Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от kasabinho »

Някой ако ще открива на Дунава, да си вземе ремарке - много дървета ще събере за зимата.
Изображение
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

Ми то май това ще му е улова при откриването :lol: :lol: :lol:
Team Milo - feel the difference
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Аз тая седмица пасувам от Дунава, с оглед ниво и цвят.
Кльонкаджиите да се похвалят след уикенда, очаквам.
koruin72
новобранец
новобранец

Мнение от koruin72 »

Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

kutinchev написа:Аз тая седмица пасувам от Дунава, с оглед ниво и цвят.
Няма да сгрешиш. Май няма кльонкаджии сред нас.
Изображение
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

koruin72 написа:Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
Колега има една управия само - извади си румънски билет и си пипай дедовия.И риби си имат хората и отношение към тях.Добре че сме в ЕС
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

kasabinho написа:
Абе има ама ми е за сефт,та се чудя към Сандрово ли да забия или към Стълпище....
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

valu написа:
kasabinho написа:
Абе има ама ми е за сефт,та се чудя към Сандрово ли да забия или към Стълпище....
Миналата година имах 2 излета на Сандрово и двата пъти извадиха сом пред мене, даже първия път го теглихме на моя кантар - беше над 7 кг, втория така отдалече го направих на над 10-ка.
Изображение
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

ОК.И аз мисля там да пробвам.Местата горе долу ги знам.С лодката съм ходил и миналата година,но не и за сом с кльонк.
Благодаря колега,и много слука на откриването.
Поздрави.
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

valu - колега пусни се към Сандрово. После сподели какъв ти е бил успеха.
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

kaminero65 написа:
koruin72 написа:Пичове дърляме се като кучета,а нещата са повече от ясни.Дайте идеи как да оправим нещата,конкретни предложения пък да видим какво ще стане,ще си проличи кой само говори и кой върши работа.
Колега има една управия само - извади си румънски билет и си пипай дедовия.И риби си имат хората и отношение към тях.Добре че сме в ЕС
Кофтито е, че по закон трябва да минеш през граница, въпреки че знам за хора, които кльонкат в Румънско даже и без билет.
Колкото до това, че имат повече риби говорейки за шаран и амур, изключвайки делтата, съм си писал с румънци и те казват, че не било вярно. За тях, в БГ има повече риба. Тоест ние казваме, че в Румъния има повече, те казват, че в БГ има повече.

А сега де, кой е правият?
Изображение
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

kutinchev написа:valu - колега пусни се към Сандрово. После сподели какъв ти е бил успеха.
OK.В неделя съм там,да видиме кво ще стане.
Айде на кука.
Аватар
kaminero65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kaminero65 »

kasabinho написа:
kaminero65 написа:
Кофтито е, че по закон трябва да минеш през граница, въпреки че знам за хора, които кльонкат в Румънско даже и без билет.
Колкото до това, че имат повече риби говорейки за шаран и амур, изключвайки делтата, съм си писал с румънци и те казват, че не било вярно. За тях, в БГ има повече риба. Тоест ние казваме, че в Румъния има повече, те казват, че в БГ има повече.

А сега де, кой е правият?
Ами колега нагледно ти обяснявам - 2012 г. Световното по улов на шаран ще бъде в Румъния.На Радута лейк е един от световните рекорди на шаран.На всяко едно състезание на което съм бил в Румъния уловите сравнени с България са зашеметяващи - за справка последната купа Мавер 2011 г. на Дорипеско румънеца излезе от сектора с 98 кг. риба за 5 часа.И това е на състезание със сериозна конкуренция,не свободен риболов.Да не говорим колко блата,реки и езера имат за свободен риболов,а не арендни.А сега погледни нашите турнири на шаран и плувка във fishing-mania.com и сам ще си направиш изводите.Аз за себе си съм ги направил :D :D
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

[/quote]
Ами колега нагледно ти обяснявам - 2012 г. Световното по улов на шаран ще бъде в Румъния.На Радута лейк е един от световните рекорди на шаран.На всяко едно състезание на което съм бил в Румъния уловите сравнени с България са зашеметяващи - за справка последната купа Мавер 2011 г. на Дорипеско румънеца излезе от сектора с 98 кг. риба за 5 часа.И това е на състезание със сериозна конкуренция,не свободен риболов.Да не говорим колко блата,реки и езера имат за свободен риболов,а не арендни.А сега погледни нашите турнири на шаран и плувка във fishing-mania.com и сам ще си направиш изводите.Аз за себе си съм ги направил :D :D[/quote]

:?
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Кой, колко и какви сомове хвана?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”