Куки.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Bai Dobri
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Куки.

Мнение от Bai Dobri »

ivo24m написа:Кой модел да си купя на Оунера искам 14 № да ловя шаранчета бяла кука за мач риболов?да е здрава куката и не много дебела 1-3 кг, шаранчета да се лови с нея това търся коя серия на оунера да търся?
Като здравина, за целите които си посочил, от OWNER това: http://www.aquasport-n.com/iseama-white-pid=1186 предполагам ще ти свърши работа. Добро решение е и това: http://www.aquasport-n.com/funa-pid=1327 но е бронзова на цвят.
Аватар
ivo24m
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivo24m »

След дълго мислене на коя фирма да са ми куките за риболов на шаран и каракуда на Мач с стръв царевица се спрях на тези куки дано съм направил правилния избор.Днес си купих това:
Прикачени файлове
2012-03-05 12.08.25.jpg
2012-03-05 12.08.25.jpg (208.64 KiB) Преглеждано 1771 пъти
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Добър избор ,но си вземи и размер 8 и 10 ,защото при по активна риба със тези малки номера може да имаш ядове със шарковците със нагълтването на куката във стомаха ,а също и със цел да избегнеш набезите на по ситните риби.Поздрави
vasko ribara
новобранец
новобранец

Мнение от vasko ribara »

здравейте искам да попитам какви куки са най удачни за морето за риболов на /платерини ,кефали/до 1 кг понеже съм нов във този риболов.Благодаря предварително
stan06
новобранец
новобранец

Мнение от stan06 »

Здравейте, използвам КАМАСАН B611 X Strong (№10) за риболов на шаран и ми се е случвало рибата почти да изправи куката, въпреки че аванса е отпуснат достатъчно. Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

stan06 написа:Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?
Не е менте куката а модела е такъв :D тази серия са доста меки а 511 са още по тънки и още по меки. Ако държиш на камасан и ловиш шарани си вземи animal, ако не държиш на марката ти препоръчвам Owner - Iseama
stan06
новобранец
новобранец

Мнение от stan06 »

Ясно, след случката си взех и от двата модела, които препоръчваш. Може би Owner-а ще ми пасне повече, защото не съм голям фен на куки тип "орлов нокът".
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

Куките които търсиш са-К-Карп ТFGripper06.100%-ви
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

stan06 написа:Здравейте, използвам КАМАСАН B611 X Strong (№10) за риболов на шаран и ми се е случвало рибата почти да изправи куката, въпреки че аванса е отпуснат достатъчно. Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?
Не се притеснявай, аз също се подведох по рекламата на видни риболовци и вече съм ги изхвърлил от куфара :wink: не стават за никакъв ч.п :!: пробвай с куките на Тубертини :wink:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
livinginchaos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от livinginchaos »

Мда, малките камасани/Б611/ често едвам ми стига дължината на кукоизваждача да ги извадя. Досега проблеми със здравината им не съм имал, представяли са се повече от отлично. Анимала също са доста полезни кукички за едри рибоци. По принцип от доста време ползвам само камасаните, защото най-лесно се намират в удобните ми магазини, а и съм много доволен от тях.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Naas написа:
stan06 написа:Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?
Не е менте куката а модела е такъв :D тази серия са доста меки а 511 са още по тънки и още по меки. Ако държиш на камасан и ловиш шарани си вземи animal, ако не държиш на марката ти препоръчвам Owner - Iseama
Айдеее,абе защо на мен не ми се изправят.Такаааа,на пазара се появиха и едни ментаци на 611,ама нали............. ловят с други куки и няма как да знаят.Въпросните куки се купуват от английския Ebay,на цена по-ниска и от овнъра.Много внимавайте и оглеждайте куките една по една,личат си видимо.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Камасан в611 не е кука за силов риболов, но в никакъв случай не е и слаба кука. Специално за щека 14-18 номер в611 ми покриват на 99% шаранските риболови с бял червей, в случай че ловя непосредствено до драки и трябва да напъна и спра рибата пред тях, ще ги заменя с в711.За мач ще предпочета Анимал, оунър исеама , гамакатсу 2210 или друга с по-късо рамо.
И верно е пълно с ментета (при това лоши) на камасан и дренан по форумите, и аз се наковах с доста пакети преди две години.
Да наречеш в611 боклук е чудовищна глупост.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
ribolovec1986
новобранец
новобранец

Мнение от ribolovec1986 »

dancho_devil написа:hayabusa made in japan

Това е куката.
nursi
новобранец
новобранец

Мнение от nursi »

Kажете някои модели на мустад фудо сусаме балзер окума дам...
нямам вазможност да ги видя от близо ще ги порачам от нета
ще се ползват в мачов риболов за червеноперки карас и шарани 5 кг
гамакатсо го има тук но куката е синя дали и васхте са сини
модела който го намерих е гамакатсу LS-2210 S ...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”