Колеги моля за информация

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Колеги моля за информация

Мнение от KrOkO »

Добре колеги сменям темата!Кажете тогава на стряма преди Маноле ако някой знае нещо на моста е мястото!И да ви питам с Mepps Agila жълта номер 2 може ли да хвана малки рибета от порядака на 100-200 грама и моля кажете на стряма какво да ползвам блесна или воблер?
Последно промяна от KrOkO на Пет Сеп 07, 2007 9:32 am, променено общо 2 пъти.
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Марица ако ти е далеч освен в мръсния канал,колега бива ли такива въпроси.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

здравеи днес бях замалко на чая при катуница..ами има добри кефали и преполагам че вечер ще взимат но не можеш да ги изчакам че имах и друга работа!
То риба има ама водата е повече.
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

snegk написа:Марица ако ти е далеч освен в мръсния канал,колега бива ли такива въпроси.
бива ли ткаива отговори? имаш лиизлети скоро на марица? платените шадравани не са като марица, а и риболова е доста по ралзичен по *безплатните* водоеми. нека не се изкаваме неподготвени.
KrOkO написа:Колеги кажете река или канал много близко до Пловдив където ще дава на блесна и ако може къде точно
а колега за река, марица да но не около пловдив, след 30-40км примерно да. иначе която и да е друга ще е по добре. чая, стряма, въча втичалото.
snegk

Мнение от snegk »

ggbg на такъв въпрос,такъв отговор.Погледни на какво се превърна форума,само питаме.И какво пита колегата,кеде,какво,как- ми да дойда да яхвана рибата и даму я дам.Неможе да живееш до марица и да питаш за река.Колкото пъти съм ходил на марица и тунджа,а те не са много винаги съм хващал риба.Първо прочетете форума ако няма нещо по темата тогава колегите ще отговорят с кеф.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

то покрай пловдив има една марица и чая кви реки търсиш,или искаш винаги на сигурно.по добре да беше питал какви блесни или воблери да ползваш и стига задава въпроси като абитуриент на стефан караджа.пловдивчани ще схванат закачката.пропуснах стряма.perdona me :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”