Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Carp Pro
Модератор: sapuna
Carp Pro
Преди време, като че гледах една тема за такъми на фирмата Carp Pro, но не можах да я открия, та сега пак да попитам, какво Ви е мнението за продуктите на тази марка, EnergoFish или Formax ги правят или си е отделна компания...цените им са супер приемливи, а качеството е доста задоволително...
Какво мислите за марката Carp Pro и нейните продукти.
Какво мислите за марката Carp Pro и нейните продукти.
Re: Carp Pro
Почти 200 човека са погледнали темата и никой, нищо не отговаря...супер. Всички Дайва и Шимано ли ползвате, та за едно Карп Про мнение не може да дадете...на къде отива този форум, спешни мерка са нужни, щото аман само от читатели...
Толкова ли е трудно да се драснат два реда ...още повече, ако знаеш за какво става въпрос.
Толкова ли е трудно да се драснат два реда ...още повече, ако знаеш за какво става въпрос.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
От тази марка имам влакно - карпово, фидер хранилки, кълъф и сигнализатор. Нещата им са доста пипнати и качествени, а цените са повече от приемливи.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Благодаря за отговора колега, а каква е по националност фирмата...полска, румънска, унгарска..?svilen_sa6kov написа:От тази марка имам влакно - карпово, фидер хранилки, кълъф и сигнализатор. Нещата им са доста пипнати и качествени, а цените са повече от приемливи.
- Whassup
- ще става разбирач
Аз ползвам фидери carp pro и съм много доволен 

Колега извинявам се ако не е за тук въпросът ми.
Тези пръчки FILSTAR CARP III, разбрах че си доволен искам да си взема 2 такива с дължина 3.60.
Искам да попитам на колко секции е по добре да бъдат какво е предимството на две и на три, какви макари на прилични цени им подхождат, И ВСЕ ПАК ДОВОЛЕН ЛИ СИ ???
Благодаря предварително
Тези пръчки FILSTAR CARP III, разбрах че си доволен искам да си взема 2 такива с дължина 3.60.
Искам да попитам на колко секции е по добре да бъдат какво е предимството на две и на три, какви макари на прилични цени им подхождат, И ВСЕ ПАК ДОВОЛЕН ЛИ СИ ???
Благодаря предварително