Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Колеги моля за информация
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Колеги моля за информация
Добре колеги сменям темата!Кажете тогава на стряма преди Маноле ако някой знае нещо на моста е мястото!И да ви питам с Mepps Agila жълта номер 2 може ли да хвана малки рибета от порядака на 100-200 грама и моля кажете на стряма какво да ползвам блесна или воблер?
Последно промяна от KrOkO на Пет Сеп 07, 2007 9:32 am, променено общо 2 пъти.

бива ли ткаива отговори? имаш лиизлети скоро на марица? платените шадравани не са като марица, а и риболова е доста по ралзичен по *безплатните* водоеми. нека не се изкаваме неподготвени.snegk написа:Марица ако ти е далеч освен в мръсния канал,колега бива ли такива въпроси.
а колега за река, марица да но не около пловдив, след 30-40км примерно да. иначе която и да е друга ще е по добре. чая, стряма, въча втичалото.KrOkO написа:Колеги кажете река или канал много близко до Пловдив където ще дава на блесна и ако може къде точно
-
- и господ не е толокова добър
ggbg на такъв въпрос,такъв отговор.Погледни на какво се превърна форума,само питаме.И какво пита колегата,кеде,какво,как- ми да дойда да яхвана рибата и даму я дам.Неможе да живееш до марица и да питаш за река.Колкото пъти съм ходил на марица и тунджа,а те не са много винаги съм хващал риба.Първо прочетете форума ако няма нещо по темата тогава колегите ще отговорят с кеф.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
то покрай пловдив има една марица и чая кви реки търсиш,или искаш винаги на сигурно.по добре да беше питал какви блесни или воблери да ползваш и стига задава въпроси като абитуриент на стефан караджа.пловдивчани ще схванат закачката.пропуснах стряма.perdona me 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....