Сафрид 2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: САФРИД 2012

Мнение от Borkata »

не бях виждал сафрид в живарник и искрено се зарадвах на добрия улов.поздрави на колегата :drinkers:
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
inki_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от inki_bg »

:smt006 Ето малко инфо и от мен.
Станах рано сутринта към 6,30 и веднага на терасата да проверя времето как е,че прогнозата беше за много вятър и превалявания.Излизам на терасата и какво да видя:дърветата ще паднат от вятъра и едни черни облаци са се надвесили,викам си няма да има риболов днеска ще съм на работа.Но докато пуша гледам един комшия си вади колата с натоварена лодка от горе.Провикнах се през терасата да го питам накъде отива в това време?Вика че се връща от морето,ходил да провери как е водата и била тепсия.Чак не му повярвах и реших да отида на работа.Към 9,00 му звъннах да го питам на къде е,и както се надявах още е във водата пред траката ,имало много вятър,но нямало вълни и имало много сафрид.След 2 секунди вече си бях написал молбата за отпуска и пътувах към вкъщи да товаря лодката.
10,00 вече пусках лодката на вода.Докато се разправях с багажа,все едно някои ме удари с 5 кг чук по кракът.Гледам нещо като гъсеница се опитва да си отхапе от кракът ми.Адска болка.За нула време се поду.Викам си влизам,ако се надуе повече ще бягам на лекар.Запалих моторетката и право към траката.Пристигнах при колегите.Казаха че има риба,аз вадя котвата разтварям шишовете и :twisted: :twisted: :twisted: котвата ми се чупи и остава само един шиш,с които съм за никъде,а има силен вятър.И се почна 10мин хващаме 10мин път да се върнем откъдето ни е издухал вятъра.Но поне направихме сефтето на сафрида. На тиквено чепаре 2 човека 2,5кг от 10,00до 13,00ч. Няма фото защото много духаше и ме беше страх да нося техниката.еми това е от мен.Ако имате време отивайте на траката. :drinkers: и наслука
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес на Славянка мноо слаб риболов , имаше предимно дъжд и вятър то и хора нямаше почти де :D .От 05:00 до 10:00 20бр. сафрид и 8бр. блечИзображение
Явно колегите които бяха там ги е срам да кажат колко са хванали :D :D :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Здравеите, имате ли идея на юг или на север от Бургас да се пусне лодака да се търси риба някои няма ли по подробно инфо къде какво има ? Благодаря на всеки които пише.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Боби около Болшивик средата на седмицата са вземали колеги, ма знам ли утре как ще е :D
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
bobiklima
новобранец
новобранец

Мнение от bobiklima »

Ами ще се пробва друг начин няма :roll:
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

на траката днес много лодка и доста сафрид, снимки няма тъй като само наблюдавах, нека колегите постнат :) а утре сме вътре :)
Аватар
inki_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от inki_bg »

Утре и аз ще съм на траката :wink:
Изображение
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

inki_bg написа:Провикнах се през терасата да го питам накъде отива в това време?Вика че се връща от морето,ходил да провери как е водата и била тепсия.Чак не му повярвах и реших да отида на работа.Към 9,00 му звъннах да го питам на къде е,и както се надявах още е във водата пред траката ,имало много вятър,но нямало вълни и имало много сафрид.След 2 секунди вече си бях написал молбата за отпуска и пътувах към вкъщи да товаря лодката.
10,00 вече пусках лодката на вода.Докато се разправях с багажа,все едно някои ме удари с 5 кг чук по кракът.Гледам нещо като гъсеница се опитва да си отхапе от кракът ми.Адска болка.За нула време се поду.Викам си влизам,ако се надуе повече ще бягам на лекар
Поздравления Инки, маниак си! Евала за куража и мерака!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

inki_bg написа::smt006 Ето малко инфо и от мен.
Станах рано сутринта към 6,30 и веднага на терасата да проверя времето как е,че прогнозата беше за много вятър и превалявания.Излизам на терасата и какво да видя:дърветата ще паднат от вятъра и едни черни облаци са се надвесили,викам си няма да има риболов днеска ще съм на работа.Но докато пуша гледам един комшия си вади колата с натоварена лодка от горе.Провикнах се през терасата да го питам накъде отива в това време?Вика че се връща от морето,ходил да провери как е водата и била тепсия.Чак не му повярвах и реших да отида на работа.Към 9,00 му звъннах да го питам на къде е,и както се надявах още е във водата пред траката ,имало много вятър,но нямало вълни и имало много сафрид.След 2 секунди вече си бях написал молбата за отпуска и пътувах към вкъщи да товаря лодката.
10,00 вече пусках лодката на вода.Докато се разправях с багажа,все едно някои ме удари с 5 кг чук по кракът.Гледам нещо като гъсеница се опитва да си отхапе от кракът ми.Адска болка.За нула време се поду.Викам си влизам,ако се надуе повече ще бягам на лекар.Запалих моторетката и право към траката.Пристигнах при колегите.Казаха че има риба,аз вадя котвата разтварям шишовете и :twisted: :twisted: :twisted: котвата ми се чупи и остава само един шиш,с които съм за никъде,а има силен вятър.И се почна 10мин хващаме 10мин път да се върнем откъдето ни е издухал вятъра.Но поне направихме сефтето на сафрида. На тиквено чепаре 2 човека 2,5кг от 10,00до 13,00ч. Няма фото защото много духаше и ме беше страх да нося техниката.еми това е от мен.Ако имате време отивайте на траката. :drinkers: и наслука

Батка ти си най-свирепия фен на риболова, признавам те!
Аватар
big chopar
новобранец
новобранец

Мнение от big chopar »

На 25то корабно място от 5 до9h-1кг с големи мъки.
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

Днес, обаче след западняка, рибата се издуха от траката, пръсната и малко , мъка голяма!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

пред Траката е митинг, има над 100 лодки, риба няма, имаше малко пред Рубин, в момента всички са капо, за съжаление пак се разминаха 5-6 дни поред с хубава риба. Чакаме следващите пасажи. Наслука тази година на всички!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Аватар
djambaza
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от djambaza »

На какви чепарета ги морите най-успешно?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
ico000_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ico000_ »

слабо на траката днес , освен това и мотора изгасна .....на гребане :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”