Globe Miral
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Globe Miral
Здравейте, колеги преди няколко дни се сдобих с въпросната седмица.По начало бях се решил да си взема new hunter на същата фирма пак седмица, но хванах и двете въдици разлика в грамажа (претеглено на ръка), тъй като на самата въдица не пише колко тежи не открих.Единствено разликата, която открих беше, че на Miral-а карбоновите снадки бяха по-дебелостенни.
Въпроса ми към Вас е дали направих грешка, че не взех new hunter-а?
Поздрави и наслука!
Въпроса ми към Вас е дали направих грешка, че не взех new hunter-а?
Поздрави и наслука!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Re: Globe Miral
Вече си я взел,така,че вече няма нужда да се измъчваш с такива въпроси.Радвай се на придобивката си и заминавай да ловиш риби ........ 

Благодаря, колега за отговора, че ми вдигна настроението!
Ще я пробвам тези дни на платено.
Поздрави и наслука!
Ще я пробвам тези дни на платено.
Поздрави и наслука!
-
- учете се от него
Премери му реалната дължина!
На Ню-хънтъра не е повече от 6.65м, даже ако не те затруднява нещо може и да я постнеш в темата. Имам колега който лови с такава седмица и все забравям да го питам за реалната дължина.
п.п. до колкото си спомням, Хънтъра на 7м. тежи 400 гр.
п.п.п. понеже имам лични наблюдения и от двата модела, на нен Мирала повече ми харесва- като че ли има по-добър баланс от Хънтъра

п.п. до колкото си спомням, Хънтъра на 7м. тежи 400 гр.

п.п.п. понеже имам лични наблюдения и от двата модела, на нен Мирала повече ми харесва- като че ли има по-добър баланс от Хънтъра
здравей колега аз също имам мирал но шестица имам предвид като цвят моята е зелена а тфоята
Искам и аз да попитам, понеже се чудя м/у New Hunter, Cosmo и Miral. Та коя бихте ми препоръчали, става дума за 7м.
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Рамбо аз имам § космо и е невероятен прът Истинската му дължина е 6.75 см. ама е такава яка тояга и е 373 гр.FeaRLesS написа:Искам и аз да попитам, понеже се чудя м/у New Hunter, Cosmo и Miral. Та коя бихте ми препоръчали, става дума за 7м.
Значи въдицата е Номер 1
Мирал не знам как са, но и двата могат само пасти да ядът пред Космо-то.
- SammY
- фен клуб-скобар
Колеги Ню Хънтъра е 360гр на 7м , мерено на ел везна ... с тапата е 395гр . Нз другите как са , но на ловеца му куца баланса
... към края на целодневен риболов на уклей , ръката ми умаля доста 

Моите впечатления са, че Cosmo-то е малко по-тежичко (преценено на ръка до колкото е възможно), но по-стегнато от Hunter-a, като се има в предвид, че Cosmo-то реалната му дължина е с около 5-10 см по-дълга (лична преценка). Miral-a не съм го държал и не мога да кажа нищо за него.
Мирала е дълъг 6.60 не съм го теглил поради липса на везна.В магазина ги държах заедно с Хънтъра и разликата е там, че Мирала е по-строен и лично на мен ми се стори, че е по- лек.Но това е претеглено на ръка.По къс е с около 6-7 см. , но това не е проблем.
ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА!
ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА!