Малко съвети ;?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
s.a.sabriev
новобранец
новобранец

Малко съвети ;?

Мнение от s.a.sabriev »

Здравейте,
Значи аз съм доста начинаещ в риболова, но в мястото където живея няма много водоеми за риболов има 1 2, а и на всичките излиза малка каракуда около 200 гр може и по-малко да е, местата са платени, плащаме си обаче риба малко има, от време на време вадим 2 3 големи и толкова. Та въпросът ми е дали ако си взема 2 3 каракудички да си ги гледам у дома имам шадраванче побира около 300 литра вода, доста е посторно и дали тази ми постъпка ще се смята за бракониерство и дали рибите ще живеят там и дали ще им е добре ;? И другият ми въпрос е колко бързо расте каракудата ако се храни добре и за колко време? :bear:
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Малко съвети ;?

Мнение от lubomirco »

А,по принцип,за какво ти е да си гледаш каракуди в шадравана? Ако не са ти за ядене :lol: ,то тогаз има доста декоративни видове риби,които могат да ти красят водоемчето .
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Не се притесняваяй мъжки,ако това твойто е бракониерство с ,,мед да го намажеш'' :lol: .Каракудата е страшно издръжливо създание,Можеш да пуснеш 10 рибки ще живеят,но трябва да запомниш,че рибата/това важи много за каракудата/расте според големината на водоема,т.е.не се надявай да станат 44 номер :lol: .Иначе браво за ентусиазма ти.

п.с.За други съвети намери правелния раздел.........
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Действай смело,от "платено"никакъв размер не е бракониерство,още повече,като става въпрос за няколко плевелни рибки.Както са ти посочили колегите,каракудата е най-издръжливата и непретенциозна риба,но ако непременно искаш бързо да станат големи в условията на такъв шадраван,ще се охарчиш.Необходимо е постоянно да им хвърляш престояли хлябове и жито,за да се тъпчат на воля.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”