Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

около софия за утре
Модератор: sapuna
около софия за утре
знаете ли някакво местенце около софия за риболов утре.Не ми се ходи до искъра или до пчелина,някакво по-малко да е до около 20-30 километра.мерси предварително
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
колега моето предложение е опицвет.вчера отидох там по обяд и до 18 00 ч хванах на плувка поне 20 шарана между 0.5 и 2кг.голям кеф. условията са 2лв на пръчка шарана ако искаш пускаш ако искаш взимаш на 4лв кг плевелните не се плащат.повече калвеше на хляб отколкото на царвица.Мини откам стената.УСПЕХ
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на Студена разрешено ли е?
Колега CERRUTI аре кажи като се върнеш от Студена каква е хавата. Последно разрешено ли е, забранено ли е, от коя страна е разрешено, колите при бариерата ли се оставят, че на тоя язовир му променят статута през ден.
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: на Студена разрешено ли е?
hristotihov написа:Колега CERRUTI аре кажи като се върнеш от Студена каква е хавата. Последно разрешено ли е, забранено ли е, от коя страна е разрешено, колите при бариерата ли се оставят, че на тоя язовир му променят статута през ден.

това е офицялния отговор на ИАРА-Перник след мое запитване:
"Здравейте! Язовир Студена е зониран за любителски риболов. Риболовът е разрешен извън санитарно-охранителната зона, която отстои от стената и видимо е отделена с шамандури. В останалите части на язовира риболовът е разрешен. На бариерата не се допуска влизането с коли, заради опазване чистотата на язовира. Това е решение на ръководството на ДДС Витошко.
Благодаря за вниманието."
а това е един от излетите ми там точно по време на големите дъждове

http://forum.nariba.com/viewtopic9340.html
Последно промяна от CERRUTI на Пон Сеп 03, 2007 7:10 pm, променено общо 3 пъти.

- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
- CERRUTI
- сериозен играч
костур,рак,червеноперка,рак,рак,каракуда,рак,рак и т.н.riboxva6tacha написа:колеги аз бях на стидена и хващах от към бариерата ама тва беше преди 3месецанезнам сега какво е положението,колега cerruti пиши като се върнеш какво си направил

бях с 2дънни и фидер,стръв-бял,торен,жито,царевица....раците кълвяха на всичко,даже един на джанка

Към 9:30 на отсрешния бряг в забранената зона спря служебен джип на горските за 2часа събраха една "мрежичка"натовариха си рибата и мрежата в колата и си заминаха доволни.....

ето малко снимки от язовира: