Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Здравейте колеги.
Интересувам се от язовира на Генерал Киселово и по скоро как е пътя и кой са предпочитаните места.
Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от язовира на Генерал Киселово в понеделник смятам да ходя. Може ли някой да сподели от коя страна или къде кълве най-много? Благодаря предварително
Ponedelnik kato idem shte vidish
Интересувам се от язовира на Генерал Киселово и по скоро как е пътя и кой са предпочитаните места.
Здравейте и от мен. Аз също се интересувам от язовира на Генерал Киселово в понеделник смятам да ходя. Може ли някой да сподели от коя страна или къде кълве най-много? Благодаря предварително
Ponedelnik kato idem shte vidish

аз също се интерисувам от този язовир
Колеги някой може ли да ми даде някаква скорошна информация за язовира в Калиманци
-
- новобранец
Днес бях на Пода пъъъълно капо колегите до мен извадиха 1,5кг амурче иначе като цяло когото и да питах всичко бяха разочаровани тотално.
- djambaza
- научил се да хвърля
Днес, бях при бабетката на село и реших да отда до язовира на Черковна, че много хора питаха за него, а и ми стана интересно. Отидох към обяд и вкарваха зарибителен материал 50-100 гр. (до колкото подочувах на няколко пъти по м/у 800 и 1000 бр. през седмица ще пускат) ,питах за риболов, уви в тоя красив язовир тази година няма да можем да топнем пръчките, също каза, че не се знае дори и за догодина дали ще пуска рибари. Това е от мене, не се и съмнявам, че съм бил полезен на тези които се интересуваха от язовира, че общо 6 км карах в тая нива дето я имат за път и поне ви го спестих на вас.
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
- djambaza
- научил се да хвърля
преди няколко дни мо познати са били там и по техни думи "са я скъсали" ! Аз също отнесох капото там (не броя таранките колкото на водомер джамаSilvestar4o_cat написа:Днес бях на Пода пъъъълно капо колегите до мен извадиха 1,5кг амурче иначе като цяло когото и да питах всичко бяха разочаровани тотално.

От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
Колеги,някой има ли прясно инфо от Добротич?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- kolintodorov
- новобранец
Колеги, някой знае ли какво се случва с развъдниците в Девня? Казаха ми, че са източени и им правят ремонт. Дали е вярно?
- kolintodorov
- новобранец
А за Аврен се изписа доста. В крайна сметка някой посети ли го и какви са отзивите?
-
- ще става разбирач
Благодаря за инфото колегаivan ivanov ivanov написа:не е източен

Преди седмица бяхме там. Таксата са я свалили на 10 лв. За деня излезе някоя и друга таранка и 4-5 шаранчета по около 400-500гр. Само на торен червей буташе. Дано да се е поразмърдала едрата рибата, че в понеделник правим сметки да сме пак тамKir4o-box написа:Колеги някой може ли да ми даде някаква скорошна информаци за язовира в Калиманци

- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря колега за информациятаdjambaza написа:Днес, бях при бабетката на село и реших да отда до язовира на Черковна, че много хора питаха за него, а и ми стана интересно. Отидох към обяд и вкарваха зарибителен материал 50-100 гр. (до колкото подочувах на няколко пъти по м/у 800 и 1000 бр. през седмица ще пускат) ,питах за риболов, уви в тоя красив язовир тази година няма да можем да топнем пръчките, също каза, че не се знае дори и за догодина дали ще пуска рибари. Това е от мене, не се и съмнявам, че съм бил полезен на тези които се интересуваха от язовира, че общо 6 км карах в тая нива дето я имат за път и поне ви го спестих на вас.

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Здравейте колеги в крайна сметка разрешен ли е риболова през забраната на яз.Николаевка големия.Благодаря предварително и наслука.
Да разрешен е Преди малко се върнах от там доста хораDoncho69 написа:Здравейте колеги в крайна сметка разрешен ли е риболова през забраната на яз.Николаевка големия.Благодаря предварително и наслука.
Благодаря колега за инфото.А от към риба как е,раздвижила ли се е,особенно толстолоба,той ми е тръпката.НАСЛУКА