Globe Miral

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

s.demirev
новобранец
новобранец

Globe Miral

Мнение от s.demirev »

Здравейте, колеги преди няколко дни се сдобих с въпросната седмица.По начало бях се решил да си взема new hunter на същата фирма пак седмица, но хванах и двете въдици разлика в грамажа (претеглено на ръка), тъй като на самата въдица не пише колко тежи не открих.Единствено разликата, която открих беше, че на Miral-а карбоновите снадки бяха по-дебелостенни.
Въпроса ми към Вас е дали направих грешка, че не взех new hunter-а?

Поздрави и наслука!
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Globe Miral

Мнение от tsvetkoff »

Вече си я взел,така,че вече няма нужда да се измъчваш с такива въпроси.Радвай се на придобивката си и заминавай да ловиш риби ........ :smt117
s.demirev
новобранец
новобранец

Мнение от s.demirev »

Благодаря, колега за отговора, че ми вдигна настроението!
Ще я пробвам тези дни на платено.

Поздрави и наслука!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Премери му реалната дължина! :idea: На Ню-хънтъра не е повече от 6.65м, даже ако не те затруднява нещо може и да я постнеш в темата. Имам колега който лови с такава седмица и все забравям да го питам за реалната дължина. :wink:

п.п. до колкото си спомням, Хънтъра на 7м. тежи 400 гр. :idea:

п.п.п. понеже имам лични наблюдения и от двата модела, на нен Мирала повече ми харесва- като че ли има по-добър баланс от Хънтъра
Изображение
adidasf50
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от adidasf50 »

здравей колега аз също имам мирал но шестица имам предвид като цвят моята е зелена а тфоята
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

Искам и аз да попитам, понеже се чудя м/у New Hunter, Cosmo и Miral. Та коя бихте ми препоръчали, става дума за 7м.
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

FeaRLesS написа:Искам и аз да попитам, понеже се чудя м/у New Hunter, Cosmo и Miral. Та коя бихте ми препоръчали, става дума за 7м.
Рамбо аз имам § космо и е невероятен прът Истинската му дължина е 6.75 см. ама е такава яка тояга и е 373 гр.
Значи въдицата е Номер 1
Мирал не знам как са, но и двата могат само пасти да ядът пред Космо-то.
Изображение
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Колеги Ню Хънтъра е 360гр на 7м , мерено на ел везна ... с тапата е 395гр . Нз другите как са , но на ловеца му куца баланса :D ... към края на целодневен риболов на уклей , ръката ми умаля доста :D
Изображение
FeaRLesS
новобранец
новобранец

Мнение от FeaRLesS »

Моите впечатления са, че Cosmo-то е малко по-тежичко (преценено на ръка до колкото е възможно), но по-стегнато от Hunter-a, като се има в предвид, че Cosmo-то реалната му дължина е с около 5-10 см по-дълга (лична преценка). Miral-a не съм го държал и не мога да кажа нищо за него.
s.demirev
новобранец
новобранец

Мнение от s.demirev »

Мирала е дълъг 6.60 не съм го теглил поради липса на везна.В магазина ги държах заедно с Хънтъра и разликата е там, че Мирала е по-строен и лично на мен ми се стори, че е по- лек.Но това е претеглено на ръка.По къс е с около 6-7 см. , но това не е проблем.

ПОЗДРАВИ И НАСЛУКА!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”