Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
Започна се. Успех и наслука на всички.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Да, наслука на всички.! 

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- lif3house
- разбира нещата
Наслука на всички. Моето откриване е другата седмица за жалост, затова захранвайте подхранвайте яко
)) И безаварийна 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Мноооооо си прав.И аз като теб другата седмицаlif3house написа:Наслука на всички. Моето откриване е другата седмица за жалост, затова захранвайте подхранвайте яко :))) И безаварийна

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
То всички май сме другара седмица:)Антон Тонев написа:Мноооооо си прав.И аз като теб другата седмицаlif3house написа:Наслука на всички. Моето откриване е другата седмица за жалост, затова захранвайте подхранвайте яко :))) И безаварийна![]()
![]()
- pacho109
- сериозен играч
Аз съм утре 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Вече открих, подробности в "Моя риболовен..." когато монтирам материала. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Голяма мътилка се влива от Сютлийка.Иначе язовира е голяма красота от високо.Днес направихме един поход със семейството от разклона на Широко поле до Моняк.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- кандидат преподавател
Този пост касае само тези колеги,които ме познават и знаят,че чрез написаното нямам за цел да се хваля.След голяма преценка на валежите,"откриването"го направих на 02.06. от 06.20 до 19.30 часа на яз.Мъглене-във вашия регион.Пълен с вода язовир,леко мътен,малко риболовци.Много игра на малки рибки,но малко кълване от нормални рибчовци.Яко обрастване на дъното с водорасли.Слаби резултати,рибата почти не се влияеше от захранването - при мен два вида захранка,при колегата ми от екипа-1 вид,от няколкото съседи по бряг-по един вид най-различни.Хубаво слънчево време,с вятър следобяд. Имах общо като задържан улов 3 каракуди,2 бабушки,11 костура,1 дебел и към 100 г "слънчак" и 26 доста едри уклея.Мудно кълване,с големи паузи,като моят резултат беше един от най-добрите.Най-много кълвяха на бял червей,на царевица -нищо,на торен -2 костура и много маломерен "слънчак",на земен червей -един костур "на дъно".На спининг с изкуствени примамки-няма никой.Хванатата риба всъщност няма значение,важното беше,че заявих участие за продължаване на риболова и през топлото време на тази година 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Завиждам на всинца ви!!

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
И кат ни завиждаш, колата оправили че да бързаш толкоз за риба?
Георги Тенев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ако знаех че си там ,щях да дойда. И без това си мислех за Мъглене като огледах положението по тукашните язовири,но сам не ми се ходеше.INCUBUS написа:Този пост касае само тези колеги,които ме познават и знаят,че чрез написаното нямам за цел да се хваля.След голяма преценка на валежите,"откриването"го направих на 02.06. от 06.20 до 19.30 часа на яз.Мъглене-във вашия регион.Пълен с вода язовир,леко мътен,малко риболовци.Много игра на малки рибки,но малко кълване от нормални рибчовци.Яко обрастване на дъното с водорасли.Слаби резултати,рибата почти не се влияеше от захранването - при мен два вида захранка,при колегата ми от екипа-1 вид,от няколкото съседи по бряг-по един вид най-различни.Хубаво слънчево време,с вятър следобяд. Имах общо като задържан улов 3 каракуди,2 бабушки,11 костура,1 дебел и към 100 г "слънчак" и 26 доста едри уклея.Мудно кълване,с големи паузи,като моят резултат беше един от най-добрите.Най-много кълвяха на бял червей,на царевица -нищо,на торен -2 костура и много маломерен "слънчак",на земен червей -един костур "на дъно".На спининг с изкуствени примамки-няма никой.Хванатата риба всъщност няма значение,важното беше,че заявих участие за продължаване на риболова и през топлото време на тази година
- Антон Тонев
- сериозен играч
Геш, какво да ти кажа.Миналата седмица имах поблеми с маркуча за охлаждането.Оправих ги типично по български.На следващия ден, излизайки от гаража пак имаше вода под колата.Оказа се Водна помпа.И тоя проблем вече е решен.Вчера взимайки си колата от майстора, където беше за смяна на помпата, се оказа че не работи на ниски обороти.Абе какво да ти кажа-нормални неща.Докът не почнем да караме нови коли, или такива на 2-3 години така ще е.Днеска пак влизам в бокса.georgi30 написа:И кат ни завиждаш, колата оправили че да бързаш толкоз за риба?

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pacho109
- сериозен играч
Те майсторите ще ти намерят проблеми и в нова колаАнтон Тонев написа:Геш, какво да ти кажа.Миналата седмица имах поблеми с маркуча за охлаждането.Оправих ги типично по български.На следващия ден, излизайки от гаража пак имаше вода под колата.Оказа се Водна помпа.И тоя проблем вече е решен.Вчера взимайки си колата от майстора, където беше за смяна на помпата, се оказа че не работи на ниски обороти.Абе какво да ти кажа-нормални неща.Докът не почнем да караме нови коли, или такива на 2-3 години така ще е.Днеска пак влизам в бокса.georgi30 написа:И кат ни завиждаш, колата оправили че да бързаш толкоз за риба?

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Антон Тонев
- сериозен играч
Добре де работи на место, но като реша да подам газ трябваше да го правя плавно докато идат на 2000 оборота, иначе гаснеше.pacho109 написа:Те майсторите ще ти намерят проблеми и в нова колаАнтон Тонев написа:Геш, какво да ти кажа.Миналата седмица имах поблеми с маркуча за охлаждането.Оправих ги типично по български.На следващия ден, излизайки от гаража пак имаше вода под колата.Оказа се Водна помпа.И тоя проблем вече е решен.Вчера взимайки си колата от майстора, където беше за смяна на помпата, се оказа че не работи на ниски обороти.Абе какво да ти кажа-нормални неща.Докът не почнем да караме нови коли, или такива на 2-3 години така ще е.Днеска пак влизам в бокса.georgi30 написа:И кат ни завиждаш, колата оправили че да бързаш толкоз за риба?Не работила на ниски обороти....
Смей се, смей се.Абе, отивам аз с подозрение че като е свалял ремъка е препънал един зъб, а той вика-абе има на коляновия вал един датчик дето предава инфо на компа.Не че съм на ясно , ама много смешно ми прозвуча.Може и да е прав незнам-сега си работи нормално.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев