение от 2007 г.-руско-таджикско,много добро произведение,с доста добра актьорска игра: "Застава".Почнах да съжалявам,че тук нямаме кервани с опиум,та да си задоволя пироманските и садистични наклонности :lol:Настоящата вечер кротко гасне,аз си пия и се заглавиквам с разни работи,а на вас искам да пожелая още един път много здраве и още дълго писане тук!:drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Та на Софиянци основния транспорт-бърз става Метрото под земята-есента се връзваме почти всички квартали и за 20 минути макс стигаш от край до край града.Първата копка беше точно Тунела Люлин-Аз живея тук :P

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”