Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Petar Nedev »

Започна се. Успех и наслука на всички.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Да, наслука на всички.! :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Наслука на всички. Моето откриване е другата седмица за жалост, затова захранвайте подхранвайте яко :))) И безаварийна ;)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

lif3house написа:Наслука на всички. Моето откриване е другата седмица за жалост, затова захранвайте подхранвайте яко :))) И безаварийна ;)
Мноооооо си прав.И аз като теб другата седмица :D :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Антон Тонев написа:
lif3house написа:Наслука на всички. Моето откриване е другата седмица за жалост, затова захранвайте подхранвайте яко :))) И безаварийна ;)
Мноооооо си прав.И аз като теб другата седмица :D :D :D
То всички май сме другара седмица:)
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Аз съм утре :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Вече открих, подробности в "Моя риболовен..." когато монтирам материала. :wink:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Голяма мътилка се влива от Сютлийка.Иначе язовира е голяма красота от високо.Днес направихме един поход със семейството от разклона на Широко поле до Моняк.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Този пост касае само тези колеги,които ме познават и знаят,че чрез написаното нямам за цел да се хваля.След голяма преценка на валежите,"откриването"го направих на 02.06. от 06.20 до 19.30 часа на яз.Мъглене-във вашия регион.Пълен с вода язовир,леко мътен,малко риболовци.Много игра на малки рибки,но малко кълване от нормални рибчовци.Яко обрастване на дъното с водорасли.Слаби резултати,рибата почти не се влияеше от захранването - при мен два вида захранка,при колегата ми от екипа-1 вид,от няколкото съседи по бряг-по един вид най-различни.Хубаво слънчево време,с вятър следобяд. Имах общо като задържан улов 3 каракуди,2 бабушки,11 костура,1 дебел и към 100 г "слънчак" и 26 доста едри уклея.Мудно кълване,с големи паузи,като моят резултат беше един от най-добрите.Най-много кълвяха на бял червей,на царевица -нищо,на торен -2 костура и много маломерен "слънчак",на земен червей -един костур "на дъно".На спининг с изкуствени примамки-няма никой.Хванатата риба всъщност няма значение,важното беше,че заявих участие за продължаване на риболова и през топлото време на тази година :)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Завиждам на всинца ви!! :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

И кат ни завиждаш, колата оправили че да бързаш толкоз за риба?
Георги Тенев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

INCUBUS написа:Този пост касае само тези колеги,които ме познават и знаят,че чрез написаното нямам за цел да се хваля.След голяма преценка на валежите,"откриването"го направих на 02.06. от 06.20 до 19.30 часа на яз.Мъглене-във вашия регион.Пълен с вода язовир,леко мътен,малко риболовци.Много игра на малки рибки,но малко кълване от нормални рибчовци.Яко обрастване на дъното с водорасли.Слаби резултати,рибата почти не се влияеше от захранването - при мен два вида захранка,при колегата ми от екипа-1 вид,от няколкото съседи по бряг-по един вид най-различни.Хубаво слънчево време,с вятър следобяд. Имах общо като задържан улов 3 каракуди,2 бабушки,11 костура,1 дебел и към 100 г "слънчак" и 26 доста едри уклея.Мудно кълване,с големи паузи,като моят резултат беше един от най-добрите.Най-много кълвяха на бял червей,на царевица -нищо,на торен -2 костура и много маломерен "слънчак",на земен червей -един костур "на дъно".На спининг с изкуствени примамки-няма никой.Хванатата риба всъщност няма значение,важното беше,че заявих участие за продължаване на риболова и през топлото време на тази година :)
Ако знаех че си там ,щях да дойда. И без това си мислех за Мъглене като огледах положението по тукашните язовири,но сам не ми се ходеше.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:И кат ни завиждаш, колата оправили че да бързаш толкоз за риба?
Геш, какво да ти кажа.Миналата седмица имах поблеми с маркуча за охлаждането.Оправих ги типично по български.На следващия ден, излизайки от гаража пак имаше вода под колата.Оказа се Водна помпа.И тоя проблем вече е решен.Вчера взимайки си колата от майстора, където беше за смяна на помпата, се оказа че не работи на ниски обороти.Абе какво да ти кажа-нормални неща.Докът не почнем да караме нови коли, или такива на 2-3 години така ще е.Днеска пак влизам в бокса. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Антон Тонев написа:
Геш, какво да ти кажа.Миналата седмица имах поблеми с маркуча за охлаждането.Оправих ги типично по български.На следващия ден, излизайки от гаража пак имаше вода под колата.Оказа се Водна помпа.И тоя проблем вече е решен.Вчера взимайки си колата от майстора, където беше за смяна на помпата, се оказа че не работи на ниски обороти.Абе какво да ти кажа-нормални неща.Докът не почнем да караме нови коли, или такива на 2-3 години така ще е.Днеска пак влизам в бокса. :D
Те майсторите ще ти намерят проблеми и в нова кола :lol: Не работила на ниски обороти....
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

pacho109 написа:
Антон Тонев написа:
Те майсторите ще ти намерят проблеми и в нова кола :lol: Не работила на ниски обороти....
Добре де работи на место, но като реша да подам газ трябваше да го правя плавно докато идат на 2000 оборота, иначе гаснеше.
Смей се, смей се.Абе, отивам аз с подозрение че като е свалял ремъка е препънал един зъб, а той вика-абе има на коляновия вал един датчик дето предава инфо на компа.Не че съм на ясно , ама много смешно ми прозвуча.Може и да е прав незнам-сега си работи нормално.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”