английски риболов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

английски риболов

Мнение от mb4life »

Здравейте колеги от много време се чудя дали ще има интерес да направя един малък рибарник или по скоро езеро за типичен англиски риболов (плитко и тясно) :)
може би нещо средно между канал и езеро с расителност (папури и воднирастения )
определено до сега съм ходил на много водоеми из цялата страна но никаде не сам попадал на точно такова място специално за щекарски риболов а защо не и англиски мачов риболов.
та вапроса ми е следния кам вас дали добре ще се приеме такав риболовен обект от хората целта ми е да сабера повече професионалисти които да идват и да направя подбор на риболовците който ще идват при мен риболова ще е само на шарановри (амур , каракуда ,шаран. и.т.н.т) тоест само миролюбиви риби .
мисля да направя кеичета за да може да се правят и по лесно състезания
моля за малко мненния критики и коментари благодаря :D :D :D :D :D
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: английски риболов

Мнение от chirusa_bg »

Звучи супер, а ако и около водоема е зелено и красиво няма да има равен. :)
В последно време се копаят много дупки, но вместо да се озеленят си остават изкопи, прашни и грозни.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
mb4life
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mb4life »

да колега именно за това говорим празно и грозно място друго си е като има естесвена расителност и рибата по добре се храни пък и е сладост за душата един прекрасен зелен пеизаж :) радвам се че има последователи на тези водоеми много ми допадат на мене ,жалко че в България ги няма
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
apel
новобранец
новобранец

Мнение от apel »

:arrow: За нещо такова ли говориш?
Изображение
Изображение

:arrow: Виж и това http://www.millbrookfisheries.co.uk/ , живеех много наблизо от него, но тогава имах други по-динамични хобита...

:arrow: От скоро живея до едно езерце, по-скоро фонтан, пъдържа се от собственика на кафето до него и слещу 80 евро годишно си ловиш. Тази година 6 път са зирибявали с пъстърва, казват че имало и щука и шаран. Условието на пъстървата е, че се лови колективно, започва се в 8 и в 11 ч.собственика събира рибата и посля е разделя на всеки един от риболовците по-равно (независимо, че може да не си хванал нито една риба). Същото разпределяне се прави и в 16ч. Наблюденията ми са, че всеки се прибира с по 3-4 средни риби. Вчера видях да скача една пъстърва около 40 см, но не съм виждал някой да е хващал такъв размер.
Изображение
Mоля, пускайте трофейните и маломерните рибки - те го заслужават !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”