Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Невероятна измама пътуващи шарани
Re: Невероятна измама пътуващи шарани
Вероятно аз трябва да ти отворя очите . На 54 год съм имам си собствен язовир но в момента го тъпча със екземпляри като започнем със шаран , сом , амур и лин . Догодина ще те поканя да ми направиш реклама 70 дка е балкански така , че тайните са ми известни . Да не го обръщаме в спор на кой му е по голям . Ха сегаbutnik написа:Съдейки по мнението ти оставам само с едно убеждение-наивност.Що не си вземеш два язовира и като разработиш единия да я прехвърляш с ремаркето в другия![]()
![]()
Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата

Не толкова наивност, колкото лакомия. Като чуят: Каквото си фанеш е за тебе и ела гледай какво ставаbutnik написа:Съдейки по мнението ти оставам само с едно убеждение-наивност.Що не си вземеш два язовира и като разработиш единия да я прехвърляш с ремаркето в другия![]()
![]()
Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

P.S.Има няколко водоема в Пловдивска област с такса в която е включена и рибата и които си заслужават парите-Брягово,Езерово и Леново-донякъде и Сушица.Но нали знаеш,че трябва и да можеш,защото ако всеки можеше таксата и условията щяха да бъдат други повярвай ми.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- todkata
- новобранец
- Обратна връзка:
За Чолмека е вярно,днеска бяхме там ама освен слънце друго не хванахме.Незнам дали го е отарашил ама добре се е научил да играе с водата.
-
- научил се да хвърля
Сподели моля.butnik написа: Мога да ти кажа още много тайни как ви обират арендаторите,освен ,че местят рибата
Здравейте колеги . Вчера и аз го посетих тоя гьол поне се отпих на бира . Мина селския кравар и от дума на дума и той поразказа , че наистина преди известно време са претарашили гьолчето с мреже .
Тая тема трябва да я сложите във важни, от мненията в нея може да се направи пълен анализ на народопсихологията на българина без да се изпусне ни една черта

-
- вече хвърля и на тежко
Здравеите,на всички разочаровани от прекрасния язовир.Язовира е повече от уникален за мен голям,без закачки и проблеми.През миналата 2011г го заобиколих през седмицата и за няколко часа разбрах видимо и от колеги че си заслужава посещението,но !!!Организирах излет с малкия ми помощник и да разсея неговите баба и дядо взехме и тях.Предопредих ги че тръгването за язовира ще е раничко.На язовира бяхме в 2.00ч за да си хванем място захранено и успешно от миналия ден до 3.30ч имах много пипания и едно 1.00кг шаранче,но като пуснахшаранчето в жеварника разбрах по жеварника че водата се вдига мн. бързо.Същия ден нямаше удар на никой освен моето мини.Играят си с нивото на водата постоянно! 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ето местата с закачките където посях 2 хранилки Престън -p-atanasov написа:......без закачки и проблеми - Тук грешиш ! Играят си с нивото на водата постоянно - Тук си прав !

Снимано е от мястото на , което бяхме - вижда се и как нивото е паднало !

Караваната на пазача се пада в ляво от нас !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;