Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

английски риболов
Модератор: dantho.mihov
английски риболов
Здравейте колеги от много време се чудя дали ще има интерес да направя един малък рибарник или по скоро езеро за типичен англиски риболов (плитко и тясно) 
може би нещо средно между канал и езеро с расителност (папури и воднирастения )
определено до сега съм ходил на много водоеми из цялата страна но никаде не сам попадал на точно такова място специално за щекарски риболов а защо не и англиски мачов риболов.
та вапроса ми е следния кам вас дали добре ще се приеме такав риболовен обект от хората целта ми е да сабера повече професионалисти които да идват и да направя подбор на риболовците който ще идват при мен риболова ще е само на шарановри (амур , каракуда ,шаран. и.т.н.т) тоест само миролюбиви риби .
мисля да направя кеичета за да може да се правят и по лесно състезания
моля за малко мненния критики и коментари благодаря

може би нещо средно между канал и езеро с расителност (папури и воднирастения )
определено до сега съм ходил на много водоеми из цялата страна но никаде не сам попадал на точно такова място специално за щекарски риболов а защо не и англиски мачов риболов.
та вапроса ми е следния кам вас дали добре ще се приеме такав риболовен обект от хората целта ми е да сабера повече професионалисти които да идват и да направя подбор на риболовците който ще идват при мен риболова ще е само на шарановри (амур , каракуда ,шаран. и.т.н.т) тоест само миролюбиви риби .
мисля да направя кеичета за да може да се правят и по лесно състезания
моля за малко мненния критики и коментари благодаря

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: английски риболов
Звучи супер, а ако и около водоема е зелено и красиво няма да има равен.
В последно време се копаят много дупки, но вместо да се озеленят си остават изкопи, прашни и грозни.

В последно време се копаят много дупки, но вместо да се озеленят си остават изкопи, прашни и грозни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
да колега именно за това говорим празно и грозно място друго си е като има естесвена расителност и рибата по добре се храни пък и е сладост за душата един прекрасен зелен пеизаж
радвам се че има последователи на тези водоеми много ми допадат на мене ,жалко че в България ги няма

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !