Невероятна измама пътуващи шарани

Модератори: bobopeli, sapuna

radius
новобранец
новобранец

Re: Невероятна измама пътуващи шарани

Мнение от radius »

butnik написа:Съдейки по мнението ти оставам само с едно убеждение-наивност.Що не си вземеш два язовира и като разработиш единия да я прехвърляш с ремаркето в другия :lol: :lol: :lol:
Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата :lol:
Вероятно аз трябва да ти отворя очите . На 54 год съм имам си собствен язовир но в момента го тъпча със екземпляри като започнем със шаран , сом , амур и лин . Догодина ще те поканя да ми направиш реклама 70 дка е балкански така , че тайните са ми известни . Да не го обръщаме в спор на кой му е по голям . Ха сега :drinkers:
Аватар
naso
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от naso »

butnik написа:Съдейки по мнението ти оставам само с едно убеждение-наивност.Що не си вземеш два язовира и като разработиш единия да я прехвърляш с ремаркето в другия :lol: :lol: :lol:
Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата :lol:
Не толкова наивност, колкото лакомия. Като чуят: Каквото си фанеш е за тебе и ела гледай какво става :lol: Арендаторите много добре я познават тая българска черта, и много добре я използват :idea:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

:lol: :lol: :lol: Батко Митко,никога няма да дойда при теб,ти ако имаше язовир нямаше да плюеш така беее еййййй.Реклама не се прави ,като се опитваш да опозоряваш другите си колеги,които вече стопанисват някой си водоем.И никой не ти е виновен да ходиш на язовири с такса еди колко си и всичката риба за теб.Ти,като собственик на водоем ще пуснеш ли такава такса при положение ,че водоема ти и е пълен с риба и си я ЗАПЛАЩАЛ .И един въпрос-какъв го дървиш на чужд водоем при положение ,че твърдиш ,че имаш свой :idea: Еййй ,днеска ми направи весел празника,ай със здраве,че слагат масата,в къщи имам двама именника.
P.S.Има няколко водоема в Пловдивска област с такса в която е включена и рибата и които си заслужават парите-Брягово,Езерово и Леново-донякъде и Сушица.Но нали знаеш,че трябва и да можеш,защото ако всеки можеше таксата и условията щяха да бъдат други повярвай ми.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
todkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от todkata »

За Чолмека е вярно,днеска бяхме там ама освен слънце друго не хванахме.Незнам дали го е отарашил ама добре се е научил да играе с водата.
Straight
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Straight »

butnik написа: Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата :lol:
Сподели моля.
damoklev
новобранец
новобранец

Мнение от damoklev »

Здравейте колеги . Вчера и аз го посетих тоя гьол поне се отпих на бира . Мина селския кравар и от дума на дума и той поразказа , че наистина преди известно време са претарашили гьолчето с мреже .
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Тая тема трябва да я сложите във важни, от мненията в нея може да се направи пълен анализ на народопсихологията на българина без да се изпусне ни една черта :lol: :drinkers:
p-atanasov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от p-atanasov »

Здравеите,на всички разочаровани от прекрасния язовир.Язовира е повече от уникален за мен голям,без закачки и проблеми.През миналата 2011г го заобиколих през седмицата и за няколко часа разбрах видимо и от колеги че си заслужава посещението,но !!!Организирах излет с малкия ми помощник и да разсея неговите баба и дядо взехме и тях.Предопредих ги че тръгването за язовира ще е раничко.На язовира бяхме в 2.00ч за да си хванем място захранено и успешно от миналия ден до 3.30ч имах много пипания и едно 1.00кг шаранче,но като пуснахшаранчето в жеварника разбрах по жеварника че водата се вдига мн. бързо.Същия ден нямаше удар на никой освен моето мини.Играят си с нивото на водата постоянно! :?:
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

p-atanasov написа:......без закачки и проблеми - Тук грешиш ! Играят си с нивото на водата постоянно - Тук си прав !
Ето местата с закачките където посях 2 хранилки Престън -

Изображение

Изображение

Изображение

Снимано е от мястото на , което бяхме - вижда се и как нивото е паднало !

Изображение

Караваната на пазача се пада в ляво от нас !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”