Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
[quote="tolio_pm"]За "абитУрентите" иде реч,за "абитУрентите" викам:

Тия скриха топката на каките от околовръстното

Тия скриха топката на каките от околовръстното

-
- разбира нещата
Не друго ами явно на сума си народ не им прави впечатление че сме 21 век . Фереджутата и пристегнатите комсомолски униформи отдавна не са актуални
Всеки може да си показва неговото си особенно ако го има и е млад . Кво да правят ?
Прав сте Г-н Иванов,прав сте
Но за "чалгата"(не като "музикално" понятие) идеше реч,"чалгата" по наще географски ширини.
Миналата събота и аз "открих" новото МОЛ в Бургас със съпругата и дъщерята-искренно ви съчувствувам
А до служенето на себе си-не съм влизъл за риба от 10 май(темп.на водата-17,6гр.,работни дълбочини от 2,7м до къмто 6,00м.,за 30 минути стрелях два пъти и "вземах" две платерини около половинка кг.де,не нося фотото,щото е в салона на жИната)То сал само гмуркането ми остана "служене на Мене си",таз пролет-мноооого зле,нещо не върви прехода как на мен ми се иска,ма ....
По-здрави и внимавайте с "печурките"

Прав сте Г-н Иванов,прав сте
Но за "чалгата"(не като "музикално" понятие) идеше реч,"чалгата" по наще географски ширини.
Миналата събота и аз "открих" новото МОЛ в Бургас със съпругата и дъщерята-искренно ви съчувствувам

А до служенето на себе си-не съм влизъл за риба от 10 май(темп.на водата-17,6гр.,работни дълбочини от 2,7м до къмто 6,00м.,за 30 минути стрелях два пъти и "вземах" две платерини около половинка кг.де,не нося фотото,щото е в салона на жИната)То сал само гмуркането ми остана "служене на Мене си",таз пролет-мноооого зле,нещо не върви прехода как на мен ми се иска,ма ....
По-здрави и внимавайте с "печурките"
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Точно!tolio_pm написа:......Прав сте Г-н Иванов,прав сте
Но за "чалгата"(не като "музикално" понятие) идеше реч,"чалгата" по наще географски ширини.........
Младежи-абитуренти,са се опитали да направят образи, които трябва да наподобяват нещо като Азис и колежката му Десислава.!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Е сега прегледах леннтата и мернах интересни стъпки от котенца
Тия са от кибиците като мен сигурно са приятелки от махалата по горната.
Някой дойдоха на мотори
Други с комунистически коли
Важното е че служат на себе си и те така.
Журналисти яко,по София сега фотаджиите пари изкарват
Музикантите също.

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Е тва Азис и чалгата естествено че е добре да се заслушат какво споменава Любо Пенев често в изказа си

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Може би имаш в предвид-Кой ще духа супата ли!?Павел Иванов написа:Е тва Азис и чалгата естествено че е добре да се заслушат какво споменава Любо Пенев често в изказа си![]()
![]()

Трябва пояснение,тъй като има млади хора не помнещи време оно.....

п.п.......Та като стана въпрос за Любо Пенев ,снощи и холандците "духнаха супата"!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Ебати скуката,никой не драска днес,а на вън пак вали дъжд-не може човек да се разходи в неделя на природа.Е сина се прибра от Витоша беше от сутриннта-мокър и кален до ушите,кара офроуд колело 

Риболовци.
Ей ги двама убавци

Митев честит абитурент-да е жив и здрав,късметлия и щастливец.Малко отклонявам вниманието с тия красоти
Това е един циркус
Тука още не съм ходил,но мой приятели го посещават и са доволни
Абе копи пейст 

Риболовци.
Тая също е добра снимка,уловен е моменнта
Снимките са от днес

Риболовци.
Митев ,братко мой ,живи и здрав да ти е абитюриента .Наблегнахме на какИтИ.Тоз другия мародератор ма смахна - ако види щерка се облечена кат КАКА няма да е в 21 век.Ма Сър вуле много.На доста им пресекох бИлтъка през 90 те.Да е..... ъ ориенталската свинщина която ни превзе.Кат бивш юнак от 68 полк и разни други от ВраняМитев написа:Ей ги двама убавци![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Привет на всички!След отсъствието,за което надлежно предупредих,се връщам в темата-прехода ми е важен,ще излезе,че май това ще е дадения ЖУВОТ.Люс,снимките ги нямам отвътре,пък ме и мързи точно за такава работа да се абя,за туй само пиша,с четене,писане и говорене си вадя хляба и екстрите,така,че... Пътуването ми приключи безаварийно,от селото няма какво да пиша,то си беше умиращо още преди години.Лошото е,че и Ловеч е взел-дал -видимо е намалял откъм население,туристи и ниво на светския живот.Дъжд навсякъде,влага,на връщане към Смолян вчера следобяд,такъв порой-голямо шоу /предимно шум и грохот
/,е да пердашиш през локвите по пътя от Асеновград нагоре.Чест и слава за "Suzuki SX 4"и за летните гуми на "Мишлен"-няма аква-маква-планинг-майнинг,фърчи в завоя с 60-70 км/ч,отстрани се вдигат два панела вода и толкоз.Снощи обаче бях твърде скапан,за да докладвам с некоя простотия тук,само се изкъпах,пих две "двойнствености" бързи и откъртих.Днес,при кротък дъжд,след задължителните кафета-мафета и води-моди,към обяд го настроих на наливни бири с уникално мезе -панирани сиренца,залети с боровинково сладко
На това му се вика служене на себе си в най-висша степен
При това така се пречистих духовно,че взех решение да издигна на ново ниво некои аспекти на еманацията на бялата ми енергия
Vid,ако си сигурен,че си видял част от ЧОВЕШКИ скелет,добре ще е да съобщиш за това на дежурния в РУ"Полиция" или в ОД на МВР-Хасково-обикновено,има доста издирвания за изчезнали лица /в момента нашите полицаи тук за Смолянска област издирват двама изчезнали граждани /.Това няма да те ангажира кой знае колко,но определено ще ти позволи по-късно с по-голямо задоволство да служиш на себе си.
За абитуриентите -първо,поздравявам другаря Митев,да ти е жив и здрав,дано успее и ...въобще да е по-щастлив от нас-преходниците.За мацките-абитуриентки -нищо ново под слънцето
Нормално външно проявление на вътрешната празнота-тъжно е бездуховното,слугинско и некултурно бъдеще на Родината,ама това не е наш проблем и не е подтема в тази тема даже. Подкрепям онова на Чичовото относно "духането"-ама се боя,че са толкова тъпи,че и този занаят ще им убегне.Нищо специално,ама вижте и снимките на Люс-ето,че момчетата каквито и глупости да измислят,не се правят на чак такива...умишлено пропускам думата,много е неприлична ,всеки сам да си я нагоди според виждането си по въпроса.Не казвам сбогом,нощта е далече,а и имам да наваксвам,така,че след някое време пак

Vid,ако си сигурен,че си видял част от ЧОВЕШКИ скелет,добре ще е да съобщиш за това на дежурния в РУ"Полиция" или в ОД на МВР-Хасково-обикновено,има доста издирвания за изчезнали лица /в момента нашите полицаи тук за Смолянска област издирват двама изчезнали граждани /.Това няма да те ангажира кой знае колко,но определено ще ти позволи по-късно с по-голямо задоволство да служиш на себе си.
За абитуриентите -първо,поздравявам другаря Митев,да ти е жив и здрав,дано успее и ...въобще да е по-щастлив от нас-преходниците.За мацките-абитуриентки -нищо ново под слънцето

ИНК. май с тебе сме от един отбор.
Ма що са карахме ? Изселвам се най после към швабско.Брат ,ти си пич, Телескопа и Годзилата тоже.Другото Хасан е публика.Със здраве
Камико е явление,Г. Петков ерудит.Здраво със темата.Само на 70 и ..... години съм
Родом от Асеновград 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от tct на Нед Май 27, 2012 6:19 pm, променено общо 1 път.
Ало ехо тука сме,швапско го отлагам нещо несериозни излезнаха и си говориме през секретарки,интереса клати феса.Трябва им човек-на мен ми трябват ясни и точни отношения и пари-ослушват се и ги отсвирвам.Та нема да съм аз,ако не се включим как аз си знам.Е скокнах за малко и правим репортаж
Сухо дупе риба не яде,гъби също та набързо събрах за вечеря гъбки челадинки
Сготвих ги с 2 сръбски саламчета и лук ,жената им чукна и 2 яйца 

Риболовци.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Иве , честит ти абитуриент ! Специално да му предадеш че чичо му Павле е заръчал да не варка кат татьо си а да си го повее поне още десетина годинки с цел да ощастливи максимален брой абитуриенки всякакви 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов