около софия за утре

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

g_sf
новобранец
новобранец

около софия за утре

Мнение от g_sf »

знаете ли някакво местенце около софия за риболов утре.Не ми се ходи до искъра или до пчелина,някакво по-малко да е до около 20-30 километра.мерси предварително
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

ми колега отиди до панчарево на палтеното да си направиш кефа или на не платеното :wink:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Аз утре съм на Студена(20-25км.) :wink:
Изображение
danbyer
новобранец
новобранец

Мнение от danbyer »

колега моето предложение е опицвет.вчера отидох там по обяд и до 18 00 ч хванах на плувка поне 20 шарана между 0.5 и 2кг.голям кеф. условията са 2лв на пръчка шарана ако искаш пускаш ако искаш взимаш на 4лв кг плевелните не се плащат.повече калвеше на хляб отколкото на царвица.Мини откам стената.УСПЕХ
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

на Студена разрешено ли е?

Мнение от hristotihov »

Колега CERRUTI аре кажи като се върнеш от Студена каква е хавата. Последно разрешено ли е, забранено ли е, от коя страна е разрешено, колите при бариерата ли се оставят, че на тоя язовир му променят статута през ден.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: на Студена разрешено ли е?

Мнение от CERRUTI »

hristotihov написа:Колега CERRUTI аре кажи като се върнеш от Студена каква е хавата. Последно разрешено ли е, забранено ли е, от коя страна е разрешено, колите при бариерата ли се оставят, че на тоя язовир му променят статута през ден.
:wink:
това е офицялния отговор на ИАРА-Перник след мое запитване:
"Здравейте! Язовир Студена е зониран за любителски риболов. Риболовът е разрешен извън санитарно-охранителната зона, която отстои от стената и видимо е отделена с шамандури. В останалите части на язовира риболовът е разрешен. На бариерата не се допуска влизането с коли, заради опазване чистотата на язовира. Това е решение на ръководството на ДДС Витошко.
Благодаря за вниманието."
а това е един от излетите ми там точно по време на големите дъждове :(
http://forum.nariba.com/viewtopic9340.html
Последно промяна от CERRUTI на Пон Сеп 03, 2007 7:10 pm, променено общо 3 пъти.
Изображение
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

колеги аз бях на стидена и хващах от към бариерата ама тва беше преди 3месеца :oops: незнам сега какво е положението,колега cerruti пиши като се върнеш какво си направил :wink:
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

колега danbyer били ми обяснил каде се намира язовирчето на колко км от софия,всичко каквото знаеш.благодаря предварително :supz:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

riboxva6tacha написа:колеги аз бях на стидена и хващах от към бариерата ама тва беше преди 3месеца :oops: незнам сега какво е положението,колега cerruti пиши като се върнеш какво си направил :wink:
костур,рак,червеноперка,рак,рак,каракуда,рак,рак и т.н. :) горе-долу така беше докъм 11:30 когато излезна силен вятър и положението стана-..............рак.....................рак.............рак,та тръгнах си със 2-3кг.(една кофа)едри раци,4 едри костура,2 едри чревеноперки.а каракудите ги пуснах щото бяха малки.....
бях с 2дънни и фидер,стръв-бял,торен,жито,царевица....раците кълвяха на всичко,даже един на джанка :?
Към 9:30 на отсрешния бряг в забранената зона спря служебен джип на горските за 2часа събраха една "мрежичка"натовариха си рибата и мрежата в колата и си заминаха доволни..... :? :? и се питам на кой да се оплаче човек като на този който се оплакваш,той е браконйера..... :roll:
ето малко снимки от язовира:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”