Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Svetlyor13
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Svetlyor13 »

Здравейте колеги.
Интересувам се от язовира на Генерал Киселово и по скоро как е пътя и кой са предпочитаните места.

Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от язовира на Генерал Киселово в понеделник смятам да ходя. Може ли някой да сподели от коя страна или къде кълве най-много? Благодаря предварително

Ponedelnik kato idem shte vidish :)
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

аз също се интерисувам от този язовир
Kir4o-box
новобранец
новобранец

Мнение от Kir4o-box »

Колеги някой може ли да ми даде някаква скорошна информация за язовира в Калиманци
Silvestar4o_cat
новобранец
новобранец

Мнение от Silvestar4o_cat »

Днес бях на Пода пъъъълно капо колегите до мен извадиха 1,5кг амурче иначе като цяло когото и да питах всичко бяха разочаровани тотално.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

Днес, бях при бабетката на село и реших да отда до язовира на Черковна, че много хора питаха за него, а и ми стана интересно. Отидох към обяд и вкарваха зарибителен материал 50-100 гр. (до колкото подочувах на няколко пъти по м/у 800 и 1000 бр. през седмица ще пускат) ,питах за риболов, уви в тоя красив язовир тази година няма да можем да топнем пръчките, също каза, че не се знае дори и за догодина дали ще пуска рибари. Това е от мене, не се и съмнявам, че съм бил полезен на тези които се интересуваха от язовира, че общо 6 км карах в тая нива дето я имат за път и поне ви го спестих на вас.
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

Silvestar4o_cat написа:Днес бях на Пода пъъъълно капо колегите до мен извадиха 1,5кг амурче иначе като цяло когото и да питах всичко бяха разочаровани тотално.
преди няколко дни мо познати са били там и по техни думи "са я скъсали" ! Аз също отнесох капото там (не броя таранките колкото на водомер джама :lol: ) Незнам какво правят в тоя гьол, ама ден с ден не си прилича там ! :smt013
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Колеги,някой има ли прясно инфо от Добротич?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

Колеги, някой знае ли какво се случва с развъдниците в Девня? Казаха ми, че са източени и им правят ремонт. Дали е вярно?
Аватар
kolintodorov
новобранец
новобранец

Мнение от kolintodorov »

А за Аврен се изписа доста. В крайна сметка някой посети ли го и какви са отзивите?
bedini1973
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bedini1973 »

ivan ivanov ivanov написа:не е източен
Благодаря за инфото колега :drinkers: Остана само да разберем дали сега е разрешен,отдаден ли е отново под аренда и ако е така-какви са условията на седмия на Николаевка
bgcorp
новобранец
новобранец

Мнение от bgcorp »

Kir4o-box написа:Колеги някой може ли да ми даде някаква скорошна информаци за язовира в Калиманци
Преди седмица бяхме там. Таксата са я свалили на 10 лв. За деня излезе някоя и друга таранка и 4-5 шаранчета по около 400-500гр. Само на торен червей буташе. Дано да се е поразмърдала едрата рибата, че в понеделник правим сметки да сме пак там :)
Аватар
bad_santa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bad_santa »

djambaza написа:Днес, бях при бабетката на село и реших да отда до язовира на Черковна, че много хора питаха за него, а и ми стана интересно. Отидох към обяд и вкарваха зарибителен материал 50-100 гр. (до колкото подочувах на няколко пъти по м/у 800 и 1000 бр. през седмица ще пускат) ,питах за риболов, уви в тоя красив язовир тази година няма да можем да топнем пръчките, също каза, че не се знае дори и за догодина дали ще пуска рибари. Това е от мене, не се и съмнявам, че съм бил полезен на тези които се интересуваха от язовира, че общо 6 км карах в тая нива дето я имат за път и поне ви го спестих на вас.
Благодаря колега за информацията ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Здравейте колеги в крайна сметка разрешен ли е риболова през забраната на яз.Николаевка големия.Благодаря предварително и наслука.
voden64
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voden64 »

Doncho69 написа:Здравейте колеги в крайна сметка разрешен ли е риболова през забраната на яз.Николаевка големия.Благодаря предварително и наслука.
Да разрешен е Преди малко се върнах от там доста хора
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Благодаря колега за инфото.А от към риба как е,раздвижила ли се е,особенно толстолоба,той ми е тръпката.НАСЛУКА
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”