Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: САФРИД 2012
не бях виждал сафрид в живарник и искрено се зарадвах на добрия улов.поздрави на колегата 

Качествени чепарета Borkata

- inki_bg
- научил се да хвърля

Станах рано сутринта към 6,30 и веднага на терасата да проверя времето как е,че прогнозата беше за много вятър и превалявания.Излизам на терасата и какво да видя:дърветата ще паднат от вятъра и едни черни облаци са се надвесили,викам си няма да има риболов днеска ще съм на работа.Но докато пуша гледам един комшия си вади колата с натоварена лодка от горе.Провикнах се през терасата да го питам накъде отива в това време?Вика че се връща от морето,ходил да провери как е водата и била тепсия.Чак не му повярвах и реших да отида на работа.Към 9,00 му звъннах да го питам на къде е,и както се надявах още е във водата пред траката ,имало много вятър,но нямало вълни и имало много сафрид.След 2 секунди вече си бях написал молбата за отпуска и пътувах към вкъщи да товаря лодката.
10,00 вече пусках лодката на вода.Докато се разправях с багажа,все едно някои ме удари с 5 кг чук по кракът.Гледам нещо като гъсеница се опитва да си отхапе от кракът ми.Адска болка.За нула време се поду.Викам си влизам,ако се надуе повече ще бягам на лекар.Запалих моторетката и право към траката.Пристигнах при колегите.Казаха че има риба,аз вадя котвата разтварям шишовете и

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на Славянка мноо слаб риболов , имаше предимно дъжд и вятър то и хора нямаше почти де
.От 05:00 до 10:00 20бр. сафрид и 8бр. блеч
Явно колегите които бяха там ги е срам да кажат колко са хванали

Явно колегите които бяха там ги е срам да кажат колко са хванали

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Здравеите, имате ли идея на юг или на север от Бургас да се пусне лодака да се търси риба някои няма ли по подробно инфо къде какво има ? Благодаря на всеки които пише.
-
- учете се от него
Боби около Болшивик средата на седмицата са вземали колеги, ма знам ли утре как ще е 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Ами ще се пробва друг начин няма 

-
- ще става разбирач
на траката днес много лодка и доста сафрид, снимки няма тъй като само наблюдавах, нека колегите постнат
а утре сме вътре 

Поздравления Инки, маниак си! Евала за куража и мерака!inki_bg написа:Провикнах се през терасата да го питам накъде отива в това време?Вика че се връща от морето,ходил да провери как е водата и била тепсия.Чак не му повярвах и реших да отида на работа.Към 9,00 му звъннах да го питам на къде е,и както се надявах още е във водата пред траката ,имало много вятър,но нямало вълни и имало много сафрид.След 2 секунди вече си бях написал молбата за отпуска и пътувах към вкъщи да товаря лодката.
10,00 вече пусках лодката на вода.Докато се разправях с багажа,все едно някои ме удари с 5 кг чук по кракът.Гледам нещо като гъсеница се опитва да си отхапе от кракът ми.Адска болка.За нула време се поду.Викам си влизам,ако се надуе повече ще бягам на лекар
- barutchiata ©
- Администратор
inki_bg написа:Ето малко инфо и от мен.
Станах рано сутринта към 6,30 и веднага на терасата да проверя времето как е,че прогнозата беше за много вятър и превалявания.Излизам на терасата и какво да видя:дърветата ще паднат от вятъра и едни черни облаци са се надвесили,викам си няма да има риболов днеска ще съм на работа.Но докато пуша гледам един комшия си вади колата с натоварена лодка от горе.Провикнах се през терасата да го питам накъде отива в това време?Вика че се връща от морето,ходил да провери как е водата и била тепсия.Чак не му повярвах и реших да отида на работа.Към 9,00 му звъннах да го питам на къде е,и както се надявах още е във водата пред траката ,имало много вятър,но нямало вълни и имало много сафрид.След 2 секунди вече си бях написал молбата за отпуска и пътувах към вкъщи да товаря лодката.
10,00 вече пусках лодката на вода.Докато се разправях с багажа,все едно някои ме удари с 5 кг чук по кракът.Гледам нещо като гъсеница се опитва да си отхапе от кракът ми.Адска болка.За нула време се поду.Викам си влизам,ако се надуе повече ще бягам на лекар.Запалих моторетката и право към траката.Пристигнах при колегите.Казаха че има риба,аз вадя котвата разтварям шишовете и![]()
![]()
котвата ми се чупи и остава само един шиш,с които съм за никъде,а има силен вятър.И се почна 10мин хващаме 10мин път да се върнем откъдето ни е издухал вятъра.Но поне направихме сефтето на сафрида. На тиквено чепаре 2 човека 2,5кг от 10,00до 13,00ч. Няма фото защото много духаше и ме беше страх да нося техниката.еми това е от мен.Ако имате време отивайте на траката.
и наслука
Батка ти си най-свирепия фен на риболова, признавам те!
- big chopar
- новобранец
На 25то корабно място от 5 до9h-1кг с големи мъки.
-
- научил се да хвърля
Днес, обаче след западняка, рибата се издуха от траката, пръсната и малко , мъка голяма!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
-
- научил се да хвърля
пред Траката е митинг, има над 100 лодки, риба няма, имаше малко пред Рубин, в момента всички са капо, за съжаление пак се разминаха 5-6 дни поред с хубава риба. Чакаме следващите пасажи. Наслука тази година на всички!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
- djambaza
- научил се да хвърля
На какви чепарета ги морите най-успешно?
От едната страна на въдицата, винаги има по един балък.
-
- ще става разбирач
слабо на траката днес , освен това и мотора изгасна .....на гребане