ГРАМОТНОСТ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

vIdRaTa написа:[,току виж изникнал някой заместник на Кирил и Методий ОТЪ ЧАТЪ :roll:
тия двамата са ПЛАГИАТИ-сори,че ще разбуня духовете,ама е така...мноо м дразни честването на "празника" им...бати крадците :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

А ти прегорелия на 22ри да си ха Жребчево,да не ни е скучно. :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

общо взето,цялата истирия Бьлгарска се крепи на боклук!помярска работа-нежели пичките на ИНГИЛИЗКИ хуй отиват-кво говори това,а?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Поборников написа:А ти прегорелия на 22ри да си ха Жребчево,да не ни е скучно. :lol: :lol:
не,не ми скучно,ама не се фащай за една две думи-не са кьм теб насочени,компренеде?
Аватар
vIdRaTa
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от vIdRaTa »

5кила написа:
vIdRaTa написа:[,току виж изникнал някой заместник на Кирил и Методий ОТЪ ЧАТЪ :roll:
тия двамата са ПЛАГИАТИ-сори,че ще разбуня духовете,ама е така...мноо м дразни честването на "празника" им...бати крадците :wink:
Ееееее крадци от кого бе брат ми :?: :roll:
Да не от македонците или от русите :?:или ............
Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

[quote="vIdRaTa"][Ееееее крадци от кого бе брат ми :?: :roll:
quote]

от латинската азбука-я пробвай да потьрсиш дума в английски речник и чети така:а,б.в.г.д.....ще видиш кво имам впредвид :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

5кила написа:
vIdRaTa написа:[Ееееее крадци от кого бе брат ми :?: :roll:
quote]

от латинската азбука-я пробвай да потьрсиш дума в английски речник и чети така:а,б.в.г.д.....ще видиш кво имам впредвид :lol:

и аз така мисля кирилицата е взаимствана от латинската азбука... неказвам крадена защото по ония времена още не е имало закон за интелектуалната собственост :lol: щом не е имало притежател доказан значи отнемането не е кражда а присвоянане и прочие... светите братя са били грамотни хора знаели са да четат и пишат на латински и също така и за липсата на закон за интелектуалната собственост авторски права и тн за това най-лесно било да писменоста която мъдрят да е близка или почти същата като латинската... Сядат на масата с подобаващо количество вино и започват да преписват измислят още няколко допълнителни букви и хоп появява се нова азбука... виното си оказало влиянието и станало ясно че и двамата са писали и че даже има разлика в това дето сътворили... Малко се поскарали кой е измислил азбуката но понеже Кирчо обичал още от дете да се налага а и Мето вече бил свикнал ва отстъпва и така излизат от манастира с измислената азбука наречена Кирилица и официално е призната от Царя и нашите момчета и техните ученици демек тия дето са ги хранили и поили в манастира, тръгват да ограмотяват населението ама малко се престарават и в наши дни се оказва че не само българите използват кирилица но и всички славянски народи половината европа и половината азия това направо си е цял континент. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

И аз да се оплача, бах тез потребители :lol: :lol:

Много правописни грешки, много нещо направо ми писна да поправям мнения и теми.
Последния хит беше сабота
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

5кила написа:
vIdRaTa написа:[Ееееее крадци от кого бе брат ми :?: :roll:
quote]

Кирилметодий и брат му са измислили ГЛАГОЛИЦАТА, която няма нищо общо с латиницата. Пък кой и кога е въвел КИРИЛИЦАТА и защо - не ми е известно.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Ако никой не е обърнал внимание - СОЛУНСКИТЕ двама братя........ :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ей,че сьм гадняр :twisted: как ви провокирах да оплюем поредната ни светиня :lol: :lol: най се смях на митака,дето каза,че мето бил свикнал да отстьпва :lol: :lol: сьс сьлзи се смях.евала приятелю-понякога имаш невероятни попадения :prayer: а иначе половината бьлгарски думи са всьщност или побьлгарени латински(визирам английски,френски,испански и баш латински) или откровенно турски :roll: например думата...ХАХАХАХАААА-"БИЛЕТ".майтапа настрана,ама май верно ще се окаже истина библейската притча за вавилонската кула :roll:май най-бьлгарската дума си остава "РИБА" :wink: и в срьбския има такава дума,ама отговаря на нашата "пичка" :lol: :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

ооо имам още такива историйки някой ден като ми остане време ще ви напиша... притеснявам се само някой невеж младеж да не ме звеме на сериозно и да се изложи в час по история :lol:
Изображение
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Най - лошо е когато обесняваш , какво си искал да напишеш , тогава по - добре се остави , не се мъчи , пък и има един "лаф" по нашият край , казват - ... остави добичето , то не е виновно , от зобта ще да е !!!
Не е фатално , че си "изял" някоя буква , който знае как да чете , ще те разбере винаги , пък който пита , значи , че не знае и да пише ... , айде стига толкова , че почвам да се "оплитам" и ще забравя какво съм искал да ви пиша ... !
Абе най - важно , който е пропуснал ПЪРВИ КЛАС , не го търси по нататък !!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Да си призная един грях,така да ми улекне:та значи съм командировка в Сърбия и си поръчвам в една пицария пица с гъби и бекон,сервитьорката ми я носи и ка то я видях :shock: гледам гъбите едни жълти спаружени и я питам какво е това,тя вика
-Ово са печурки!
-Ама ти луда ли си аз ги познавам :shock:
-Ово са печурки!
следва голям скандал и идва управителя,следкоето става ясно че те на всички гъби викат печурки.
От тогав знам;
печурки-гъби,бушелица-бормашина,дизелица-крик,брусалица-ъглошлайф. :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

:lol: :lol: :lol: струе-ток,олуе-дьжд,шибицу-кибр клечка,РИБА-ПИЧКА,коровар-келнер и пр :lol: :lol: ама,че ово са печурки били всички гьби не го знаех :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”