Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от INCUBUS »

Аха,нещо е объркал с изпращането на "пищовите",та таз графика му е артисала :lol: Аз днес пак служих яко на себе си,ама това са все познати и обичайни работи в рамките на заведенията в града.Тази вечер няма и да творя много тук,щото утре раничко ще извозвам фамилията първо до ловешкото село,а след това и до Ловеч.Там няма възможност да участвам в списването на тези страници,така,че ще моля да ми извините отсъствията за 25-ти и 26-ти. :)
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Абе тия земетръси ми отнесоха акъла сутринтта,та не се усетих че бил празника на Кирил и Методи и писмеността.Честит празник,живи и здрави и късметлии да сме.Днеска слетобяд имаше барбекю квартално,салати и напитки.В моменнта продължава веселата част,всички деца са навънка и гледат по телевизора Евровизия или каквото дават там.Таатковци и майки не бързат да се прибират и заедно разцъкват на по чашка.2 от бебетата проходиха днес,направих им клип :D Айде с здраве.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Да,
Годзилата ни поздрави, ама в суматохата аз го пропуснах, за което :oops: !
Иначе, щяхме да щракаме само на "маймуница" :D , нали ?

Е, да сме живи и здрави,
За сега Кирил и Методи, са българи и светии, въпреки някой опити, къде смешни, къде не толкова!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Привет колеги, днес най усърдно служих на себе си. Спах до към 12 ч. на обяд. Кратката работна седмица ми дойде ташкън, както и посещението на концерта на Цеца в София и чувствах осезаема нужда от сън. Ша ма извинявате за "простотията" относно т.н. ми предпочитания към тази музика, но сръбската музика е далеч от нашата чалга - това си е дефакто тяхната естрада и за разлика от нашите парвенюта, те правят авторска музика и могат да пеят. Както и да е...
Към 17 ч. вече ме хванаха "карастанчовите" и тъй като вчера се сдобих с нов брейд и силиконки, нещо постоянно ме напъваше отвътре да ги пробвам час по скоро, къде?, на яз.Гарваново, което е най близката дестинация. За 2,5 часа риболов, вятър ме брули, дъжд ме валя, ама ковнах и една сулка към то 2-те кг., та спасих капото... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки.
Поздрави...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Vid написа:... но сръбската музика е далеч от нашата чалга - това си е дефакто тяхната естрада и за разлика от нашите парвенюта, те правят авторска музика и могат да пеят....
То и читави кавърчета правят признавам . Те едно много спулочливо от любимата ми сръпска група "Рankrti" :

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6J7ri91oVcM?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6J7ri91oVcM?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

:D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Vid написа:... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки.
Поздрави...
Сега Ицето трябва да се самосезира! :mrgreen:

@Петков, графиката е копи-пейст, според мен изобразява човек, който го е блъснала главата. :roll:
Не е "пищов" по математика....тъй като знам само таблицата за умножение, всичко друго ми е висша математика. :lol:

Вчера бях на манифестация по задължение, вече му викат шествие... :axe:

4-те почивни дни ще си бъда май само вкъщи....тук се сцепва да вали. :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Остави човека да си пие мастиката, нали се разбрахме тук да разцъкваме за удоволствията, а работата, другаде :D !

Ето ви малко материал за гастрономически емоции, много бяха вкусни, но този път не преядох :lol: :

Изображение

Повече за гъбите в темата "Има ли гъбари", че заради тези дъждове го ударих от сутринта на графоманство :lol: !
Ама по обяд пак ще изляза в гората!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Щом още си тук,значи наистина са били вкусни! :lol:
Аз пък снимах дъга,даже две?
Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Vid написа:... Интересното бе, че видях за първи път в живота си истински човешки скелет в самия плиткаж - липсваше черепа, а видимите кости бяха до таза на дълбочина 10-на см. Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки....
Сакън,не се занимавай с"глупости",че съдейки по аватара ти,спокойно може да попаднеш в графата-заподозрени! :lol:
Последно промяна от Ачо ♣ на Пет Май 25, 2012 2:18 pm, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Е моя син и приятеля му как изглеждат,като се прибират с колелата от Витоша,сега пак карат там голяма група :D Изображение Изображение Изображение И в София е мрачно и може да завали пак

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

А ретро парада , къдет днеска се проведе до "Александър Невски" , за разлика от миналата година беше с много добро присъствие ако и да си поваля яко . Доволно като бройка , перфектно поддържани ретро автомобили от 1930г. насам . Е имаше тук , таме и някоя пораздрънкана кочинка , но болшинството бяха перфектни .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lusienn

Мнение от lusienn »

Значи ако някой иска да изпраща абитурента си с ретро ролсройс-на ул Димитър Петков,близо до общината има един италиянец-дава под наем-мернах едно такова лачено Бентли огромно черно,с тия гумите с белия кант,от времето на Ал-Капоне.Пезфектно е за гъзария :D А сега,сметам да отскочим покрай София за гъби-имам-3 часа :D

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Vid написа:... За 2,5 часа риболов, вятър ме брули, дъжд ме валя, ама ковнах и една сулка към то 2-те кг., та спасих капото... Ако, през следвашите дни посетя язовира, ще направя и снимки....
Е тази снимка чакаме, а и както казва един от доайените във форума:
- "Няма ли снимка, не вярвам" :D !

Другото го остави за .... , абе по-добре не го снимай и не го поствай тук, моля те :D !
lusienn

Мнение от lusienn »

Потребител на форум,който не снима и не показва за мен е ташак работа,не го броим за сериозен пич :D Та е така се прави репортаж,няма значение какъв еИзображение Изображение Тия две деца са наши,на комшиите и вчера проходиха.Днеска бях за 2 часа около Суходол за гъби.Имаше малко челадинки.Направих няколко снимки,защото винаги имам фото под ръка.Изображение Е тука си личи как стабилно е наквасена почвата от 7 дни дъждове.Изображение Изображение Изображение От Витоша по високо нема,много е красива та затова е на кадърИзображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеМащерката е уникална за чай.Е така утепах 3 часа на 5 минути с кола от нас. :arrow:Е тука ни е постата кварталната и се събираме по комшийски :P :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Изображение Е тая е за чревоугодника КиретоИзображение :P :arrow:

Риболовци.
Заключено

Обратно към “Разни”