Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
tct

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от tct »

[quote="tolio_pm"]За "абитУрентите" иде реч,за "абитУрентите" викам:
Изображение
Тия скриха топката на каките от околовръстното :lol:
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Не друго ами явно на сума си народ не им прави впечатление че сме 21 век . Фереджутата и пристегнатите комсомолски униформи отдавна не са актуални :idea: Всеки може да си показва неговото си особенно ако го има и е млад . Кво да правят ?

Прав сте Г-н Иванов,прав сте
Но за "чалгата"(не като "музикално" понятие) идеше реч,"чалгата" по наще географски ширини.
Миналата събота и аз "открих" новото МОЛ в Бургас със съпругата и дъщерята-искренно ви съчувствувам :wink:
А до служенето на себе си-не съм влизъл за риба от 10 май(темп.на водата-17,6гр.,работни дълбочини от 2,7м до къмто 6,00м.,за 30 минути стрелях два пъти и "вземах" две платерини около половинка кг.де,не нося фотото,щото е в салона на жИната)То сал само гмуркането ми остана "служене на Мене си",таз пролет-мноооого зле,нещо не върви прехода как на мен ми се иска,ма ....
По-здрави и внимавайте с "печурките"
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

tolio_pm написа:......Прав сте Г-н Иванов,прав сте
Но за "чалгата"(не като "музикално" понятие) идеше реч,"чалгата" по наще географски ширини.........
Точно!
Младежи-абитуренти,са се опитали да направят образи, които трябва да наподобяват нещо като Азис и колежката му Десислава.!!!
Изображение
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Е сега прегледах леннтата и мернах интересни стъпки от котенца :P Изображение Тия са от кибиците като мен сигурно са приятелки от махалата по горната.ИзображениеНякой дойдоха на моториИзображение Други с комунистически колиИзображение Важното е че служат на себе си и те така. :D Журналисти яко,по София сега фотаджиите пари изкарватИзображение Музикантите също.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Е тва Азис и чалгата естествено че е добре да се заслушат какво споменава Любо Пенев често в изказа си :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Павел Иванов написа:Е тва Азис и чалгата естествено че е добре да се заслушат какво споменава Любо Пенев често в изказа си :lol: :lol: :lol:
Може би имаш в предвид-Кой ще духа супата ли!? :lol:
Трябва пояснение,тъй като има млади хора не помнещи време оно..... :lol:
п.п.......Та като стана въпрос за Любо Пенев ,снощи и холандците "духнаха супата"!!! :shock: :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Ебати скуката,никой не драска днес,а на вън пак вали дъжд-не може човек да се разходи в неделя на природа.Е сина се прибра от Витоша беше от сутриннта-мокър и кален до ушите,кара офроуд колело 8)

Риболовци.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ей ги двама убавци :lol: :lol: :drinkers:

Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Митев честит абитурент-да е жив и здрав,късметлия и щастливец.Малко отклонявам вниманието с тия красотиИзображение Това е един циркусИзображение Тука още не съм ходил,но мой приятели го посещават и са доволниИзображение ИзображениеАбе копи пейст :D

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Тая също е добра снимка,уловен е моменнта :arrow: Изображение Изображение Снимките са от днес

Риболовци.
tct

Мнение от tct »

Митев написа:Ей ги двама убавци :lol: :lol: :drinkers:

Изображение
Митев ,братко мой ,живи и здрав да ти е абитюриента .Наблегнахме на какИтИ.Тоз другия мародератор ма смахна - ако види щерка се облечена кат КАКА няма да е в 21 век.Ма Сър вуле много.На доста им пресекох бИлтъка през 90 те.Да е..... ъ ориенталската свинщина която ни превзе.Кат бивш юнак от 68 полк и разни други от Враня :wink: не понасям ориенталщината.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Привет на всички!След отсъствието,за което надлежно предупредих,се връщам в темата-прехода ми е важен,ще излезе,че май това ще е дадения ЖУВОТ.Люс,снимките ги нямам отвътре,пък ме и мързи точно за такава работа да се абя,за туй само пиша,с четене,писане и говорене си вадя хляба и екстрите,така,че... Пътуването ми приключи безаварийно,от селото няма какво да пиша,то си беше умиращо още преди години.Лошото е,че и Ловеч е взел-дал -видимо е намалял откъм население,туристи и ниво на светския живот.Дъжд навсякъде,влага,на връщане към Смолян вчера следобяд,такъв порой-голямо шоу /предимно шум и грохот :lol: /,е да пердашиш през локвите по пътя от Асеновград нагоре.Чест и слава за "Suzuki SX 4"и за летните гуми на "Мишлен"-няма аква-маква-планинг-майнинг,фърчи в завоя с 60-70 км/ч,отстрани се вдигат два панела вода и толкоз.Снощи обаче бях твърде скапан,за да докладвам с некоя простотия тук,само се изкъпах,пих две "двойнствености" бързи и откъртих.Днес,при кротък дъжд,след задължителните кафета-мафета и води-моди,към обяд го настроих на наливни бири с уникално мезе -панирани сиренца,залети с боровинково сладко :!: На това му се вика служене на себе си в най-висша степен :lol: При това така се пречистих духовно,че взех решение да издигна на ново ниво некои аспекти на еманацията на бялата ми енергия :D
Vid,ако си сигурен,че си видял част от ЧОВЕШКИ скелет,добре ще е да съобщиш за това на дежурния в РУ"Полиция" или в ОД на МВР-Хасково-обикновено,има доста издирвания за изчезнали лица /в момента нашите полицаи тук за Смолянска област издирват двама изчезнали граждани /.Това няма да те ангажира кой знае колко,но определено ще ти позволи по-късно с по-голямо задоволство да служиш на себе си.
За абитуриентите -първо,поздравявам другаря Митев,да ти е жив и здрав,дано успее и ...въобще да е по-щастлив от нас-преходниците.За мацките-абитуриентки -нищо ново под слънцето :? Нормално външно проявление на вътрешната празнота-тъжно е бездуховното,слугинско и некултурно бъдеще на Родината,ама това не е наш проблем и не е подтема в тази тема даже. Подкрепям онова на Чичовото относно "духането"-ама се боя,че са толкова тъпи,че и този занаят ще им убегне.Нищо специално,ама вижте и снимките на Люс-ето,че момчетата каквито и глупости да измислят,не се правят на чак такива...умишлено пропускам думата,много е неприлична ,всеки сам да си я нагоди според виждането си по въпроса.Не казвам сбогом,нощта е далече,а и имам да наваксвам,така,че след някое време пак :!: :drinkers:
tct

Мнение от tct »

ИНК. май с тебе сме от един отбор. :lol: Ма що са карахме ? Изселвам се най после към швабско.Брат ,ти си пич, Телескопа и Годзилата тоже.Другото Хасан е публика.Със здраве :D Камико е явление,Г. Петков ерудит.Здраво със темата.Само на 70 и ..... години съм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Родом от Асеновград :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от tct на Нед Май 27, 2012 6:19 pm, променено общо 1 път.
lusienn

Мнение от lusienn »

Ало ехо тука сме,швапско го отлагам нещо несериозни излезнаха и си говориме през секретарки,интереса клати феса.Трябва им човек-на мен ми трябват ясни и точни отношения и пари-ослушват се и ги отсвирвам.Та нема да съм аз,ако не се включим как аз си знам.Е скокнах за малко и правим репортаж :arrow: Изображение Изображение Изображение Сухо дупе риба не яде,гъби също та набързо събрах за вечеря гъбки челадинкиИзображение Изображение Сготвих ги с 2 сръбски саламчета и лук ,жената им чукна и 2 яйца :P

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Иве , честит ти абитуриент ! Специално да му предадеш че чичо му Павле е заръчал да не варка кат татьо си а да си го повее поне още десетина годинки с цел да ощастливи максимален брой абитуриенки всякакви :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”