Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Някой ако ще открива на Дунава, да си вземе ремарке - много дървета ще събере за зимата.

- kaminero65
- научил се да хвърля
Ми то май това ще му е улова при откриването

Team Milo - feel the difference
Аз тая седмица пасувам от Дунава, с оглед ниво и цвят.
Кльонкаджиите да се похвалят след уикенда, очаквам.
Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
Няма да сгрешиш. Май няма кльонкаджии сред нас.kutinchev написа:Аз тая седмица пасувам от Дунава, с оглед ниво и цвят.

- kaminero65
- научил се да хвърля
Колега има една управия само - извади си румънски билет и си пипай дедовия.И риби си имат хората и отношение към тях.Добре че сме в ЕСkoruin72 написа:Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
Абе има ама ми е за сефт,та се чудя към Сандрово ли да забия или към Стълпище....kasabinho написа:Няма да сгрешиш. Май няма кльонкаджии сред нас.kutinchev написа:Аз тая седмица пасувам от Дунава, с оглед ниво и цвят.
Миналата година имах 2 излета на Сандрово и двата пъти извадиха сом пред мене, даже първия път го теглихме на моя кантар - беше над 7 кг, втория така отдалече го направих на над 10-ка.valu написа:Абе има ама ми е за сефт,та се чудя към Сандрово ли да забия или към Стълпище....kasabinho написа:Няма да сгрешиш. Май няма кльонкаджии сред нас.kutinchev написа:Аз тая седмица пасувам от Дунава, с оглед ниво и цвят.

ОК.И аз мисля там да пробвам.Местата горе долу ги знам.С лодката съм ходил и миналата година,но не и за сом с кльонк.
Благодаря колега,и много слука на откриването.
Поздрави.
Благодаря колега,и много слука на откриването.
Поздрави.
valu - колега пусни се към Сандрово. После сподели какъв ти е бил успеха.
Кофтито е, че по закон трябва да минеш през граница, въпреки че знам за хора, които кльонкат в Румънско даже и без билет.kaminero65 написа:Колега има една управия само - извади си румънски билет и си пипай дедовия.И риби си имат хората и отношение към тях.Добре че сме в ЕСkoruin72 написа:Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
Колкото до това, че имат повече риби говорейки за шаран и амур, изключвайки делтата, съм си писал с румънци и те казват, че не било вярно. За тях, в БГ има повече риба. Тоест ние казваме, че в Румъния има повече, те казват, че в БГ има повече.
А сега де, кой е правият?

OK.В неделя съм там,да видиме кво ще стане.kutinchev написа:valu - колега пусни се към Сандрово. После сподели какъв ти е бил успеха.
Айде на кука.
- kaminero65
- научил се да хвърля
Ами колега нагледно ти обяснявам - 2012 г. Световното по улов на шаран ще бъде в Румъния.На Радута лейк е един от световните рекорди на шаран.На всяко едно състезание на което съм бил в Румъния уловите сравнени с България са зашеметяващи - за справка последната купа Мавер 2011 г. на Дорипеско румънеца излезе от сектора с 98 кг. риба за 5 часа.И това е на състезание със сериозна конкуренция,не свободен риболов.Да не говорим колко блата,реки и езера имат за свободен риболов,а не арендни.А сега погледни нашите турнири на шаран и плувка във fishing-mania.com и сам ще си направиш изводите.Аз за себе си съм ги направилkasabinho написа:Кофтито е, че по закон трябва да минеш през граница, въпреки че знам за хора, които кльонкат в Румънско даже и без билет.kaminero65 написа:Колега има една управия само - извади си румънски билет и си пипай дедовия.И риби си имат хората и отношение към тях.Добре че сме в ЕСkoruin72 написа:Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
Колкото до това, че имат повече риби говорейки за шаран и амур, изключвайки делтата, съм си писал с румънци и те казват, че не било вярно. За тях, в БГ има повече риба. Тоест ние казваме, че в Румъния има повече, те казват, че в БГ има повече.
А сега де, кой е правият?

[/quote]
Ами колега нагледно ти обяснявам - 2012 г. Световното по улов на шаран ще бъде в Румъния.На Радута лейк е един от световните рекорди на шаран.На всяко едно състезание на което съм бил в Румъния уловите сравнени с България са зашеметяващи - за справка последната купа Мавер 2011 г. на Дорипеско румънеца излезе от сектора с 98 кг. риба за 5 часа.И това е на състезание със сериозна конкуренция,не свободен риболов.Да не говорим колко блата,реки и езера имат за свободен риболов,а не арендни.А сега погледни нашите турнири на шаран и плувка във fishing-mania.com и сам ще си направиш изводите.Аз за себе си съм ги направил
[/quote]

Ами колега нагледно ти обяснявам - 2012 г. Световното по улов на шаран ще бъде в Румъния.На Радута лейк е един от световните рекорди на шаран.На всяко едно състезание на което съм бил в Румъния уловите сравнени с България са зашеметяващи - за справка последната купа Мавер 2011 г. на Дорипеско румънеца излезе от сектора с 98 кг. риба за 5 часа.И това е на състезание със сериозна конкуренция,не свободен риболов.Да не говорим колко блата,реки и езера имат за свободен риболов,а не арендни.А сега погледни нашите турнири на шаран и плувка във fishing-mania.com и сам ще си направиш изводите.Аз за себе си съм ги направил

Кой, колко и какви сомове хвана?