Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Тези проверки планирани ли са (тоест уточнени в график) или внезапни?
Инициативата е много добра!
Инициативата е много добра!
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ние знам няколко дни преди това за тях и когато отидем с ИАРА можем вместо на едно място да отидем едновременно на две или три. Аз не случайно пускам тези теми тук - за да има ефект имаме нужда най-вече от реални сигнали, както и от хора, които да участват. Ако всички нормални риболовци вземат отношение по този проблем искрено вярвам, че можем да помогнем на държавата да се справи с бракониерите.
Ако въпросът ти е с друга насока - отговорът е - ние ходим и ще ходим и сами (без ИАРА), т.е. изненадата я има.
В момента Шамана е с каякарите по Янтра и ще ми смъкне GPS координатите на всички бракониерски корита по реката (някои ги знаем).
Ако въпросът ти е с друга насока - отговорът е - ние ходим и ще ходим и сами (без ИАРА), т.е. изненадата я има.
В момента Шамана е с каякарите по Янтра и ще ми смъкне GPS координатите на всички бракониерски корита по реката (някои ги знаем).
-
- новобранец
Колеги здравейте!Искам да питам за съвет.Мисля да ходя на яз.Баниска тази неделя.Интересува ме дали може да отида от 6h вечерта до 6h вечерта на другия ден,или пускат само от 6 сутринта и дават ли да се лови през нощта.чух че таранката е тръгнала и шаранчетата се обаждали има ли нещо вярно или не?Благодаря предварително за информацията.
Доклавай личното съобщение
- djokoriboloveca
- разбира нещата
Здравейте колеги.Някой знае ли нещо за "Дебрище"-Юпер и за Босилковци.Условия риба и т. н.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
И мен ме интересува за Баниска......night_boss написа:Колеги здравейте!Искам да питам за съвет.Мисля да ходя на яз.Баниска тази неделя.Интересува ме дали може да отида от 6h вечерта до 6h вечерта на другия ден,или пускат само от 6 сутринта и дават ли да се лови през нощта.чух че таранката е тръгнала и шаранчетата се обаждали има ли нещо вярно или не?Благодаря предварително за информацията.
Билет?
Къде е добре да се лови сега?
Кой и къде взема 20лв?
Здравейте колеги,
ето малко инфо за рибарника в Кацелово
-работи събота и неделя
- 5лв.такса на човек
- има само шаран 1 -1,7кг
-цена на шарана 5лв,кг
- ако се купят над 5кг.,приспадат таксата
- уловения и не закупен шаран не се пуска обратно във водоема,има си обособено място за това
Рибарника се намира в края на селото,ако идвате от към Нисово минавате през Кацелово и на излизане от селото точно при табелата за край на населеното място завивате на дясно(около 150м).
Аз останах много доволен.
ето малко инфо за рибарника в Кацелово
-работи събота и неделя
- 5лв.такса на човек
- има само шаран 1 -1,7кг
-цена на шарана 5лв,кг
- ако се купят над 5кг.,приспадат таксата
- уловения и не закупен шаран не се пуска обратно във водоема,има си обособено място за това
Рибарника се намира в края на селото,ако идвате от към Нисово минавате през Кацелово и на излизане от селото точно при табелата за край на населеното място завивате на дясно(около 150м).
Аз останах много доволен.
Някой може ли да обобщи информацията за свободните за риболов водоеми около Русе
Само корекциите на Янтра, някъде около Бяла.
РИБАРНИК "ЗЛАТЕН ШАРАН" Условия за риболов:30лв.-2пръчки,3-та пръчка-10лв..от 0.500 до 3кг са безплатни.от 3-10кг-10лв, над 10кг-20лв. Нощен риболов-50лв-3 пръчки,10лв вход на всеки присъстващ на нощния риболов. Откриване на 1 май. Работно време 7-20ч. Ще се провери, дали има значение броя на риболовците или само на пръчките.
И къде се намира този наистина "ЗЛАТЕН ШАРАН" ?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако не ме лъже паметта, мин. година имаше по риболовните магазини брошури за този водоем. Мисля, че се намира край едно село след Ветово (не Цар Калоян), но нека колегата който даде инфото той да каже точното местоположениеkutinchev написа:И къде се намира този наистина "ЗЛАТЕН ШАРАН" ?
Днес минах на разузнаване през Красен, условията са 5кинта, колкото сопи искаш толкова мяташ. Два рибарника са. В единия имало само шаран, а другия таранка и чат-пат някой шаран. Рибите са до към 3-4 кила(не по инфо на собственика, нямаше го, говорих с един колега, който е там за 4-ти път). Шарана 5лв килото, таранката без пари(основно е дребна по 150-200гр, но имало и по едри)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Нещо не ми е много ясно за какво става на въпрос,3-10кг.-10 лв. бройката или килограмventork написа:РИБАРНИК "ЗЛАТЕН ШАРАН" Условия за риболов:30лв.-2пръчки,3-та пръчка-10лв..от 0.500 до 3кг са безплатни.от 3-10кг-10лв, над 10кг-20лв. Нощен риболов-50лв-3 пръчки,10лв вход на всеки присъстващ на нощния риболов. Откриване на 1 май. Работно време 7-20ч. Ще се провери, дали има значение броя на риболовците или само на пръчките.

http://prikachi.com/images/950/3454950v.jpg Не съм ходил там. Първоначално разбрах едно, НОО после се оказа съвсем друго за цените: 0,500-3 кг. общо тегло-не се доплаща, 3-10 кг. се доплаща по 10 лв./кг., над 10 кг.- се доплаща по 20 лв./кг.
То на Баниска по-добре, отколкото но тоз "ЗЛАТЕН ШАРАН".
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А така, е те тая брошурка бях гледал мин. година.ventork написа:http://prikachi.com/images/950/3454950v.jpg Не съм ходил там. Първоначално разбрах едно, НОО после се оказа съвсем друго за цените: 0,500-3 кг. общо тегло-не се доплаща, 3-10 кг. се доплаща по 10 лв./кг., над 10 кг.- се доплаща по 20 лв./кг.
Като гледам цените съвсееееем "леко" са завишени....За тия пари шараните сигурно хоро ще играят като ги извадиш на брега

Както каза колегата, на Баниска офертата много по-добре изглежда.
Приятел се върна от Юпер завчера. Били са с една нощувка и освен едно зверско късане и добро количество каракуда друго не са хванали.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.