Carp Pro

Модератор: sapuna

Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Carp Pro

Мнение от ribo_men »

Преди време, като че гледах една тема за такъми на фирмата Carp Pro, но не можах да я открия, та сега пак да попитам, какво Ви е мнението за продуктите на тази марка, EnergoFish или Formax ги правят или си е отделна компания...цените им са супер приемливи, а качеството е доста задоволително...
Какво мислите за марката Carp Pro и нейните продукти.
Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Carp Pro

Мнение от ribo_men »

Почти 200 човека са погледнали темата и никой, нищо не отговаря...супер. Всички Дайва и Шимано ли ползвате, та за едно Карп Про мнение не може да дадете...на къде отива този форум, спешни мерка са нужни, щото аман само от читатели...
Толкова ли е трудно да се драснат два реда ...още повече, ако знаеш за какво става въпрос.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

От тази марка имам влакно - карпово, фидер хранилки, кълъф и сигнализатор. Нещата им са доста пипнати и качествени, а цените са повече от приемливи.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
ribo_men
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribo_men »

svilen_sa6kov написа:От тази марка имам влакно - карпово, фидер хранилки, кълъф и сигнализатор. Нещата им са доста пипнати и качествени, а цените са повече от приемливи.
Благодаря за отговора колега, а каква е по националност фирмата...полска, румънска, унгарска..?
Аватар
Whassup
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Whassup »

Аз ползвам фидери carp pro и съм много доволен ;)
dobrito
новобранец
новобранец

Мнение от dobrito »

Колега извинявам се ако не е за тук въпросът ми.
Тези пръчки FILSTAR CARP III, разбрах че си доволен искам да си взема 2 такива с дължина 3.60.
Искам да попитам на колко секции е по добре да бъдат какво е предимството на две и на три, какви макари на прилични цени им подхождат, И ВСЕ ПАК ДОВОЛЕН ЛИ СИ ???
Благодаря предварително :)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”