Имам въпрос?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
ivan__k
новобранец
новобранец

Имам въпрос?

Мнение от ivan__k »

На дивото водоемче, на което си ходя редовно и за което се грижат истински шаранджий, преди 2 сутрени са намерени 3-4 умрели шарани в водата до брега . Всички предполагат, че е бита с ток през нощта, и ми стана много гузно. Отидох и видях шараните по корем много гадно ми стана, че единстеното свободно водоемче, на което има шарани и каракуда и е зарибен от любители риболовци е щормувано от бракониери, но не съм сигурен дали е бита с ток това са предположения незнам дали има др. причина за тези мъртви красавци. Ако някой има други предположения да пише?
Аватар
gochev86
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Имам въпрос?

Мнение от gochev86 »

Те са на всякъде колега лошото е че няма отърване,преди забраната ходих на Тракиец.Посред обяд и не обезпокоявано някъв си пускаше мрежите на 50 метра от нас,звънях на 112 обаче нямаше никакъв ефект за съжаление.И камъните не стигнаха до него иначе... :)
If we are what we eat, tomorrow I could be you.
ivan__k
новобранец
новобранец

Мнение от ivan__k »

Те да се върнат и да ги видим знаем на кои да звъннем и няма да се върнат никога там :Д ама никой не ги е усетил.....
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ivann »

ДАЙТЕ ДА ГИ ПОЧНЕМ стига сте писали Имате повече коли от тях ?!СЪБЕРЕТЕ НИ И ЩЕ РЕШИМ НЕЩАТА !!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Ванка , ами почвайте ги защо и какво чакате ! Кой и къде да те събере с кого и с каква цел - саморазправа ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ivan__k
новобранец
новобранец

Мнение от ivan__k »

Ами то ако някои ги е бил видял вече да са ги почнали ама никой не е.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”