Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Куки.
Модератор: sapuna
Re: Куки.
Като здравина, за целите които си посочил, от OWNER това: http://www.aquasport-n.com/iseama-white-pid=1186 предполагам ще ти свърши работа. Добро решение е и това: http://www.aquasport-n.com/funa-pid=1327 но е бронзова на цвят.ivo24m написа:Кой модел да си купя на Оунера искам 14 № да ловя шаранчета бяла кука за мач риболов?да е здрава куката и не много дебела 1-3 кг, шаранчета да се лови с нея това търся коя серия на оунера да търся?
- ivo24m
- вече хвърля и на тежко
След дълго мислене на коя фирма да са ми куките за риболов на шаран и каракуда на Мач с стръв царевица се спрях на тези куки дано съм направил правилния избор.Днес си купих това:
- Прикачени файлове
-
- 2012-03-05 12.08.25.jpg (208.64 KiB) Преглеждано 1772 пъти
- М. Сталев
- разбира нещата
Добър избор ,но си вземи и размер 8 и 10 ,защото при по активна риба със тези малки номера може да имаш ядове със шарковците със нагълтването на куката във стомаха ,а също и със цел да избегнеш набезите на по ситните риби.Поздрави
-
- новобранец
здравейте искам да попитам какви куки са най удачни за морето за риболов на /платерини ,кефали/до 1 кг понеже съм нов във този риболов.Благодаря предварително
Здравейте, използвам КАМАСАН B611 X Strong (№10) за риболов на шаран и ми се е случвало рибата почти да изправи куката, въпреки че аванса е отпуснат достатъчно. Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?
- Naas
- ще става разбирач
Не е менте куката а модела е такъвstan06 написа:Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?

Ясно, след случката си взех и от двата модела, които препоръчваш. Може би Owner-а ще ми пасне повече, защото не съм голям фен на куки тип "орлов нокът".
Куките които търсиш са-К-Карп ТFGripper06.100%-ви
- ivelin_1976
- разбира нещата
Не се притеснявай, аз също се подведох по рекламата на видни риболовци и вече съм ги изхвърлил от куфараstan06 написа:Здравейте, използвам КАМАСАН B611 X Strong (№10) за риболов на шаран и ми се е случвало рибата почти да изправи куката, въпреки че аванса е отпуснат достатъчно. Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- livinginchaos
- научил се да хвърля
Мда, малките камасани/Б611/ често едвам ми стига дължината на кукоизваждача да ги извадя. Досега проблеми със здравината им не съм имал, представяли са се повече от отлично. Анимала също са доста полезни кукички за едри рибоци. По принцип от доста време ползвам само камасаните, защото най-лесно се намират в удобните ми магазини, а и съм много доволен от тях.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Айдеее,абе защо на мен не ми се изправят.Такаааа,на пазара се появиха и едни ментаци на 611,ама нали............. ловят с други куки и няма как да знаят.Въпросните куки се купуват от английския Ebay,на цена по-ниска и от овнъра.Много внимавайте и оглеждайте куките една по една,личат си видимо.Naas написа:Не е менте куката а модела е такъвstan06 написа:Та въпроса ми е означава ли това, че куката е менте или този модел не са закалени?тази серия са доста меки а 511 са още по тънки и още по меки. Ако държиш на камасан и ловиш шарани си вземи animal, ако не държиш на марката ти препоръчвам Owner - Iseama
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Камасан в611 не е кука за силов риболов, но в никакъв случай не е и слаба кука. Специално за щека 14-18 номер в611 ми покриват на 99% шаранските риболови с бял червей, в случай че ловя непосредствено до драки и трябва да напъна и спра рибата пред тях, ще ги заменя с в711.За мач ще предпочета Анимал, оунър исеама , гамакатсу 2210 или друга с по-късо рамо.
И верно е пълно с ментета (при това лоши) на камасан и дренан по форумите, и аз се наковах с доста пакети преди две години.
Да наречеш в611 боклук е чудовищна глупост.
И верно е пълно с ментета (при това лоши) на камасан и дренан по форумите, и аз се наковах с доста пакети преди две години.
Да наречеш в611 боклук е чудовищна глупост.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- новобранец
dancho_devil написа:hayabusa made in japan
Това е куката.
Kажете някои модели на мустад фудо сусаме балзер окума дам...
нямам вазможност да ги видя от близо ще ги порачам от нета
ще се ползват в мачов риболов за червеноперки карас и шарани 5 кг
гамакатсо го има тук но куката е синя дали и васхте са сини
модела който го намерих е гамакатсу LS-2210 S ...
нямам вазможност да ги видя от близо ще ги порачам от нета
ще се ползват в мачов риболов за червеноперки карас и шарани 5 кг
гамакатсо го има тук но куката е синя дали и васхте са сини
модела който го намерих е гамакатсу LS-2210 S ...