Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kutinchev »

Тези проверки планирани ли са (тоест уточнени в график) или внезапни?
Инициативата е много добра!
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Ние знам няколко дни преди това за тях и когато отидем с ИАРА можем вместо на едно място да отидем едновременно на две или три. Аз не случайно пускам тези теми тук - за да има ефект имаме нужда най-вече от реални сигнали, както и от хора, които да участват. Ако всички нормални риболовци вземат отношение по този проблем искрено вярвам, че можем да помогнем на държавата да се справи с бракониерите.
Ако въпросът ти е с друга насока - отговорът е - ние ходим и ще ходим и сами (без ИАРА), т.е. изненадата я има.
В момента Шамана е с каякарите по Янтра и ще ми смъкне GPS координатите на всички бракониерски корита по реката (някои ги знаем).
night_boss
новобранец
новобранец

Мнение от night_boss »

Колеги здравейте!Искам да питам за съвет.Мисля да ходя на яз.Баниска тази неделя.Интересува ме дали може да отида от 6h вечерта до 6h вечерта на другия ден,или пускат само от 6 сутринта и дават ли да се лови през нощта.чух че таранката е тръгнала и шаранчетата се обаждали има ли нещо вярно или не?Благодаря предварително за информацията.

Доклавай личното съобщение
Аватар
djokoriboloveca
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от djokoriboloveca »

Здравейте колеги.Някой знае ли нещо за "Дебрище"-Юпер и за Босилковци.Условия риба и т. н.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

night_boss написа:Колеги здравейте!Искам да питам за съвет.Мисля да ходя на яз.Баниска тази неделя.Интересува ме дали може да отида от 6h вечерта до 6h вечерта на другия ден,или пускат само от 6 сутринта и дават ли да се лови през нощта.чух че таранката е тръгнала и шаранчетата се обаждали има ли нещо вярно или не?Благодаря предварително за информацията.

Доклавай личното съобщение
И мен ме интересува за Баниска......
Билет?
Къде е добре да се лови сега?
Кой и къде взема 20лв?
nikipeev
новобранец
новобранец

Мнение от nikipeev »

Здравейте колеги,
ето малко инфо за рибарника в Кацелово
-работи събота и неделя
- 5лв.такса на човек
- има само шаран 1 -1,7кг
-цена на шарана 5лв,кг
- ако се купят над 5кг.,приспадат таксата
- уловения и не закупен шаран не се пуска обратно във водоема,има си обособено място за това
Рибарника се намира в края на селото,ако идвате от към Нисово минавате през Кацелово и на излизане от селото точно при табелата за край на населеното място завивате на дясно(около 150м).
Аз останах много доволен.
krassi75
новобранец
новобранец

Мнение от krassi75 »

Някой може ли да обобщи информацията за свободните за риболов водоеми около Русе
ventork
новобранец
новобранец

Мнение от ventork »

Само корекциите на Янтра, някъде около Бяла.
ventork
новобранец
новобранец

Мнение от ventork »

РИБАРНИК "ЗЛАТЕН ШАРАН" Условия за риболов:30лв.-2пръчки,3-та пръчка-10лв..от 0.500 до 3кг са безплатни.от 3-10кг-10лв, над 10кг-20лв. Нощен риболов-50лв-3 пръчки,10лв вход на всеки присъстващ на нощния риболов. Откриване на 1 май. Работно време 7-20ч. Ще се провери, дали има значение броя на риболовците или само на пръчките.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

И къде се намира този наистина "ЗЛАТЕН ШАРАН" ?
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

kutinchev написа:И къде се намира този наистина "ЗЛАТЕН ШАРАН" ?
Ако не ме лъже паметта, мин. година имаше по риболовните магазини брошури за този водоем. Мисля, че се намира край едно село след Ветово (не Цар Калоян), но нека колегата който даде инфото той да каже точното местоположение
Днес минах на разузнаване през Красен, условията са 5кинта, колкото сопи искаш толкова мяташ. Два рибарника са. В единия имало само шаран, а другия таранка и чат-пат някой шаран. Рибите са до към 3-4 кила(не по инфо на собственика, нямаше го, говорих с един колега, който е там за 4-ти път). Шарана 5лв килото, таранката без пари(основно е дребна по 150-200гр, но имало и по едри)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
svetlens
новобранец
новобранец

Мнение от svetlens »

ventork написа:РИБАРНИК "ЗЛАТЕН ШАРАН" Условия за риболов:30лв.-2пръчки,3-та пръчка-10лв..от 0.500 до 3кг са безплатни.от 3-10кг-10лв, над 10кг-20лв. Нощен риболов-50лв-3 пръчки,10лв вход на всеки присъстващ на нощния риболов. Откриване на 1 май. Работно време 7-20ч. Ще се провери, дали има значение броя на риболовците или само на пръчките.
Нещо не ми е много ясно за какво става на въпрос,3-10кг.-10 лв. бройката или килограм :idea:
ventork
новобранец
новобранец

Мнение от ventork »

http://prikachi.com/images/950/3454950v.jpg Не съм ходил там. Първоначално разбрах едно, НОО после се оказа съвсем друго за цените: 0,500-3 кг. общо тегло-не се доплаща, 3-10 кг. се доплаща по 10 лв./кг., над 10 кг.- се доплаща по 20 лв./кг.
ventork
новобранец
новобранец

Мнение от ventork »

То на Баниска по-добре, отколкото но тоз "ЗЛАТЕН ШАРАН".
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

ventork написа:http://prikachi.com/images/950/3454950v.jpg Не съм ходил там. Първоначално разбрах едно, НОО после се оказа съвсем друго за цените: 0,500-3 кг. общо тегло-не се доплаща, 3-10 кг. се доплаща по 10 лв./кг., над 10 кг.- се доплаща по 20 лв./кг.
А така, е те тая брошурка бях гледал мин. година.
Като гледам цените съвсееееем "леко" са завишени....За тия пари шараните сигурно хоро ще играят като ги извадиш на брега :D :D
Както каза колегата, на Баниска офертата много по-добре изглежда.

Приятел се върна от Юпер завчера. Били са с една нощувка и освен едно зверско късане и добро количество каракуда друго не са хванали.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”