Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
Re: Кърджалийски регион
Незнам поради каква причина не разрешават да се минава по стената . Но вчера бах на разходка в левия бряг на язовира по на горе от с.Прилепци . Адски бях изненадан какво бях видял около километър и нещо като конец подредени стериопорни кубчета
разстоянието между тах беше около 10 метра на око . Надявам се , че не е била някаква мрежа но се съмнявам
Дали това е причината да не ни пуснат върху стената , за да си крият техните белези ...

- Антон Тонев
- сериозен играч
Това не е мрежа, а тапи с по 10-15 метра корда и голяма бяла кука отдолу.За бяла риба или за сом ги ползват.Само че там е доста дълбоко, и може и аз да греша.888 написа:Незнам поради каква причина не разрешават да се минава по стената . Но вчера бах на разходка в левия бряг на язовира по на горе от с.Прилепци . Адски бях изненадан какво бях видял около километър и нещо като конец подредени стериопорни кубчетаразстоянието между тах беше около 10 метра на око . Надявам се , че не е била някаква мрежа но се съмнявам
Дали това е причината да не ни пуснат върху стената , за да си крият техните белези ...
Лично аз съм го виждал това.Без въдица, пускат няколко такива тапи, с рибка отдолу и чакат.Като тръгне тапата, и беж с лодката след нея.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Колега ясно ми е какво имаш предвид ама става за около 100 бройки тапи (може и повече) и са свързани по между си , някаква нова мода сигурно . Странното е , че много се забелязва от далечеАнтон Тонев написа:Това не е мрежа, а тапи с по 10-15 метра корда и голяма бяла кука отдолу.За бяла риба или за сом ги ползват.Само че там е доста дълбоко, и може и аз да греша.888 написа:Незнам поради каква причина не разрешават да се минава по стената . Но вчера бах на разходка в левия бряг на язовира по на горе от с.Прилепци . Адски бях изненадан какво бях видял около километър и нещо като конец подредени стериопорни кубчетаразстоянието между тах беше около 10 метра на око . Надявам се , че не е била някаква мрежа но се съмнявам
Лично аз съм го виждал това.Без въдица, пускат няколко такива тапи, с рибка отдолу и чакат.Като тръгне тапата, и беж с лодката след нея.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Тогава идея си нямам.Не вярвам да е мрежа.На върха, има денонщна охрана/жандармерия/, която има изглед чак до острова.888 написа:Колега ясно ми е какво имаш предвид ама става за около 100 бройки тапи (може и повече) и са свързани по между си , някаква нова мода сигурно . Странното е , че много се забелязва от далечеАнтон Тонев написа:Това не е мрежа, а тапи с по 10-15 метра корда и голяма бяла кука отдолу.За бяла риба или за сом ги ползват.Само че там е доста дълбоко, и може и аз да греша.888 написа:Незнам поради каква причина не разрешават да се минава по стената . Но вчера бах на разходка в левия бряг на язовира по на горе от с.Прилепци . Адски бях изненадан какво бях видял около километър и нещо като конец подредени стериопорни кубчетаразстоянието между тах беше около 10 метра на око . Надявам се , че не е била някаква мрежа но се съмнявам
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Колега,другия път като видиш такива стиропорни шамандури звъниш директно на 0889226347-Мирослав,шеф е на охраната на Кърдж.,даже пускаш стрела и сам се обажда.Работи безотказно и идват до 15-20 м. пробвано е няколко пъти,оставям ти го и го запиши, а и другите да си го запишат.888 написа:Незнам поради каква причина не разрешават да се минава по стената . Но вчера бах на разходка в левия бряг на язовира по на горе от с.Прилепци . Адски бях изненадан какво бях видял около километър и нещо като конец подредени стериопорни кубчетаразстоянието между тах беше около 10 метра на око . Надявам се , че не е била някаква мрежа но се съмнявам
На бракониерите само бой по канчето и тва е...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- кандидат преподавател
Към колегата haga -понеже се бараш за много отворен общественик,ще ми е много интересно да оповестиш тук в тази тема резултата от твоите инициативи за разрешаване на проблема.Давай,пък после ще си мерим компетенциите... На приятелите -смятам да не променяме уговорката,чакам на ЛС потвърждение за часа и мястото на срещата някъде къде 4-5 юни например...
- Поморийския
- ще става разбирач
Ами ще я гледаме така стената и ще си спомняме

Родопски не съм общественик и не ще бъда,но ми е болно как някакви си униформени си измислят аргументи за забраната.INCUBUS написа:Към колегата haga -понеже се бараш за много отворен общественик,ще ми е много интересно да оповестиш тук в тази тема резултата от твоите инициативи за разрешаване на проблема.Давай,пък после ще си мерим компетенциите... На приятелите -смятам да не променяме уговорката,чакам на ЛС потвърждение за часа и мястото на срещата някъде къде 4-5 юни например...
Язовирната стена винаги се е охранявала от полицаи ,от скоро от жандармеристи.
През 2009 година имаше съкращения и пренасочвания в жандармерията в Кърджали.
Предполагам командващите за да си запазят постовете,заплатите и преместването в друг град са написали доклад в който се обяснява,че виждате ли язовирната стена е стратегически обект и ние сме длъжни да осигурим защита от терористи.Те не откриват топлата вода.
Това е добре ,но има въпроси без отговор.
1.Защо чак през 2009 година язовир Кърджали е обявен за стратегически?
2.Защо пропускателният режим не е променен по рано?
Например веднага след 11.09.2001 година?
3.Защо през 2010 година,след като се взима решението за специален за движение и пребиваване не е установен такъв?
Накратко целият район ограден и заключен,няма преминаващи,няма проблеми.
Има леко дежурство и рахат.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- antivik
- кандидат преподавател
Авери, не се бъркайте тези тапи де са наредени и аз ги мислех за ня`ква бракониерска измишльотина, докът едно от треньорчетата на гребците/по случайност се мота при нас в шкорото(даскалче физкултурник)/ ме светна, че са техни такъми да си мерят разстояния и нещо като коридор за тренировките им.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Бре, и двамата с Тони открихте топлата вода!Че, такъв коридор има и на 40-те извора и на гребния и на много други места където тренират гребци, та Тони даже и бели риби хвана!antivik написа:Авери, не се бъркайте тези тапи де са наредени и аз ги мислех за ня`ква бракониерска измишльотина, докът едно от треньорчетата на гребците/по случайност се мота при нас в шкорото(даскалче физкултурник)/ ме светна, че са техни такъми да си мерят разстояния и нещо като коридор за тренировките им.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Другарю старшина.georgi30 написа:Бре, и двамата с Тони открихте топлата вода!Че, такъв коридор има и на 40-те извора и на гребния и на много други места където тренират гребци, та Тони даже и бели риби хвана!antivik написа:Авери, не се бъркайте тези тапи де са наредени и аз ги мислех за ня`ква бракониерска измишльотина, докът едно от треньорчетата на гребците/по случайност се мота при нас в шкорото(даскалче физкултурник)/ ме светна, че са техни такъми да си мерят разстояния и нещо като коридор за тренировките им.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
Тези тапи са заграждения които спират достъпа до стената от лодки888 написа:Незнам поради каква причина не разрешават да се минава по стената . Но вчера бах на разходка в левия бряг на язовира по на горе от с.Прилепци . Адски бях изненадан какво бях видял около километър и нещо като конец подредени стериопорни кубчетаразстоянието между тах беше около 10 метра на око . Надявам се , че не е била някаква мрежа но се съмнявам
Със червено съм посочил разположението на тапите .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Поморийския
- ще става разбирач
Преди малко говорих с един приятел те държат Емоната та
това са някакви коридори на каякчиите националите са били скоро на подготовка на Енчец мога да питам и друг но не е за телефон става въпрос за Тошо гръцкия той работи точно там откъдето започва чертата на снимката
това са някакви коридори на каякчиите националите са били скоро на подготовка на Енчец мога да питам и друг но не е за телефон става въпрос за Тошо гръцкия той работи точно там откъдето започва чертата на снимката
Да не вземе да ме направите нещо друго главно:примерно главен рибар по добре звучиАнтон Тонев написа:Другарю старшина.georgi30 написа:Бре, и двамата с Тони открихте топлата вода!Че, такъв коридор има и на 40-те извора и на гребния и на много други места където тренират гребци, та Тони даже и бели риби хвана!antivik написа:Авери, не се бъркайте тези тапи де са наредени и аз ги мислех за ня`ква бракониерска измишльотина, докът едно от треньорчетата на гребците/по случайност се мота при нас в шкорото(даскалче физкултурник)/ ме светна, че са техни такъми да си мерят разстояния и нещо като коридор за тренировките им.Престани да ни иронизираш.За наказание,на предстоящия излет ще те сложим на длъжност - главен готвач.

Георги Тенев