Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аха,нещо е объркал с изпращането на "пищовите",та таз графика му е артисала
Аз днес пак служих яко на себе си,ама това са все познати и обичайни работи в рамките на заведенията в града.Тази вечер няма и да творя много тук,щото утре раничко ще извозвам фамилията първо до ловешкото село,а след това и до Ловеч.Там няма възможност да участвам в списването на тези страници,така,че ще моля да ми извините отсъствията за 25-ти и 26-ти. 

Абе тия земетръси ми отнесоха акъла сутринтта,та не се усетих че бил празника на Кирил и Методи и писмеността.Честит празник,живи и здрави и късметлии да сме.Днеска слетобяд имаше барбекю квартално,салати и напитки.В моменнта продължава веселата част,всички деца са навънка и гледат по телевизора Евровизия или каквото дават там.Таатковци и майки не бързат да се прибират и заедно разцъкват на по чашка.2 от бебетата проходиха днес,направих им клип
Айде с здраве.

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Да,
Годзилата ни поздрави, ама в суматохата аз го пропуснах, за което
!
Иначе, щяхме да щракаме само на "маймуница"
, нали ?
Е, да сме живи и здрави,
За сега Кирил и Методи, са българи и светии, въпреки някой опити, къде смешни, къде не толкова!
Годзилата ни поздрави, ама в суматохата аз го пропуснах, за което

Иначе, щяхме да щракаме само на "маймуница"

Е, да сме живи и здрави,
За сега Кирил и Методи, са българи и светии, въпреки някой опити, къде смешни, къде не толкова!
- Vid
- кандидат преподавател
Привет колеги, днес най усърдно служих на себе си. Спах до към 12 ч. на обяд. Кратката работна седмица ми дойде ташкън, както и посещението на концерта на Цеца в София и чувствах осезаема нужда от сън. Ша ма извинявате за "простотията" относно т.н. ми предпочитания към тази музика, но сръбската музика е далеч от нашата чалга - това си е дефакто тяхната естрада и за разлика от нашите парвенюта, те правят авторска музика и могат да пеят. Както и да е...
Към 17 ч. вече ме хванаха "карастанчовите" и тъй като вчера се сдобих с нов брейд и силиконки, нещо постоянно ме напъваше отвътре да ги пробвам час по скоро, къде?, на яз.Гарваново, което е най близката дестинация. За 2,5 часа риболов, вятър ме брули, дъжд ме валя, ама ковнах и една сулка към то 2-те кг., та спасих капото... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки.
Поздрави...
Към 17 ч. вече ме хванаха "карастанчовите" и тъй като вчера се сдобих с нов брейд и силиконки, нещо постоянно ме напъваше отвътре да ги пробвам час по скоро, къде?, на яз.Гарваново, което е най близката дестинация. За 2,5 часа риболов, вятър ме брули, дъжд ме валя, ама ковнах и една сулка към то 2-те кг., та спасих капото... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки.
Поздрави...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
То и читави кавърчета правят признавам . Те едно много спулочливо от любимата ми сръпска група "Рankrti" :Vid написа:... но сръбската музика е далеч от нашата чалга - това си е дефакто тяхната естрада и за разлика от нашите парвенюта, те правят авторска музика и могат да пеят....
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6J7ri91oVcM?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6J7ri91oVcM?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Сега Ицето трябва да се самосезира!Vid написа:... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки.
Поздрави...

@Петков, графиката е копи-пейст, според мен изобразява човек, който го е блъснала главата.

Не е "пищов" по математика....тъй като знам само таблицата за умножение, всичко друго ми е висша математика.

Вчера бях на манифестация по задължение, вече му викат шествие...

4-те почивни дни ще си бъда май само вкъщи....тук се сцепва да вали.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Остави човека да си пие мастиката, нали се разбрахме тук да разцъкваме за удоволствията, а работата, другаде
!
Ето ви малко материал за гастрономически емоции, много бяха вкусни, но този път не преядох
:

Повече за гъбите в темата "Има ли гъбари", че заради тези дъждове го ударих от сутринта на графоманство
!
Ама по обяд пак ще изляза в гората!

Ето ви малко материал за гастрономически емоции, много бяха вкусни, но този път не преядох

Повече за гъбите в темата "Има ли гъбари", че заради тези дъждове го ударих от сутринта на графоманство

Ама по обяд пак ще изляза в гората!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Щом още си тук,значи наистина са били вкусни! 
Аз пък снимах дъга,даже две?

Аз пък снимах дъга,даже две?

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Сакън,не се занимавай с"глупости",че съдейки по аватара ти,спокойно може да попаднеш в графата-заподозрени!Vid написа:... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки....

Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Май 25, 2012 2:18 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Е моя син и приятеля му как изглеждат,като се прибират с колелата от Витоша,сега пак карат там голяма група
И в София е мрачно и може да завали пак

Риболовци.
- Павел Иванов
А ретро парада , къдет днеска се проведе до "Александър Невски" , за разлика от миналата година беше с много добро присъствие ако и да си поваля яко . Доволно като бройка , перфектно поддържани ретро автомобили от 1930г. насам . Е имаше тук , таме и някоя пораздрънкана кочинка , но болшинството бяха перфектни .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Значи ако някой иска да изпраща абитурента си с ретро ролсройс-на ул Димитър Петков,близо до общината има един италиянец-дава под наем-мернах едно такова лачено Бентли огромно черно,с тия гумите с белия кант,от времето на Ал-Капоне.Пезфектно е за гъзария
А сега,сметам да отскочим покрай София за гъби-имам-3 часа 

Риболовци.
- G.Petkov
Е тази снимка чакаме, а и както казва един от доайените във форума:Vid написа:... За 2,5 часа риболов, вятър ме брули, дъжд ме валя, ама ковнах и една сулка към то 2-те кг., та спасих капото... Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки....
- "Няма ли снимка, не вярвам"

Другото го остави за .... , абе по-добре не го снимай и не го поствай тук, моля те

Потребител на форум,който не снима и не показва за мен е ташак работа,не го броим за сериозен пич
Та е така се прави репортаж,няма значение какъв е
Тия две деца са наши,на комшиите и вчера проходиха.Днеска бях за 2 часа около Суходол за гъби.Имаше малко челадинки.Направих няколко снимки,защото винаги имам фото под ръка.
Е тука си личи как стабилно е наквасена почвата от 7 дни дъждове.
От Витоша по високо нема,много е красива та затова е на кадър
Мащерката е уникална за чай.Е така утепах 3 часа на 5 минути с кола от нас.
Е тука ни е постата кварталната и се събираме по комшийски

Риболовци.

Риболовци.