Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Имам въпрос?
Модератор: bobopeli
Имам въпрос?
На дивото водоемче, на което си ходя редовно и за което се грижат истински шаранджий, преди 2 сутрени са намерени 3-4 умрели шарани в водата до брега . Всички предполагат, че е бита с ток през нощта, и ми стана много гузно. Отидох и видях шараните по корем много гадно ми стана, че единстеното свободно водоемче, на което има шарани и каракуда и е зарибен от любители риболовци е щормувано от бракониери, но не съм сигурен дали е бита с ток това са предположения незнам дали има др. причина за тези мъртви красавци. Ако някой има други предположения да пише?
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Имам въпрос?
Те са на всякъде колега лошото е че няма отърване,преди забраната ходих на Тракиец.Посред обяд и не обезпокоявано някъв си пускаше мрежите на 50 метра от нас,звънях на 112 обаче нямаше никакъв ефект за съжаление.И камъните не стигнаха до него иначе... 

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
Те да се върнат и да ги видим знаем на кои да звъннем и няма да се върнат никога там :Д ама никой не ги е усетил.....
ДАЙТЕ ДА ГИ ПОЧНЕМ стига сте писали Имате повече коли от тях ?!СЪБЕРЕТЕ НИ И ЩЕ РЕШИМ НЕЩАТА !!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ванка , ами почвайте ги защо и какво чакате ! Кой и къде да те събере с кого и с каква цел - саморазправа ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ами то ако някои ги е бил видял вече да са ги почнали ама никой не е.